Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cel mai mare investitor al Aston Martin vrea sa-si majoreze detinerea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare investitor al Aston Martin vrea sa-si majoreze detinerea

Strategic European Investment Group, cel mai mare investitor al Aston Martin, are in vedere sa achizitioneze un pachet aditional de 3% din companie, oferindu-se sa-si majoreze participatia, dupa ce actiunile producatorului britanic de autoturisme sport de lux au scazut cu aproape 50% de la momentul listarii sale, care a avut loc in toamna anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

Eroul Zilei. Cel mai mare tablou colectiv din Romania

Romanii se pregatesc sa creeze cel mai mare tablou colectiv din tara, o opera de arta ce se va alatura unui proiect social paneuropean, menit sa calatoreasca timp de un an pe intregul continent si sa adune inspiratie.

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel! Un avion cu 150 de pasageri, in pericol

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel. Un avion cu peste 150 de pasageri a cerut sa aterizeze de urgenta din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare. Mai mult de 100 de ambulante au fost.

E OFICIAL: Acesta este cel mai mare AEROPORT din lume! (FOTO, VIDEO)

China a definitivat dumnica cel mai mare aeroport din lume, un colos de 700. 000 mp care a costat 17,5miliarde de dolarisi in care vortranzita anual 72 milioane de pasageri.

Functionarii unei primarii din Gorj au primit doar jumatate din salariu. Motivul: cel mai mare angajator din oras n-a platit impozitul pe venit

Angajatii Primariei Motru, din judetul Gorj, au primit doar jumatate din salariul pentru luna mai. Primaria n-a mai incasat cota defalcata din impozitul pe venit de la Complexul Energetic Oltenia CEO), cel mai mare angajator din Gorj.

VIDEO Totul despre NEVERSEA. Cel mai mare festival pe plaja din Europa incepe joi la Constanta. Noutatile editiei 2019

Cel mai mare festival pe plaja din Europa, NEVERSEA, va incepe la Constanta joi, 4 iulie. Pana duminica, 7 iulie, plaja Modern va oferi patru zile de muzica, distractii, concursuri, premii, relaxare. Aproape nimeni nu va pleca cu mana goala de la NEVERSEA, toti vor primi cate un premiu, a promis Bogdan Buta, directorul firmei organizatoarea Neversea SRL.

Romania, cel mai mare impozit din regiune pentru profiturile companiilor: Doar un stat extracomunitar ne depaseste, desi candva eram printre tarile cu cel mai mic nivel al cotei

Romania, care are o cota de impozitare a profiturilor companiilor de 16%, nu se mai regaseste printre statele europene in care aceasta rata are un nivel mic, desi timp de multi ani acesta a fost un adevarat.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Titlurile Fondul Proprietatea FP), emitentul cu cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 3,06%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 iunie, reprezentand actiunile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicelui financiar, care a urcat cu doar 0,48%, in aceeasi perioada de raportare.

VIDEO JazzTM 2019: Cel mai mare eveniment organizat in Timisoara. Programul complet al festivalului

JazzTM, editia nr. 7, va avea loc in perioada 5-7 iulie 2019, in Piata Victoriei, pe strazile pietonale si in trei cluburi din Timisoara.

Cel mai inalt munte din Indochina tocmai a devenit ceva mai inalt

Muntele Fansipan, cel mai inalt munte din Peninsula Indochina, este mai inalt decat se credea anteri.

Vreme caniculara, cu 35-37 de grade, in cea mai mare parte a tarii. in 14 judete este cod galben de ploi

Vremea va fi caniculara si disconfortul termic accentuat in cea mai mare parte a tarii, iar in zonele de campie si podis se vor inregistra frecvent temperaturi de 35-37 de grade Celsius, potrivit meteorologilor. De asemenea, vor fi sub cod galben de ploi 14 judete din Moldova, Maramures, Crisana si Transilvania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )