Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cel mai important colegiu de arta din Banat, zugravit de mame pentru pregatirea olimpiadelor gazduite de liceu

Adevărul Adevărul,
Cel mai important colegiu de arta din Banat, zugravit de mame pentru pregatirea olimpiadelor gazduite de liceu

Gazda, dupa multi ani, a doua olimpiade nationale interpretare instrumentala, vocala si studii teoretice si coregrafie), Colegiul National de Arta Ion Vidu din Timisoara, cel mai important colegiu de arta din Banat, este zugravit de parinti. in ultimii trei ani, liceul a inghitit peste 200. 000 de euro, bani de reparatii primiti de la bugetul local. continuă pe Adevărul

Business report:In timp ce Romania fuge de tuneluri, grecii inaugureaza cel mai lung tunel de autostrada din Balcani; Strazile Romaniei, pline de gropi. Lipsa materialelor de calitate face ca peticirile sa fie o constanta sezoniera; Cat de prost e distri

Suzuki Vitara Copper Edition este disponibila in Romania. Vitara este cel mai bine vandut model din gama Suzuki in Romania. Incepand de astazi, Vitara poate fi. Unde se va inregistra cea mai mare crestere economica din Romania in 2017. Produsul Intern Brut al Romaniei va creste, in acest an, cu 5,2%, potrivit.

Cat a costat mormantul Ilenei Ciuculete! Locul de veci al regretatei artistei este cel mai spectaculos, dar si cel mai scump din cimitir (FOTO)

Ileana Ciuculescu are cel mai impunator mormant din Cimitirul Straulesti 2, mormant realizat din marmura alba si amplasat intr-un loc plin de verdeata. Este cimitirul care se distinge dinte.

ZTE Quartz are putea fi cel mai ieftin smartwatch cu Android Wear 2.0

Fata de majoritatea ceasurilor inteligente pe care le puteti achizitiona la aceasa ora, ZTE Quartz este un gadget de actualitate, cu un design atragator si pret accesibil. Piata de smartwatch-uri este una destul de ciudata. Pe de-o parte, exista foarte multe modele pe piata si un numar important de jucatori din lumea modei s-au implicat [].

Cel mai bun jucator de Go se va infrunta cu Google DeepMind

Oamenii au o noua sansa la victorie impotriva inteligentei artificiale, cel mai bun jucator de Go infruntandu-se cu Google DeepMind. Ke Jie este cel mai bun jucator de Go din lume, la momentul actual, iar acesta se va infrunta cu AlphaGo, de la DeepMind, intr-un meci cu trei runde, care va debuta pe 23 mai.

Cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, avertisment pentru contributori

NN Pensii, cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, si-a avertizat in aceasta saptamana contributorii printr-un newsletter ca statul ar putea sa treaca la.

Cel mai bogat cioban din tara, acuzat de o teapa consistenta intr-o comuna din Gorj: Suma este foarte importanta pentru localitate

Dumitru Andresoi, cunoscut sub denumirea de Regele ciobanilor, pentru ca este considerat cel mai instarit crescator de ovine din Romania, alaturi de un fost sef din Primaria Rovinari datoreaza Primariei Tismana, din judetul Gorj, aproximativ 700. 000 de lei.

Cel mai bogat cioban din tara, acuzat ca a tepuit consistent o primarie din Gorj: Suma este foarte importanta pentru localitate

Dumitru Andresoi, cunoscut sub denumirea de Regele ciobanilor, pentru ca este considerat cel mai instarit crescator de ovine din Romania, alaturi de un fost sef din Primaria Rovinari datoreaza Primariei Tismana, din judetul Gorj, aproximativ 700. 000 de lei.

Selena Gomez si The Weeknd, cel mai puternic cuplu de pe Instagram! Insumeaza 127 milioane de Followers!

Selena Gomez si The Weeknd si-au facut in sfarsit relatia publica si pe Instagram. Cei doi au devenit astfel cel mai puternic cuplu de pe reteaua de socializare, cumuland 130 de milioane de Followers.

Vasilescu (BNR), despre majorarile salariale anuntate de PSD: Riscul cel mai mare e sa ajungem in situatia unui guvern care sa dea cu o mana si sa ia cu doua

Riscul cel mai mare e sa ajungem in situatia unui guvern, oricare, care sa dea cu o mana si sa ia cu doua, a avertizat Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, in contextul in.

Lovitura in Croatia: Cel mai mare retailer din Balcani, Agrokor, a cedat controlul statului. Furnizorii suspenda livrarile. Rusii sunt creditori

Retailerul croat Agrokor, cel mai mare din Balcani, a fost pus sub controlul statului, dupa ce fondatorul si presedintele grupului puternic indatorat, Ivica Todoric, a cerut activarea unei noi legi menite sa pr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )