Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cel mai mare actionar de la Deutsche Bank vrea sa isi vanda intreaga participatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare actionar de la Deutsche Bank vrea sa isi vanda intreaga participatie

Cel mai mare actionar de la Deutsche Bank, conglomeratul chinez HNA Group Co. , intentioneaza sa isi vanda intreaga participatie pe care o detine la banca germana, informeaza Bloomberg, citand surse din apropierea acestui dosar, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare secret al Madalinei Manole a iesit la iveala! Este vorba despre un barbat misterios

Cel mai mare secret al Madalinei Manole a iesit la iveala! Gura lumii spune ca artista a fost in scandal cu parintii ei pentru un barbat! Pentru acesta, Madalina Manole renuntase la tot! Aflati.

Cel mai mare parc eolian offshore de pe planeta a inceput sa produca electricitate

Cel mai mare parc eolian offshore de pe planeta a inceput, ieri, sa produca energie electrica in apropiere de coasta de nord-vest a Marii Britanii, a anuntat compania daneza Orsted, informeaza CNBC, conform Agerpres.

HNA vrea sa vanda participatia de la Deutsche Bank

Cel mai mare actionar de la Deutsche Bank, conglomeratul chinez HNA Group Co. , intentioneaza sa isi vanda intreaga participatie pe care o detine la banca germana, informeaza Bloomberg, citand surse din apropierea acestui dosar.

Faze tari: Au facut bolid de lux din piese Lego; Ce au gasit politistii n pantofii cu toc ai unei femei. Au condamnat-o la nchisoare; Asa arata cel mai mare WC din lume

Pantofi purtati de Judy Garland in Vrajitorul din Oz, recuperati de politie dupa 13 ani. O pereche de pantofi rubinii pe care. NASA iti da un milion de dolari, daca rezolvi o problema cruciala traiului pe Marte. NASA a lansat o provocare unica pentru.

Alerta demografica: Romania a pierdut in anul protestelor anti-PSD peste 200.00 de romani, mai mult decat populatia Ploiestiului. 2017, cel mai mare exod din ultimii 8 ani

In timp ce coalitia PSD-ALDE se lauda cu cresteri de pensii si salarii pe hartie, Romania trece printr-o grava criza demografica. Potrivit datelor INS, nu mai putin de 219. 327 de romani au parasit tara.

Let`s Do It, Romania!Pe 15 septembrie, un milion de romani sunt invitati sa curete Romania la cea mai mare miscare civica de pe glob

Let`s Do It, Romania! anunta lansarea initiativei de curatenie World Cleanup Day, care isi propune ca, pe 15 septembrie 2018, sa mobilizeze toti romanii la cea mai ambitioasa actiune civica de pana acum. La nivel international, 150 de tari se unesc in cea mai mare miscare civica World Cleanup Day.

Putin i-a invitat pe turci la Vostok-2018, cel mai mare exercitiu militar organizat in ultimii 40 de ani in Rusia

Rusia a invitat Turcia sa participe la exercitiul militar ruso-chinez Vostok-2018 Est-2018), a anuntat presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, citat de cotidianul Yeni Safak.

INS: Finlandezii si-au intensificat cel mai mult vizitele n Romnia, dar turistii austrieci au fost pe primul loc, n prima jumatate a acestui an

Tara cu cea mai mare crestere a numarului de sosiri ale turistilor in Romania, in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, a fost Finlanda, dar numarul este mic, cele mai multe vizite fiind ale turistilor din Austria, potrivit Institutului National de Statistica INS).

Vreme calduroasa n urmatoarele 10 zile din septembrie n cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi calduroasa in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), citata de Agerpres.

24 IT. Cum arata cel mai usor laptop din lume - VIDEO

Greutatea unui laptop este pentru multi utilzatori un criteriu esential, iar compania Acer a lansat o serie de notebook-uri Swift. Modelul care s-a facut remarcat este Swift 5, care a devenit cel mai usor laptop de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )