Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cel mai mare avion comercial electric din lume a efectuat zborul sau inaugural in aceasta saptamana, in Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare avion comercial electric din lume a efectuat zborul sau inaugural in aceasta saptamana, in Statele Unite

Cel mai mare avion comercial in totalitate electric a finalizat in aceasta saptamana zborul su inaugural, in Sttele Unite, relateza Reuters. continuă pe Adevărul

VIDEO Zbor inaugural al celui mai mare avion comercial complet electric

Cel mai mare avion comercial complet electric a efectuat zilele trecute zborul inaugural, fiind cel mai recent exemplu din industria aeronautica al unei forme de transport cu zero emisii, relateaza CNBC.

Zbor inaugural pentru cel mai mare avion electric de transport persoane!

Cel mai mare avion propulsat in totalitate de energie electrica a efectuat zborul inaugural, iar ast.

Financial Times: Fondul Suveran al Arabiei Saudite vrea sa devina investitorul cu cel mai mare impact global

Fondul Suveran de Investitii al Arabiei Saudite PIF), in valoare de 325 de miliarde de dolari, planuieste sa devina investitorul cu cel mai mare impact asupra economiei globale, scrie Financial Times.

VIDEOCONFERINTA BURSA ANTREPRENORIAT FARA GEN TANASE STAMULE, CONSILIER DE STAT: Cel mai mare risc al crizei - lipsa increderii consumatorului

Cel mai mare risc al crizei actuale, generate de pandemia de coronavirus, nu este cel financiar, ci al lipsei de incredere a consumatorului, potrivit domnului Tanase Stamule, consilier de stat pe economie in cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Cel mai mare targ agricol, organizat anual la Fundulea, se muta online

Pentru ca situatia actuala nu permite organizarea celui mai mare targ agricol in aer liber, AgriPlanta - RomAgroTec se muta in online, pentru prima data.

Cum a transformat coronavirusul consultatia la medic. Telemedicina, probabil cea mai mare schimbare post-pandemie din sistemul medical din Romania

Consultatie telefonica sau online cu medicul, din confortul de acasa, atunci cand prezenta in cabinetul doctorului nu este neaparat necesara, fara cozi pe holul spitalului, fara sa faci cateva drumuri intre cativa medici pentru o hartie, si reteta trimisa lunar pe mail sau prin alte mijloace electronice, in special in cazul bolnavilor cronici. Telemedicina, o realitate care functioneaza deja de cativa ani in alte tari, a fost permisa oficial in premiera in Romania, dupa izbucnirea epidemiei de coronavirus. Deocamdata doar temporar. Pacienti si medici, toti vorbesc acum despre necesitatea pastrarii ei si dupa pandemie.

Brazilia a inregistrat un nou varf al contaminarilor cu noul coronavirus. Cel mai mare oras al Americii de Sud iese din izolare

Brazilia a inregistrat un nou varf al contaminarilor cu noul coronavirus n ultimele 24 de ore, in timp ce Sao Paulo, cel mai populat oras din America de Sud si centrul financiar al tarii, iese din izolarea impusa de criza sanitara provocata de Covid-19.

P Ireal.ro. Va fi bine pe 1 Iunie |AQUA Carpatica Kids va invita la cel mai mare eveniment virtual, in premiera in Romania

Micile mari victorii continua. AQUA Carpatica Kids le sustine. De 1 iunie, va fi bine. Ziua Copilului este in fiecare an o zi speciala atat pentru copii, cat si pentru cei mari care nu au uitat niciodata bucuria copilariei. insa, anul acesta, va propunem sa sarbatorim 1 Iunie altfel.

Oamenii de stiinta au descoperit cel mai mare vulcan de pe planeta

Mauna Loa nu mai este detinatorul acestui titlu, fiind detronat de un vulcan urias, descoperit in apropiere de Hawaii.

Cel mai batran barbat din lume este roman: Am primit cu emotie vestea cea mare

Dumitru Comanescu a devenit cel mai batran barbat de pe planeta. Are 111 ani si 7 luni si locuieste in Bucuresti. Dumitru Comanescu a primit distinctia de la Cartea Recordurilor, dupa decesul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )