Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare dezastru natural din Europa. O treime a populatiei a murit

Antena3 Antena3,
Cel mai mare dezastru natural din Europa. O treime a populatiei a murit

Unul dintre cele mai mari dezastre naturale care a lovit Europa a fost provocat de un nor urias de praf, care a intunecat cerul, timp de aproape un an si jumatate. Ceata bizara a fost vazuta pana. continuă pe Antena3

[P] Cel mai mare targ de universitati din Europa de Sud-Est revine pe 7 si 8 octombrie la Bucuresti

Pe 7 si 8 octombrie, RIUF-Romanian International University Fair, cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei, pune fata in fata romanii interesati sa isi continue studiile in strainatate cu reprezentanti a peste 120 de universitati din toata lumea. Mai mult, in cadrul evenimentului, participantii se pot inscrie la Conferinta RIUF YouForum, eveniment dedicat 100% dezvoltarii personale si profesionale a elevilor si studentilor.

Cel mai mare lant de cafenele din lume si-a inchis magazinul online

Starbucks, cel mai mare lant de cafenele din lume, cu sediul in Washington, si-a inchis magazinul online, dupa ce inca din august a inceput sa vanda online articole reduse cu pana la 50%.

Cine este ierarhul ales in locul episcopului care a provocat cel mai mare scandal sexual din istoria BOR. Decizia Sinodului condus de Patriarhul Daniel

Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane a ales astazi noul episcop al Episcopiei Husilor, prelatul care ii va urma in scaun lui Corneliu Barladeanu, episcopul retras din functie dupa ce a provocat cel mai mare scandal sexual din BOR.

Cel mai puternic antibiotic natural. Ce boli trateaza si previne usturoiul

Usturoiul este cel mai cunoscut antibiotic natural, fiind folosit de mii de ani pentru tratarea multor afectiuni. Antioxidantii puternici sustinuti de alicina, un ingredient activ foarte valoros continut de.

Prima reactie a presedintelui Trump, dupa cel mai grav atac armat din istoria Americii

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a transmis condoleante familiilor victimelor celui mai grav atac armat din istoria Americii.

Cel mai mare protest al bugetarilor, impotriva PSD: Ce ii nemultumeste

Mii de bugetari protesteaza, miercuri, in Piata Victoriei din Bucuresti. Oamenii sunt nemultumiti de transferul taxelor sociale de la angajator la angajat, acestia sustinand ca ar urma sa le scada si veniturile. Practic, acestia au realizat ca au fost.

Cel mai mare atac cibernetic! Yahoo a anuntat ca toate conturile au fost compromise

Compania Yahoo a anuntat, marti, ca toate cele trei miliarde de conturi ale sale au fost compromise in urma atacului cibernetic din 2013, iar hackerii au facut rost de informatii precum numere de telefon,.

Cel mai mare jaf din istorie, prevenit de politisti. Planul uluitor pentru a fura 250 de milioane de euro

Politia braziliana a arestat o banda care planuia unul dintre cele mai mari jafuri din istorie. Membrii gruparii au sapat un tunel de peste 500 de metri in sudul orasului Sao Paolo, pana la sediul.

Republica Moldova, in topul statelor cu cel mai mare consum de alcool

Moldova se afla in topul tarilor cu cel mai mare consum de alcool pe cap de locuitor in lume. Conform Raportului global privind consumul de alcool si sanatatea OMS, 2014), Moldova a inregistrat un consum anual de 16,8 litri alcool pur/locuitor la varsta de 15 ani+, din care 10,5 litri alcool neinregistrat produs in gospodarii). Consumul de alcool raportat exclusiv la populatia consumatoare de alcool este de 25,4 l alcool pur/locuitor in an.

Cel mai scurt si usor lot din Autostrada Comarnic - Brasov, contractat in prezenta Ministrului Transporturilor si sefului de la Drumuri la peste doi ani de la lansarea licitatiei: 25 de milioane de euro pentru 6 km de autostrada

Proiectarea si executia lotului Rasnov - Cristian 6,3 km autostrada si 3,7 km drum de legatura) din cadrul autostrazii A3 Comarnic - Brasov a fost contractata la peste doi ani de la lansarea licitatiei. Desi vorbim de cel mai scurt si usor lot din autostrada Comarnic - Brasov, semnarea contractului de 118 milioane de lei cu asocierea Alpenside - Specialist Consulting a fost marcata printr-o conferinta la sediul Ministerului Transporturilor unde au participat ministrul Razvan Cuc, precum si directorul Companiei de Autostrazi, Stefan Ionita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )