Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cel mai mare exercitiu NATO din 2017: Peste 4000 de militari din 9 tari vin sa LUPTE la Brasov! (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Cel mai mare exercitiu NATO din 2017: Peste 4000 de militari din 9 tari vin sa LUPTE la Brasov! (FOTO, VIDEO)

Peste patru mii de militari din noua state, avand aproximativ cinci sute de mijloace tehnice, participa in aceasta perioada, la Cincu, judetul Brasov, la cel mai mare exercitiu NATO din 2017 - Noble Ju. continuă pe B1

Stratolaunch: cel mai mare avion din lume este gata de experimente

Te-ai fi asteptat ca cel mai mare avion din lume sa fie creat de Boeing sau Airbus, dar acesta este intitulat Stratolaunch si provine de la o companie mai putin cunoscuta. Cum Steve Wozniak a fost langa Jobs la momentul fondarii Apple, Paul Allen a fost co-fondatorul Microsoft impreuna cu Bill Gates. Cu alte cuvinte, [].

Facebook: Cel mai mare site de socializare din lume nu este ferit de controverse

Facebook este unul dintre cele mai mari si mai importante site-uri din lume, iar o asemenea pozitie ii aduce retelei sociale o multime de critici. in acest articol exploram cele mai importante controverse din jurul site-ului creat de Mark Zuckerberg. Facebook intra in perioada de adolescenta, ajungand la varsta de 13 ani, iar de-a lungul [].

Romania are cel mai mare procent de mame cu varsta intre 10 si 17 ani din UE. Rata mamelor adolescente, mai mare decat in tari precum Burundi sau Botswana

In Uniunea Europeana, Romania inregistreaza cel mai mare numar de nasteri cu mame intre 10 si 17 ani 9,282 de nasteri, adica 4,7% din totalul nasterilor din 2015, din care 676 erau minore intre 10 si 14 ani), arata datele Eurostat, citate Salvati Copii Romania.

Cel mai mare avion din lume a aparut pentru prima data in fata publicului. Cum arata acesta - VIDEO

Cel mai mare avion din lume a fost expus pentru prima data in fata publicului. Avionul va fi folosit in viitor pentru a lansa rachete in spatiu. Potrivit stirileprotv. ro, lungimea.

Romania, tara cu cel mai mare procent din UE de mame cu varsta intre 10 si 17 ani

Romania este tara cu cel mai mare numar de nasteri cu mame ce au varsta intre 10 si 17 ani, potrivit datele Eurostat, citate de Hot News. Potrivit Eurostat din 9,282 de nasteri, echivalentul a.

VIDEO Opt convoaie militare NATO au intrat in Romania pentru cel mai amplu exercitiu din acest an

Opt convoaie ale Fortei Intrunite cu Nivel de Reactie Foarte Ridicat VJTF), care urmeaza sa participe la exercitiul Noble Jump 2017, au intrat pe teritoriul national prin punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu, dinspre Bulgaria. Intrarea convoaielor a dat traficul din vama peste cap, iar in cursul zilei de joi traseul va fi continuat pe ruta Bucuresti-Pitesti-Sibiu-CIncu Brasov). Vezi imagini cu cele opt convoaie intrand in tara.

Cel mai mare dezastru economic din Romania. Zeci de mii de someri, saraci dati pe mana camatarilor si guvernanti impertinenti

Cea mai cumplita criza economica care a lovit vreodata Romania a fost cea care a debutat in anul 1929. S-a intins pe o perioada de patru ani si a facut ravagii in Romania interbelica. Au fost peste 60. 000 de someri, peste 500 de fabrici inchise si zeci de mii de tarani ruinati si aruncati in bratele camatarilor.

In 2015, Romania a avut al doilea cel mai mic stoc de ISD din regiune/ Suntem pe ultimele locuri in atragerea ISD, avand al doilea cel mai mic stoc, dupa Bulgaria (studiu FIC si ASE)

Investitiile straine din Romania au contribuit semnificativ la modernizarea economiei nationale si la integrarea ei in economia europeana, se arata intr-un studiu al Consiliului Investitorilor Straini si ASE. Companiile raspunzatoare de fluxurile de investitii straine directe angajeaza o treime din forta de munca din sistemul privat al Romaniei, aproximativ 1,2 milioane de persoane. Aceleasi companii au o productivitate a muncii de doua ori mai mare decat cele cu capital romanesc si investesc de 2 ori mai mult in fiecare angajat se mai arata in document. Descarca si citeste integral studiul FIC si ASE.

Protest de Ziua Copilului la cel mai mare spital de pediatrie din Moldova. in mizerie nu se poate face performanta

Cativa parinti din Iasi au sarbatorit altfel Ziua Internationala a Copilului: adultii au protestat in fata celui mare spital de pediatrie din Moldova pentru conditii decente in care sa fie ingrijiti copiii lor.

incepe la Timisoara cel mai mare festival de zmeie din Estul Europei dedicat artelor, stiintelor naturale si ecologiei

Scripta Volant, o premiera in tara noastra, va aduna la Timisoara, la Universitatea Agricola, pasionatii de zmeie din Romania, Germania, Austria, Indonezia, Ungaria si Turcia.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )