Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cel mai mare parc de distractii din Transilvania se deschide joi, la Targul Obor

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare parc de distractii din Transilvania se deschide joi, la Targul Obor

Targul Obor se va transforma incepand de joi, 3 iulie, in cel mai mare parc de distractii din Transilvania. Sapte ringhispieluri vor fi instalate iar seara solisti precum Maxim, Lora, Alina Eremia si Dorian Popa vor anima zona. Evenimentul are loc intre 3 si 6 iulie. continuă pe Adevărul

FOTO Cel mai mare parc de distractii subacvatic, imaginat de echipa care a creat Avatar

In Dubai va fi inaugurat in curand un parc subacvatic spectaculos, care isi invita vizitatorii sa exploreze un oras pierdut. Designul parcului apartine echipei care a lucrat la filmele Avatar si Piratii din Caraibe.

Europa depaseste SUA si devine cel mai mare exportator de alimente din lume

Uniunea Europeana a depasit anul trecut Statele Unite ale Americii si a devenit cel mai important exportator de alimente la nivel mondial, pozitie pe care o va pastra pentru urmatorii ani, arata un raport al Comisiei Europene .

Romania la inaltime. Prejmer, cea mai puternic fortificata Biserica din Transilvania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate cu.

AEROMANIA cel mai mare spectacol de aviatie de pe litoral

Sambata, 19 iulie, iubitorii de aviatie, muzica, recorduri, performanta si bun gust sunt invitati de Aeroportul International Tuzla, la cea mai chic editie a mitingului aviatic AEROMANIA de pana acum. intre orele 16 si 20, spectacolul de aviatie, alimentat cu muzica buna, masini de epoca, hangar party si o atmosfera de balci de lume buna, va face ca aeroportul sa fie mai incitant decat plaja.

Cel mai mare salariu la stat il are managerul CUP Focsani, Gheorghe Vasilescu. Acesta castiga 3000 de euro pe luna

Managerul regiei de apa-canal a incasat in 2013 din salarii 154. 466 de lei si are economii bancare importante, in lei, dolari si euro.

Traian Basescu: Victor Ciorbea este cel mai fericit Avocat al Poporului, din slugarnicie nu va afecta ordonantele/ Presedintele a felicitat PMP si a criticat PDL pentru fuziunea cu PNL

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca Victor Ciorbea este cel mai fericit Avocat al Poporului, date fiind alocarile bugetare de care se bucura, seful statului mentionand ca acesta nu va afecta, din slugarnicie, actele Guvernului.

Rusii inaugureaza in cateva zile cea mai mare platforma petroliera din lume. Berkut va opera in regiunea subarctica a Pacificului

Platforma de exploatare Berkut, o instalatie gigant care va fi finalizata in cateva zile, este amplasata la 25 de km in larg, pe coasta Insulei Sahalin din Marea Ohotk, pe tarmurile ruse ale.

Topul tarilor cu cel mai mare consum de cafea. Pe ce loc se afla Romania

Romanii consuma o jumatate de ceasca de cafea pe zi, cifra care ne plaseaza pe locul 30 la nivel mondial, cu mult in urma unor tari precum Olanda, Finlanda sau Suedia, arata datele Asociatiei Romane a Cafelei .

El este cel mai sexy celibatar celebru din lume! 10 FOTO HOT!

Editorii publicatiei People au decis, in urma unui sondaj, ca cel mai sexy celibatar din lume, din randul vedetelor, este Joe Manganiello, cunoscutul actor din serialul True Blood sau din filmul Spiderman.

Parcul de distractii Divertiland reduce preturile la bilete

In luna iulie, Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania, lanseaza o noua grila de tarife si programe, elaborata in baza unui studiu despre modalitatile preferate de petrecere a timpului liber, precum si bugetele alocate lunar de romani pentru iesirile in parcurile de distractii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )