Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel mai mare program de supraveghere din istoria omenirii: Serviciile secrete britanice ar intercepta si stoca inregistrari ale convorbirilor telefonice, continutul mesajelor de e-mail si Facebook la nivel global

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mare program de supraveghere din istoria omenirii: Serviciile secrete britanice ar intercepta si stoca inregistrari ale convorbirilor telefonice, continutul mesajelor de e-mail si Facebook la nivel global

Serviciile secrete britanice colecteaza si stocheaza cantitati imense de informatii privind mesaje trimise pe e-mail, Facebook, istorii ale cautarilor pe internet si apeluri telefonice. Datele sunt colectate la nivel global si sunt transmise apoi si partenerilor americani de la Agentia Nationala de Securitate NSA). Government Communications Headquarters GCHQ), agentia britanica de spionaj, reuseste acest lucru prin accesarea retelei de fibra optica prin care sunt realizate apelurile si conexiunile la internet. Dezvaluirile ii apartin lui Edward Snowden, fost angajat al Agentiei Nationale de Securitate din SUA, responsabil si pentru izbucnirea recentului scandal privind programele americane de supraveghere a internetului si telecomunicatiilor. Nu doar in Statele Unite este o problema. Marea Britanie are un amestec urias. Sunt mai rai decat SUA, a declarat Snowden pentru The Guardian. continuă pe Hotnews

Cel mai amplu program de supraveghere din istoria omenirii: Serviciile secrete britanice ar intercepta si stoca inregistrari ale convorbirilor telefonice, continutul mesajelor de e-mail si Facebook la nivel global

Serviciile secrete britanice colecteaza si stocheaza cantitati imense de informatii privind mesaje trimise pe e-mail, Facebook, istorii ale cautarilor pe internet si apeluri telefonice. Datele sunt colectate la nivel global si sunt transmise apoi si partenerilor americani de la Agentia Nationala de Securitate NSA). Government Communications Headquarters GCHQ), agentia britanica de spionaj, reuseste acest lucru prin accesarea retelei de fibra optica prin care sunt realizate apelurile si conexiunile la internet. Dezvaluirile ii apartin lui Edward Snowden, fost angajat al Agentiei Nationale de Securitate din SUA, responsabil si pentru izbucnirea recentului scandal privind programele americane de supraveghere a internetului si telecomunicatiilor. Nu doar in Statele Unite este o problema. Marea Britanie are un amestec urias. Sunt mai rai decat SUA, a declarat Snowden pentru The Guardian.

Brasov, Bucuresti Constanta: Caravana Squash ASB 2013 - cel mai mare eveniment de squash din Romania.

Asociatia de Squash organizeaza in aceasta vara Caravana Squash ASB 2013 cel mai mare eveniment de squash din Romania. Caravana viziteaza orasele Brasov, Bucuresti si Constanta, in fiecare din cele trei orase fiind pregatit cate un eveniment inedit. Meciurile vor fi transmise de GSPTV - prima transmisiune live de squash din Romania.

Brasov, Bucuresti, Constanta: Caravana Squash ASB 2013 - cel mai mare eveniment de squash din Romania.

Asociatia de Squash organizeaza in aceasta vara Caravana Squash ASB 2013 cel mai mare eveniment de squash din Romania. Caravana viziteaza orasele Brasov, Bucuresti si Constanta, in fiecare din cele trei orase fiind pregatit cate un eveniment inedit. Meciurile vor fi transmise de GSPTV - prima transmisiune live de squash din Romania.

Cu implicatii in Romania: cel mai mare caz de insolventa din Austria

Compania austriaca de constructii Alpine Holding, cu contracte si in Romania, a declansat cel mai mare caz de insolventa produs in Austria dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, incercarile de a atrage noi fonduri esuand saptamana aceasta, transmite.

Bancul zilei: Cea mai importanta persoana din istoria omenirii

Intr-o gradinita din America, educatoarea le promite copiilor 2 dolari daca vor raspunde exact la intrebarea: Cine a fost persoana cea mai importanta din istoria omenirii? Se scoala Sean, irlandezul, si zice ca.

BBC: Romania a ascuns cel mai mare gulag pentru copii abandonati si cu ...

Romania a ascuns cel mai mare gulag pentru copii abandonati si cu dizabilitati, departe de Capitala, scriu jurnalistii de la BBC. Acestia au realizat un reportaj despre orfanii din perioada comunista, ajunsi acum la maturitate, potrivit Realitatea. net. Dupa ce dictatorul roman Nicolae Ceausescu a fost indepartat de la putere in 1989, intreaga lume a aflat despre conditiile socante in care traiau multi copii din orfelinatele tarii. Mai bine de 20 de ani mai tarziu, acei copii sunt adulti .

Cel mai mare serviciu de streaming pentru filme, Netflix, se extinde pe teritoriul european

Netflix, cel mai mare serviciu de streaming pentru filme si seriale se va extinde in Europa, anunta Go4it. Dupa ce in ultimii doi ani si-a extins serviciile in 40 de tari, Netflix a decis sa se extinda.

Huawei ar fi interesat sa preia Nokia: Vrea sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial

Grupul chinez Huawei ar fi interesat sa preia Nokia pentru a deveni cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, potrivit unui director al grupului, citat de Financial Times. Luam in calcul astfel.

Huawei vrea sa preia Nokia, ca sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri.

Grupul chinez Huawei vrea sa preia Nokia, ca sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, informeaza Financial Times, potrivit B1TV. Luam in calcul astfel de achizitii. Poate ca o fuziune ar putea oferi sinergii, dar totul depinde de dispozitia Nokia. Noi suntem deschisi, a declarat presedintele diviziei Huawei de produse destinate consumatorilor, Richard Yu. Cu toate ca, pana in prezent nu a preluat nici o companie mare, Huawei a devenit al treilea mare .

Noul program al UE pentru educatie va sprijini un numar mai mare de studenti din tarile din sudul Mediteranei

Comisarul European, Androulla Vassiliou, a mentionat ca noul program al Uniunii Europene UE) pentru educatie, formare si tineret va sprijini un numar mai mare de studenti din tarile din sudul Mediteranei, conform unui comunicat de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )