Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cel mai mare operator telecom din lume va distribui iPhone

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare operator telecom din lume va distribui iPhone

Apple a ajuns la un acord cu China Mobile dupa sase ani de negocieri, cel mai mare operator telecom din lume dupa numarul de clienti urmand sa distribuie, din luna ianuarie, modelele iPhone in reteaua proprie de magazine, transmite Bloomberg, scrie. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare operator telecom din lume va distribui iPhone din ianuarie, dupa 6 ani de negocieri

Apple a ajuns la un acord cu China Mobile dupa sase ani de negocieri, cel mai mare operator telecom din lume dupa numarul de clienti urmand sa distribuie, din luna ianuarie, modelele iPhone in reteaua proprie de magazine.

Apple cucereste China: iPhone ajunge la cel mai mare operator telecom al lumii

Apple reuseste pe final de 2013 cea mai mare mutare din istoria sa. Compania americana ajunge la o intelegere cu cel mai mare operator al Chinei si al lumii, obtinand acces la o piata de sute de milioane de potentiali clienti. Cat de mult poate creste compania lui Steve Jobs?.

GALERIE FOTO: Cel mai mare lant hotelier din Europa, la Soci.

Cel mai mare lant hotelier din Europa a fost inaugurat la Soci, orasul care va gazdui Jocurile Olimpice de Iarna 2014. Acesta include hotelul de 4 stele - Azimut Resort SPA, cu 720 de camere si hotelul de 3 stele - Azimut Soci cu 2. 880 de camere. Agentia rusa, RIA Novosti, a prezentat imagini cu acest lant hotelier.

Blackerry a incheiat un contract pe cinci ani de zile cu Foxconn, cel mai mare producator de electronice din lume

BlackBerry a anuntat vineri semnarea unui parteneriat pe cinci ani cu grupul Foxconn, cel mai mare producator de electronice din lume, scrie BBC News. Astfel, cele doua companii vor lucra impreuna pentru a dezvolta.

Cel mai mare salariu mediu din Europa este de 4.200 de euro. Romania, la coada clasamentului

Romania ramane in continuare una dintre tarile cu cele mai ieftine costuri cu forta de munca din Europa, salariul mediu al unui angajat roman fiind de 1. 553 de RON pe luna net 474 de dolari net), potrivit unei.

In Europa ca in Las Vegas: cel mai mare proprietar de cazinouri va invada orasele europene

Miliardarul american Sheldon Adelson, care controleaza Las Vegas Sands, cel mai mare operator de cazinouri din lume, vrea sa se extinda prin constructia de complexuri turistice in mari orase europene, dupa ce a renuntat la planul de a investi 30.

INCOME. Cum arata cel mai mare brad de ciocolata din Romania

Ciocolata nu este niciodata prea multa, ar spune unii. Dar cand ia forma celui mai mare brad dulce din Romania? Ei bine, impresionanta constructie cu aroma de sarbatoare exista. Un producator de.

Unde poti patina in Bucuresti. Vezi in text unde este cel mai mare patinoar din oras si cat costa intrarea

Bucurestenii care nu pleaca de sarbatori la munte la ski pot face miscare si se pot bucura de iarna alaturi de cei mici pe patinoarele amenajate in marile parcuri si mall-urile din Capitala. Cel mai mare patinoar in aer liber se afla in parcul Cismigiu si are nu mai putin de 3000 mp. In parcul Titan, bucurestenii pot patina gratis, iar cei care se tem de temperaturile cu minus au la dispozitie cateva patinoare acoperite, in mall-uri.

Franklin Templeton, cel mai mare creditor al Ungariei si Ucrainei

Peste 25% din datoria Ungariei, care se ridica la 18,48 miliarde de euro, este detinuta de bancile europene, restul fiind detinut de investitori interni, banci din afara Europei si fonduri de investitii, a anuntat ieri publicatia financiara Napi Gazdasag, citata de MTI.

Cei mai cunoscuti zece detinuti politici din lume care isi vor petrece sarbatorile in spatele gratiilor

La sfarsitul acestei saptamani, cel mai cunoscut detinut politic din Rusia a fost eliberat spre surprinderea comunitatii internationale. Mihail Kodorkovski a ajuns la rudele sale din Germania a doua zi dupa gratiere, sambata, dupa ce a petrecut zece ani in spatele gratiilor. insa cazul fostului magnat rus este o exceptie, avand in vedere ca nenumarati disidenti din toata lumea nu au nicio sansa sa petreaca sarbatorile in libertate.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )