Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cel mai mare fotbalist roman, Gheorghe Hagi, implineste 53 de ani. Nu m-am nascut cel mai bun, ci am devenit, prin munca si sacrificiu

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare fotbalist roman, Gheorghe Hagi, implineste 53 de ani. Nu m-am nascut cel mai bun, ci am devenit, prin munca si sacrificiu

Cel mai mare fotbalist roman s-a nascut pe 5 februarie 1965 in comuna Sacele, judetul Constanta. La 53 de ani, Gheorghe Hagi a declarat ca numele sau inseamna harnicie, ambitie, generozitate si iuteala. continuă pe Adevărul

Tocmai a castigat CEL MAI MARE PREMIU din istoria pariurilor in Romania! Suma de 7 cifre este

Un barbat din Bacau a dat lovitura vietii la pariuri sportive si a castigat cel mai mare premiu inregistrat in Romania, scrie Sport. ro. Norocosul a jucat 42 de bilete la pariuri sportive, mizand intre 3.

Otopeni, cel mai mare aeroport din Romania, plin de gunoaie. Se fac controale dupa ce a expirat contractul de curatenie

Se fac controale peste controale la Aeroportul Otopeni dupa ce a expirat contractul de curatenie. Cel mai mare aeroport din Romania, cu profit de peste 80 de milioane de euro in 2017, a ajuns sa isi cheme.

Gheorghe Hagi implineste azi 53 de ani. Cum isi serbeaza Regele ziua de nastere

Fotbalul este in mare sarbatoare luni, 5 februarie: fostul fotbalist Gheorghe Hagi, patronul echipei.

VIDEO El e cel mai in forma fotbalist roman: Razvan Marin a punctat din nou pentru Standard Liege

Razvan Marin, mijlocasul roman de 21 de ani, joaca tot mai bine la Standard Liege, oferind pase de gol sau marcand el insusi.

LOVITURA in cel mai mare scandal de CORUPTIE! Un important MAGNAT obtine ELIBERAREA, in apel

Rasturnare de situatie in cazul dosarului de coruptie in care este implicat mostenitorul imperiului Samsung, Lee Jae-yong. O Curte de Apel a confirmat luni vinovatia acestuia insa i-a schimbat pedeapsa in.

ALERTA! Cel mai MARE CUTREMUR din acest an in Romania! ZONA unde s-a resimtit! MAGNITUDINEA seismului

Un cutremur cu magnitudinea de 3,9 s-a produs duminica dupa-amiaza in zona seismica Vrancea, judetul Buzau. Seismul s-a produs la ora locala 15:15 si a avut loc la o adancime de 140,8.

Ministerul Muncii: S-a stabilit ca cel mai mare salariu de bugetar sa fie al presedintelui Romaniei

Reprezentantii Ministrului Muncii si Justitiei Sociale MMJS) au prezententat care sunt, pana in acest moment, efectele Legii 153/2017, privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, lege care.

Olguta Vasilescu, despre salariile bugetarilor: Multi aveau salarii mai mari decat presedintele Romaniei. Ministerul este deschis oricarei discutii, dar scaderea salariilor foarte mari era cunoscuta din momentul dezbaterii in Parlament

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, vine cu precizari cu privire la legea privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, spunand ca scopul actului normativ a fost echilibrarea sistemului bugetar de salarizare, deoarece existau disfunctionalitati majore, iar multi dintre bugetari aveau salarii mai mari decat presedintele Romaniei. Potrivit acesteia, prin Legea 153/2017 s-a consfintit ca cel mai mare salariu din sistemul bugetar sa fie al presedintelui Romaniei, iar pana in 2022 tot sistemul de salarizare va fi complet echilibrat. Aceasta a subliniat ca faptul ca de la 1 ianuarie salariile foarte mari vor scadea a fost cunoscut inca din momentul dezbaterii legii in Parlament. Printre categoriile profesionale care au reclamat diminuarea salariilor din 1 ianuarie se afla si grefierii, carora Ministerul Muncii le transmite ca este deschis oricarei discutii, cu atat mai mult cu cat doar grefierii care se regasesc in structura anumitor Curti de Apel au anuntat proteste din cauza scaderilor salariale, arata un comunicat al Ministerului Muncii.

Indicele american Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din iunie 2016, investitorii anticipand inflatie si dobanzi mai mari

Indicele american Dow Jones a inregistrat vineri cel mai mare declin din iunie 2016, pe fondul corectiei pietei si al cresterii randamentelor obligatiunilor, investitorii anticipand ca inflatia mai ridicata din Statele Unite va determina Rezerva Federala Fed) sa accelereze majorarea dobanzilor, transmite Bloomberg.

Indicele american Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din iunie 2016

Indicele american Dow Jones a inregistrat, ieri, cel mai mare declin din iunie 2016, pe fondul corectiei pietei si al cresterii randamentelor obligatiunilor, potrivit Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )