Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cel mai mare finantator al campaniei pentru Brexit, Aaron Banks, sub lupa investigatorilor

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mare finantator al campaniei pentru Brexit, Aaron Banks, sub lupa investigatorilor

Oficialii britanici au lansat o investigatie penala impotriva unui sustinator proeminent al Brexit. Aaron Banks a fost acuzat de sifonarea banilor rusesti in timpul campaniei electorale, transmiteDW. continuă pe Hotnews

Zoe Kravitz, logodna in cel mai mare secret!

Zoe Kravitz, fiica lui Lenny Kravitz si a Lisei Bonnet, s-a logodit in cel mai mare secret. Actrita din Big Little Lies a dezvaluit intr-un interviu acordat pentru revista Rolling Stone ca a primit inelul inca din luna Februarie si ca planuieste o nunta anul viitor.

A fost inaugurat cel mai mare aeroport al lumii. E foarte aproape de Romania

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a inaugurat, luni, ceea ce el sustine ca va fi cel mai mare aeroport din lume, cu ocazia aniversarii a 95 de ani a republicii Turcia. Aeroportul care, in cativa ani, este prognozat sa devina cel mai mare din.

Erdogan a inaugurat un aeroport programat sa devina cel mai mare din lume

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a inaugurat, ieri, la Istanbul, un nou aeroport de dimensiuni faraonice care simbolizeaza apetitul sau pentru proiecte uriase de infrastructura si care ar urma sa devina pe termen lung cel mai mare din lume, relateaza AFP, conform Agerpres.

NATO continua cel mai mare exercitiu militar de la Razboiul Rece (VIDEO)

NATO continua cel mai mare exercitiu militar de la Razboiul Rece, in Norvegia, actiunile axandu-se pe modul de reactie al armatelor aliantei nord-atlantice in cazul invaziei unui aliat. Exercitiul a.

Militarii americani AU BAUT TOATA BEREA din capitala Islandei, inainte de cel mai mare exercitiu NATO de dupa Razboiul Rece

Insetati, soldatii americani au baut toata berea din capitala islandeza Reykjavik inainte de exercitiulTrident Juncture. Peste 6. 000 de militari SUA participa la cel mai mare exercitiu NATO de dupa.

VIDEO Cel mai mare exercitiu NATO de la Razboiul Rece

NATO continua cel mai impresionant exercitiu militar de la Razboiul Rece, actiunile care se desfasoara in Norvegia axandu-se pe modul de reactie al armatelor aliantei nord-atlantice in cazul invaziei unui aliat, scrie BBC News.

Cel mai mare festin cu fructe de mare din Romania, adus in Baragan, in perioada 14-18 noiembrie

Festivalul racilor si al fructelor de mare ajunge in premiera si pe malul Borcei. Sute de kilograme de delicatese marine vor fi pregatite pe platoul din fata Primariie orasului, in perioada 14-18 noiembrie.

Cel mai mare grup de pe piata de flori se orienteaza catre segmentul B2B, devenind alternativa pentru importul din Olanda

Grupul Floria se extinde la nivel national pe segmentul B2B devenind alternativa locala pentru brokerii din Olanda. Segmentul B2B a generat 40% din totalul de 17,5 milioane de lei - cifra de afaceri consolidata dupa primele 9 luni ale lui 2018.

VIDEO Cum arata cel mai mare depozit automatizat din China, in care lucreaza concomitent 700 de roboti

O firma de logistica a deschis cel mai mare depozit automatizat din China, depozit in care vor activa, alaturi de oameni, peste 700 de roboti.

PANICA in lumea INTERLOPA! Cel mai mare MAFIOT a fost ucis cu sange rece

James Whitey Bulger, fostul lider al temutei grupari mafiote din Boston a fost gasit mort in inchisoare. Celebrul mafiot a fost condamnat in anul 2013, fiind gasit vinovat de 11 crime comise in statele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )