Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cel mai mare perdant al Brexitului ar putea sa fie Polonia - Bloomberg

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mare perdant al Brexitului ar putea sa fie Polonia - Bloomberg

Odata cu declansarea negocierilor de doi ani pentru Brexit, Polonia pare cea mai vulnerabila tara la un divort dureros intre Marea Britanie si Uniunea Europeana, potrivit Bloomberg, citat de News. ro. continuă pe Hotnews

Cel mai mare clopot din Europa are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel. Sunetul lui se va auzi in jumatate de Capitala

Cel mai mare clopot din Europa, primul din cele sase de la Catedrala Mantuirii Neamului, are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel. Clopotul, turnat la Innsbruck, are 25 de tone si 3,3 metri inaltime si 3,3 in latime.

Bob Dylan isi primeste Nobelul in cel mai mare secret

Dupa luni de suspans, Bob Dylan isi primeste in cel mai mare secret, in acest weekend la Stockholm, premiul Nobel pentru Literatura din mainile unor academicieni suedezi care l-au distins, aproape impotriva vointei sale, pentru versurile pe care le-a creat, comenteaza sambata France Presse.

Noi reglementari pentru regenerabile: Care sunt modificarile cu cel mai mare impact pentru producatori

Producatorii de energie din surse regenerabile au primit o gura de oxigen dupa ce guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta, saptamana trecuta, prin care a modificat regulile de functionare ale schemei de sprijin cu certificate verzi. Actul normativ a creat, astfel, cadrul legal care asigura cerere de certificate verzi pentru piata de profil care a fost afectata, incepand cu 2013, de reglementari mai putin favorabile.

Tara din Europa care devine cea mai vulnerabila dupa Brexit

Odata cu declansarea negocierilor de doi ani pentru Brexit, Polonia pare cea mai vulnerabila tara la un divort dureros intre Marea Britanie si Uniunea Europeana, sunt de parere analistii de la Bloomberg,.

CIO Council National Conference 2017: cel mai rau lucru pe care il poti face este sa nu faci nimic!

Traim intr-o lume care pare a fi cu susul in jos. Tehnologia aduce o perturbare a tuturor industriilor. Google, companie tehnologica la origini, face masini fara sofer, fara sa fie producator auto. Uber nu are o flota de masini, dar ofera cel mai mare.

Presedintele Germaniei avertizeaza: BREXIT va aduce Marii Britanii cea mai mare pierdere a suveranitatii

Presedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a declarat ca iesirea Marii Britanii din UE reprezinta cea mai mare pierdere de control asupra suveranitatii. El a avertizat ca britanicii au fost indusi in eroare de politicieni nationalisti, potrivit presei straine citata de Mediafax.

China vrea sa construiasca un nou oras, de trei ori mai mare decat New York

Liderii Partidului Comunist din China au anuntat ca vor sa contruiasca un nou oras in apropierea capitalei, pentru a reduce traficul din Beijing. Potrivit autoritatilor chineze, noul oras, Xiongan, va acoperi o suprafata mai mare de trei ori decat orasul News York. Vestea a provocat deja o frenezie pe piata imobiliara din regiune.

Bloomberg despre Romania: GAURI in economia cu cea mai mare crestere din UE. Bugetul trebuie PETICIT!

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg, citat de Adevarul, intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca.

Cresterea noastra ar fi fost mai mare daca nu existau atentate

Cresterea numarului de turisti care au vizitat Germania ar fi fost mai mare de 1,4%, cat s-a inregistrat anul trecut, daca nu existau atentate, potrivit directorului de marketing la Organizatiei Germane pentru Turism DZT), Cristian Sallai.

Bloomberg: Economia cu cea mai mare crestere din UE are nevoie de leucoplast

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca peticirea bugetului semnaleaza vesti proaste pentru Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )