Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare lant de hipermaketuri traditionale investeste 16 miliarde de dolari ntr-un marketplace online, sa atace Amazon

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mare lant de hipermaketuri traditionale investeste 16 miliarde de dolari ntr-un marketplace online, sa atace Amazon

Tendinta de extindere a afacerilor de comert traditional de a se extinde in online continua: cel mai mare lant de hipermarketuri din lume, Walmart, investeste 16 miliarde de dolari in marketplace-ul Flipkart, pentru a ataca astfel pozitiile Amazon, liderul mondial in e-commerce. continuă pe Hotnews

Cel mai mare lant de hipermaketuri conventionale investeste 16 miliarde de dolari ntr-un marketplace online, sa atace Amazon

Tendinta de extindere a afacerilor de comert conventional de a se extinde in online continua: cel mai mare lant de hipermarketuri din lume, Walmart, investeste 16 miliarde de dolari in marketplace-ul Flipkart, pentru a ataca astfel pozitiile Amazon, liderul mondial in e-commerce.

Citu: Dragnea si Valcov au fost de acord in 2014 cu stergerea datoriei KazMunayGas, cel mai mare jaf institutionalizat din istoria Romaniei

Liberalul Florin Citu ii acuza pe Liviu Dragnea si pe Darius Valcov ca, in 2014, cand faceau parte din Guvernul Ponta care a sters datoria de 400 de milioane de dolari a companiei KazMunayGas, cei doi au fost de acord cu cel mai mare jaf institutionalizat din istoria Romaniei.

The Washington Post si The Economist: Folosirea violentei, ultima tactica a PSD in incercarea de a se proteja de consecintele activitatilor infractionale. Cel mai mare beneficiar - Liviu Dragnea (VIDEO)

The Washington Post si The Economist, doua dintre cele mai prestigioase publicatii la nivel international, au publicat materialeextrem de dure despre deteriorarea democratiei din Romania. Jurnalistii.

Sondaj Avangarde. Cine este cel mai bun presedinte al Romaniei din istorie

Cel mai bun presedinte al Romaniei din istorie Nicolae Ceausescu - 30% Traian Basesci - 15% Klaus Iohannis - 7% Emil Constantinescu - 5% Ion Iliescu - 5% Gheorghe Gheorghiu Dej -.

CUTREMURE iN LANT, in Romania, duminica noapte. MAGNITUDINEA ingrijoratoare a celor 3 seisme!

Trei cutremure s-au produs in noaptea de sambata spre duminica,in judetul Buzau, cel mai mare avand o magnitudine de 3,5, transmite Hotnews. Primul cutremur a avut loc la ora 1:03, la adancimea de 126.

Update |CUTREMURE iN LANT, in Romania, duminica noapte. MAGNITUDINEA ingrijoratoare a celor 4 seisme!

Trei cutremure s-au produs in noaptea de sambata spre duminica,in judetul Buzau, cel mai mare avand o magnitudine de 3,5, transmite Hotnews. Primul cutremur a avut loc la ora 1:03, la adancimea de 126.

Tranzactia care poate schimba soarta Devei. Un investitor a cumparat terenul si cladirile celui mai mare retail park

Terenurile si cladirile celui mai mare complex comercial planuit in Deva in 2. 000, dar abandonat inainte de realizarea investitiei, au fost cumparate de un dezvoltator privat.

Numarul porcilor sacrificati n Spania n fiecare an, mai mare dect numarul spaniolilor

Numarul porcilor sacrificati in Spania in fiecare an a ajuns mai mare decat numarul spaniolilor, arata noile date statistice, citate de Telegraph. Potrivit unui raport guvernamental din 2017, numarul porcilor sacrificati in Spania a depasit pentru prima oara 50 de milioane, in conditiile in care populatia tarii este de circa 46,5 milioane de persoane.

Romania a avut in iulie cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a sasea luna la rand

Romania a inregistrat in iulie, pentru a sasea luna la rand, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4,3%, in timp ce media europeana s-a situat la 2,2%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat.

Serena Williams a dezvaluit ce s-a intamplat chiar inainte decea mai mare infrangere din cariera sa. Nu am putut sa-mi scot din minte acest lucru

Serena Williams a explicat ce s-a intamplat inaintede a sufericea mai mare infrangere din cariera in meciul cu Johanna Konta care a reusit, inturneul de la San Jose, sa se impuna.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )