Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cel mai longeviv barbat din Europa a murit, la varsta de 111 ani.

România Liberă România Liberă,
Cel mai longeviv barbat din Europa a murit, la varsta de 111 ani.

Cel care era considerat cel mai longeviv barbat din Europa, spaniolul Francisco Fernandez, a incetat din viata vineri, la varsta de 111 ani, in localitatea Pinilla de la Valderia din provincia Leon, anunta agentia EFE, citata de Agerpres. El s-a nascut pe data de 24 iulie 1901 si obisnuia sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in ziua urmatoare, cu prilejul festivitatilor de Sf. Apostol, la care se reunea toata familia lui, cum s-a intamplat si in acest an cand a fost inconjurat de cei 3 copii ai . continuă pe România Liberă

Spania: Cel mai longeviv barbat din Europa a murit vineri, la varsta de 111 ani

Cel care era considerat cel mai longeviv barbat din Europa, spaniolul Francisco Fernandez, a incetat din viata vineri, la varsta de 111 ani, in localitatea Pinilla de la Valderia din provincia Leon, anunta agentia EFE, citata de Agerpres.

Premierul bulgar: Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa din 2013

Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa incepand cu 2013, a spus joi premierul Bulgariei, Boiko Borisov, informeaza Novinite. Borisov s-a aratat increzator ca Bulgaria se afla pe drumul cel bun.

Premierul bulgar: Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa din 2013. Va depasi multe state, inclusiv Romania

Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa incepand cu 2013, a spus joi premierul Bulgariei, Boiko Borisov, informeaza Novinite. Borisov s-a aratat increzator ca Bulgaria se afla pe drumul cel bun.

Boiko Borisov: Incepand cu 2013, Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa. Romania, in urma Bulgariei

Incepand cu 2013, Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa, a promis joi premierul Bulgariei, Boiko Borisov, aflat la Plovdiv cu ocazia aniversarii a 127 de ani de la unificarea tarii, relateaza Novinite. Potrivit Standard News, Borisov si-a manifestat increderea ca Bulgaria este pe drumul cel bun si ca va depasi mai multe tari, inclusiv Romania.

MINI John Cooper Works GP, cel mai rapid model din gama

MINI va lansa la Salonul Auto de la Paris editia limitata John Cooper Works GP. Cel mai rapid MINI construit vreodata va ajunge pe piata din Romania la finele acestui an, la un pret de pornire de 34. 285 Euro, fara TVA.

Cel mai batran european, spaniolul Francisco Fernandez, a murit la 111 ani

Considerat cel mai longeviv barbat din Europa, la varsta de 111 ani, spaniolul Francisco Fernandez, a incetat din viata, in localitatea Pinilla de la Valderia din provincia Leon. Longevitatea sa este obiect de studiu la Scoala de Medicina de la Harvard.

Franta: Berrnard Arnault, cel mai bogat om din Europa, solicita cetatenie belgiana. Presedintele LVMH neaga acuzatiile ca ar dori sa evite taxele promise de presedintele Hollande

CEO-ul grupului LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton S. ) Bernard Arnault, cel mai bogat om din Europe potrivit topului Forbes din 2012, a anuntat sambata ca a solicitat cetatenie belgiana, invocand motive personale si de afaceri, relateaza Reuters. Cu toate ca anuntul este facut la o zi dupa ce presedintele francez Francois Hollande a declarat ca va grabi impunerea unei noi taxe pentru persoanele cu averi foarte mari, Arnaul a tinut sa precizeze ca va continua sa plateasca taxe Frantei si ca isi va mentine si cetatenia franceza.

Cel mai cunoscut sportiv paralimpic l-a acuzat pe castigatorul probei de 200 de metri ca a alergat cu proteze mai lungi

Primele scandaluri legate de premiile Jocurilor Paralimpice de la Londra nu au incetat sa apara. Oscar Pistorius, cel mai cunoscut sportiv al comptetitiei, acuza castigatorul medaliei de aur la proba 200 de.

Mihai Razvan Ungureanu: Cel mai probabil voi candida pentru un loc de deputat

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, ales vineri presedinte al formatiunii Forta Civica, a declarat jurnalistilor ca cel mai probabil va candida pentru un loc de deputat la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Bucegi: Un copil de 12 ani, aflat in tabara, gasit mort. Cel mai probabil, a cazut de la fereastra camerei sale

Vineri, un baiat de 12 ani, aflat in tabara in Masivul Bucegi, a fost gasit mort. Cel mai probabil, acesta a cazut de la fereastra camerei sale, insa cauza exacta a mortii se va afla in urma unei anchete a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )