Libnet.ro
UNICEF

10:45

E cel mai mare pericol pentru Romania

România Liberă România Liberă,
E cel mai mare pericol pentru Romania

Cine sunt candidatii la prezidentialele din noiembrie si ce pot face ei pentru sau impotriva Romaniei, odata ce ar castiga partida, este abia a doua intrebare care ar trebui sa ne macine. Prima, in schimb, e urmatoarea: poate fi contracarata o masinarie care actioneaza programatic contra interesului national, din moment ce are destule rezerve de combustibil, poate fi alimentata din mers si mizeaza pe suficient de multi soferi incat sa mearga pana la destinatie fara oprire? . continuă pe România Liberă

E cel mai mare pericol pentru Romania. Dar poate fi contracarat?

Cine sunt candidatii la prezidentialele din noiembrie si ce pot face ei pentru sau impotriva Romaniei, odata ce ar castiga partida, este abia a doua intrebare care ar trebui sa ne macine. Prima, in schimb, e urmatoarea: poate fi contracarata o masinarie care actioneaza programatic contra interesului national, din moment ce are destule rezerve de combustibil, poate fi alimentata din mers si mizeaza pe suficient de multi soferi incat sa mearga pana la destinatie fara oprire? .

Cel mai mare mormant antic explorat vreodata in Grecia creeaza asteptari enorme in randul publicului si politicienilor

Arheologi exploreaza in nordul Greciei cel mai mare mormant antic descoperit vreodata in tara, publicul si politicienii sperand sa iasa la lumina comori nebanuite si sarcofagele unor personalitati de pe vremea lui Alexandru cel Mare. Totusi, arheologii roaga politicienii si publicul sa ii lase sa-si faca treaba pana la final si sa inceteze presiunea mediatica si speculatiile.

Transelectrica, cel mai mare randament din BET

Actiunile Transelectrica TEL) au inregistrat o apreciere de 9,83%, in perioada 21 iulie - 21 august, raportata la moneda euro reprezentand cel mai bun randament din indicele BET, care s-a apreciat cu 4%.

Record national. Angajatii celui mai mare parc de distractii din Romania si-au turnat in cap o galeata de o tona plina cu apa

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania, s-a alaturat campaniei mondiale Ice Bucket Challenge, cu ajutorul celei mai mari galeti cu apa din Romania, aflata in incinta parcului si care are capacitatea de peste o tona.

Tablierul central al podului rutier din Portul Constanta a fost montat. Va fi cel mai mare pod hobanat din Romania

Montajul tablierului metalic la podul la km 0+540 al Canalului Dunare Marea Neagra a fost finalizat vineri, 22 august.

Maine va fi inaugurat cel mai mare si modern loc de joaca pentru copii, din Capitala

Duminica, 24 august, in Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4 al Capitalei va fi inaugurat cel mai mare si modern loc de joaca in aer liber destinat copiilor, potrivit reprezentantilor primariei de sector.

GALERIE FOTO Cel mai mare pod hobanat din Romania

Finantat prin Programul Operational Sectorial in Transporturi din fonduri structurale ale Uniunii Europene si de la bugetul statului, proiectul are ca termen de finalizare data de 31 octombrie 2014.

Londra, cel mai scump oras european pentru iubitorii de activitati culturale

Londra este cel mai costisitor oras din Europa pentru participarea la activitati culturale, precum spectacole de balet, opera, muzica clasica si vizitarea monumentelor istorice, in timp ce Varsovia este cel mai ieftin, potrivit unui studiu citat de.

VIDEO Sarituri cu parasuta de pe cel mai inalt furnal din Romania. isi pun singuri viata in pericol

Imagini incredibile cu parasutisti care isi pun singuri viata in pericol ca urmare a unor sarituri cu parasuta de pe cel mai in alt furnal din Romania, respectiv de pe cea de-a treia constructie industriala din Europa. Este vorba despre celebrul turn al combinatului Phoenix din Baia Mare.

MINI cu cinci usi devine cel mai accesibil model al marcii, cu pornire de la 16.926 euro cu TVA in Romania

MINI hatchback cu cinci usi, abia introdus in gama producatorului auto britanic, este oficial cel mai accesibil model al acestui brand, avand un pret de pornire cu TVA de 16. 926 euro in Romania. Fata de modelul MINI hatchback cu trei usi varianta cu doua portiere in plus este mai accesibila in medie cu circa 900-1. 000 euro cu TVA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )