Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cel mai mare aquapark din Balcani, aflat la 160 de kilometri de Timisoara, a costat opt milioane de euro FOTO

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare aquapark din Balcani, aflat la 160 de kilometri de Timisoara, a costat opt milioane de euro FOTO

Aquaparkul Petroland se afla la Backi Petrovac, o localitate aflata langa Novi Sad, in provincia autonoma Voivodina. A fost construit pe opt de hectare. continuă pe Adevărul

Romania ar putea deveni cea mai mare economie din Balcani. Tara noastra a depasit Grecia

Economia Romaniei este pe val. Eurostat arata ca Romania a depasit Grecia dupa valoarea ajustata a produsului intern brut din primul trimestru al acestui an, iar economistii spun ca tara noastra.

Euro a atins aproape cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni in raport cu dolarul. Lira sterlina este si ea in crestere

Euro a ajuns, miercuri, aproape de cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni, inainte de sedinta Bancii Centrale Europene.

Dolarul, la cel mai redus nivel din ultimele sapte luni

Dolarul a atins cel mai scazut nivel din ultimele sapte luni, pe fondul tensiunilor care cresc in Orientul Mijlociu, a marturiei care urmeaza sa fie depusa de fostul director FBI, James Comey si a.

Chef Catalin Scarlatescu a dezvaluit care este cel mai mare inamic al siluetei lui

Chef Catalin Scarlatescu a scapat vizibil, recent, de mai multe kilograme, dupa ce ajunsese la mai bine de 120 kilograme. Acesta marturisea ca renuntarea la paine este una dintre solutiile pentru a fi.

Transgaz, cea mai mare apreciere din BET

Indicele BET, al celor mai lichide douasprezece companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), s-a apreciat cu 2,15%, in perioada 24-31 mai, raportat la moneda euro, depasind ceilalti indici importanti ai pietei de actiuni locale.

Cat de repede urca cel mai rapid lift din lume

Compania japoneza Hitachi a realizat cel mai rapid lift din lume, care merge cu 75 de kilometri pe ora, pentru o cladire de business din China. Aceasta se afla inGuangzhou, in centrul financiar al tarii. Liftul de mare viteza va fi folosit in cladireaCTF Finance Center, care are530 de metri in inaltime, iar acesta va [].

Simona Halep, despre victoria din meciul cu Suarez-Navarro: Cel mai bun meci din acest an

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat ca meciul cu Carla Suarez Navarro, castigat, luni, cu 6-1, 6-1, in optimile turneului de la Roland Garros, a fost cel mai bun al sau in.

Seful de cabinet al premierului Viktor Orban: Ungaria este victima Tratatului de la Trianon. Natiunea ungara ar trebui sa primeasca compensatii morale, daca nu materiale, pentru cea mai mare nedreptate din istoria lumii

Seful de cabinet al premierului unga Viktor Orban, Janos Lazar, considera ca natiunea ungara ar trebui sa primeasca compensatii morale, daca nu materiale, pentru semnarea, in 1920, a Tratatului de la Trianon, care a stabilit noile frontiere ale statului ungar, dupa Primul Razboi Mondial/ .

Dedeman a depasit pragul de 1 MLD. euro, dupa o crestere de peste 20%, iar profitul companiei urca la 160 mil. euro. Ce planuri are cel mai mare retailer de bricolaj in acest an

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in bricolaj si solutii pentru amenajarea casei si gradinii, a rapotat anul trecut un rulaj de 1,17 miliarde de euro, in crestere cu 20% fata de nivelul stabilit cu un an in urma, iar o evolutie considerabila a.

Se redeschide Divertiland Water Park: cum va puteti distra incel mai mare parc acvatic din Romania

Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic din Romania si aflat intre primele cinci din Europa, isi redeschide portile in acest weekend.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )