Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare regret al sefului Microsoft - Ratarea intrarii pe segmentul telefoanelor mobile acum un deceniu

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mare regret al sefului Microsoft - Ratarea intrarii pe segmentul telefoanelor mobile acum un deceniu

In 2007, la doar cateva zile de la prezentarea primului iPhone, Steve Ballmer se arata relaxat spunand despre smartphone-ul Apple ca e un aparat nu prea grozav de trmis e-mail-uri. Acum, Ballmer recunoaste ca cel mai mare regret al sau este ca Microsoft nu a intrat pe segmentul telefoanelor mobile la inceputul anilor 2000 cand ar fi fost deschizatoare de drumuri. continuă pe Hotnews

Ultimul smartphone BlackBerry? Cel mai mare telefon al canadienilor: Z 30

BlackBerry a anuntat discret noul sau smartphone, care este si cel mai mare din istorie. BlackBerry Z30, care a aparut in multe poze spion pana acum, poate fi ultimul smartphone de top lansat de o firma care s-a scos pe sine la vanzare.

VIDEO Cel mai mare robot din lume scuipa flacari si se numeste Fanny

Arata ca un dragon din serialul Game of Thrones, insa poarta un nume inofensiv: Fanny. Conform Cartii Recordurilor, este cel mai mare robot din lume.

Lista lunara cu orasele chineze care au cel mai mare grad de poluare

Guvernul chinez a anuntat miercuri ca va publica o lista lunara a oraselor din China care au cel mai grad al poluarii si o lista cu primele zece orase in care sunt cele mai bune conditii ale mediului inconjurator.

VIDEO Parcul Bucov, dintr-o alta perspectiva. Cel mai mare parc din Ploiesti, filmat din aer

O firma specializata in filmare si fotografie aeriana, condusa de doi tineri ploiesteni, a realizat un clip filmat din aer al celui mai mare parc din Ploiesti. Perspectiva este inedita.

VIDEO BlackBerry introduce Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran de 5 inci si o baterie cu autonomie de pana la 25 de ore

Producatorul canadian BlackBerry a prezentat miercuri terminalul Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran mare de 5 inci, in incercarea de a reveni pe aceasta piata, transmite Bloomberg. Terminalul dispune de o baterie de 2880 mAh, cea mai mare folosita pana acum in terminalele BB, care ar permite folosirea telefonului pana la 25 de ore. BlackBerry se afla in mare dificultate, iar luna trecuta a anuntat ca exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si posibilitatea de vinde societatea.

HTC One Max e aproape de confirmare: nu are cel mai bun procesor, dar are ecran mai mare decat al Galaxy Note 3

HTC One Max este aproape de lansare. Confirmarea nu vine de la companie, ci prin toate acele poze care continua sa scape online prin intermediul a tot felul de site-uri. Ecranul va fi de 5,9 inci, cu putin mai mare decat cel de 5,7 inci de pe Samsung Galaxy Note 3.

Piata auto din Romania: Cea mai mare crestere din Europa in august!.

Piata auto din Romania a inregistrat in luna august cel mai bun rezultat din acest an. Cresterea cu 25,5%, la 6. 300 unitati, a fost cea mai mare din Europa in luna august, in contextul in care piata europeana s-a contractat cu 5%, potrivit Mediafax. Vanzarile auto din UE au coborat in august la 653. 900 unitati, fata de 688. 200 in perioada corespunzatoare a anului trecut, dupa o crestere de 4,9% in iulie, potrivit datelor prezentate marti de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile .

DESERTEC este cel mai mare proiect planetar si calea prin care poate fi asigurat viitorul energetic al lumii

Cercetatorii au un nou proiect cu care vor sa asigure viitorul energetic al planetei. Se numeste DESERTEC si se va ocupa intr-o anumita proportie cu producerea de energie, exploatand radiatiile sololare gratuite si inepuizabile) si va incerca desalinizarea apei. De asemenea, nu este omisa securitatea climaterica.

Prin oras cu Metropotam: Zilele Bucurestiului; Noaptea Alba a Filmului Romanesc; Cel mai mare targ de carte in aer liber; Bibliocity: teatru intr-un autobuz RATB si spectacole

Concerte, filme si spectacole in piata George Enescu din Bucuresti incepand de sambata; Muzica clasica la metrou.

Scandalul a scazut penalizarile din noul Cod rutier. Cea mai mare amenda: 9.600 de lei

Cea mai mare amenda pentru circulatie este in scadere cu 40%, de la 16. 000 lei la 9. 600 de lei, dupa scandalul iscat in jurul noului proiect de Cod rutier. Totusi, aceasta este la stadiul de propunere, fiind o.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )