Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cel mai longeviv show TV din lume, Sabado Gigante, se va incheia dupa 53 de ani

Adevărul Adevărul,
Cel mai longeviv show TV din lume, Sabado Gigante, se va incheia dupa 53 de ani

Cel mai longeviv show TV din lume, programul de varietati Sabado Gigante, produs de Univision, se va incheia pe 19 septembrie, dupa ce a fost difuzat pe micile ecrane timp de 53 de ani. continuă pe Adevărul

Gael Monfils, cel mai spectaculos tenismen din lume, si-a anuntat prezenta la turneul BRD Nastase-Triac Trophy din Bucuresti

Ion Tiriac si Ilie Nastase au reusit sa il convinga pe francezul Gael Monfils, cel mai spectaculos tenisman din lume, in momentul de fata, sa joace la turneul de la Bucuresti, scrie Digi Sport. Francezul de.

Cel mai sexy protest din lume. Rusoaicele din acest oras siberian AU LUAT ATITUDINE asa cum au stiut ele mai bine

Mai multe tinere dintr-un oras din Rusia si-au scos costumele de baie din dulap si si-au adus sezlonguri si cocteiluri pe marginea drumului, in semn de protest fata de ignoranta autoritatilor locale de a.

Cel mai rapid tren din lume: 590 de kilometri pe ora, viteza atinsa de un tren Maglev din Japonia

Cel mai rapid tren din lume care functioneaza cu ajutorul levitatiei magnetice - Maglev - si apartine companiei Central Japan Railway. Trenul Maglev a obtinut titlul de cel mai rapid tren din lume dupa ce a atins viteza de 590 de kilometri pe ora, doborand astfel recordul anterior de 581 de kilometri pe ora, stabilit in 2003.

Kris Jenner isi lauda fiica si ginerele pe Facebook! Kim Kardashian si Kanye West, printre cei mai influenti oameni din lume!

Kris Jenner este mandra nevoie mare de fiica si ginerele ei, Kim Kardashian si Kanye West, fiindca cei doi au fost inclusi, de revista Time, in topul celor mai influenti oameni din lume! Uite cum ii lauda pe Facebook! .

Cea mai mare supa din lume a fost pregatita in Bosnia-Hertegovina (VIDEO)

O echipa de bucatari din Bosnia-Hertegovina spune ca a preparat in opt ore, cea mai mare supa din lume, supa beiului, o mancare traditionala in zona respectiva, care are 4. 124 de kilograme, scrie.

Unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, Adel Radi al-Harbi, a fost ucis in Siria

Unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, Adel Radi al-Harbi, a fost ucis in lupte in apropierea orasului Idlib, aflat in nord-vestul Siriei, scrie Adevarul. Adel al-Harbi, care era adjunctul.

Irina Begu a castigat Heart Award: cea mai puternica jucatoare din lume in primul tur al Fed Cup!

Irina-Camelia Begu prima racheta a Romaniei in meciul din week-end, contra Canadei, a castigat premiul Heart Award, in urma unei sesiuni de vot, prin care a fost aleasa jucatoarea care a impresionat in primul tur al Fed Cup.

VIDEO Rihanna si-a lansat cel mai politic videoclip din intreaga cariera, American Oxygen! Vezi aici cum arata

Rihanna a lansat pe VEVO videoclipul noului single American Oxygen. Vizualul a avut premiera pe Tidal pe 6 aprilie, pana.

Cele mai dure inchisori din lume

Cele mai dure inchisori din lume. Penitenciarul nu este doar o institutie in care cei care au savarsit faradelegi sunt pedepsiti cu privarea de libertate si accesul la diferite lucruri, ci si un loc de reeducare. insa, in lume exista inchisori care au devenit locuri cumplite unde tortura si actele sangeroase devin ceva cotidian.

Cele mai infricosatoare castele din lume

Cele mai infricosatoare castele din lume. Castelul este o constructie care impresioneaza prin frumusete, dimensiune, dar mai ales prin povestea legata de acesta. Uneori, castelul poate deveni o imagine a groazei, mai ales cand sunt spuse povesti infricosatoare despre acesta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )