Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cel mai mare labirint din tara, creat la Filipesti, ar putea intra in Cartea Recordurilor in 2018

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare labirint din tara, creat la Filipesti, ar putea intra in Cartea Recordurilor in 2018

La Filipesti, omul de afaceri bacauan Ioan Neculcea a realizat cel mai mare labirint verde din tara, cu garduri din specia Thuja Plicata. Suprafata lui este in momentul de fata de 16200 de metri patrati, iar traseul corect masoara 11,2 kilometri. Pana in 2018 labirintul se va extinde incat va fi cel mai mare din lume. continuă pe Adevărul

Cel mai mare labirint vegetal din tara este construit la Bacau si ar putea intra in Cartea Recordurilor in 2018

La Filipesti, omul de afaceri bacauan Ioan Neculcea a realizat cel mai mare labirint verde din tara, cu garduri din specia Thuja Plicata. Suprafata lui este in momentul de fata de 16200 de metri patrati, iar traseul corect masoara 11,2 kilometri. Pana in 2018 labirintul se va extinde incat va fi cel mai mare din lume.

Cel mai scump cocktail din lume costa 11.500 de euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, relateaza Mediafax.

Cel mai scump cocktail din lume se bea intr-un bar londonez. Pretul: 11.500 euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, celebra pentru aparitia in filmul Perspectiva unei crime din seria James.

Euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar

Euro a scazut marti la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar si este pe cale sa incheie cel mai slab trimestru in raport cu moneda americana, dupa trimestrul al doilea din 2010, din cauza.

Black Friday, in Romania: eMAG porneste cel mai mare eveniment de reduceri pe 21 noiembrie

EMAG va organiza cea de-a patra editie a Black Friday in data de 21 noiembrie. Black Friday, aceasta sarbatoare a reducerilor este, de regula, in ultima vineri din noiembrie, dar inca de anul trecut retailerul a schimbat data in Romania. in 2013, s-a desfasurat pe 22 noiembrie, dar alte magazine au respectat vechea data. Black Friday este cel mai mre eveniment al reducerilor atat in Romania, cat si in Statele Unite ale Americi, de unde a si pornit. in Romania, [].

Viata fabuloasa a lui Bill Gates, cel mai bogat om din America

Cu o avere estimata la 81 de miliarde de dolari, cofondatorul Microsoft, Bill Gates, este unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Gates este, de 21 de ani, cel mai bogat om din America, potrivit ierarhiei realizate.

Dar Weltauto aduce la Porsche Bucuresti Vest 2 cel mai mare parc de masini rulate de calitate din vestul Capitalei

Continuand proiectele de dezvoltare si optimizare a spatiilor de expunere si service din vestul Capitalei, Porsche Inter Auto Romania muta parcul auto si serviciile conexe Das Weltauto de la Porsche Bucuresti Vest 1 in spatiul Porsche Bucuresti Vest 2. Prin aceasta relocare, retailerul german de automobile rulate de calitate va dispune de un parc extins in vestul Capitalei.

Dr. Dre, cel mai bogat rapper din lume

Revista Forbes a publicat clasamentul anual al celor mai bine platite nume de pe scena hip-hop-ului si, din nou, surprizele sunt putine la acest capitol. Aflat pe locul trei anul trecut, in fruntea.

Marasti, Micul Phenian, cel mai scump cartier din oras

Cartierul, compus aproape exclusiv din blocuri, este mai scump decat zona centrala sau decat cartierul Andrei Muresanu.

FOTOREPORTAJ Malbork - Cum arata cel mai mare castel gotic din lume si ce ne spune despre viata de acum 600 de ani

In nordul Poloniei, nu foarte departe de al Balticii mal se gaseste o cetate caramizie cu un trecut fenomenal. Turnuri de un rosu aprins, ziduri groase, de necuprins, bucatarii fastuoase si sisteme de incalzire ingenioase - totul se afla la Malbork, castelul construit de teutoni in urma cu peste sase sute de ani. In articol puteti citi despre cum era viata in fortareata medievala, dar si despre un fel de hartie igienica absolut speciala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )