Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare scandal din istoria Chinei comuniste.

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare scandal din istoria Chinei comuniste.

Ciu Yongkang a fost ministru al Securitatii de Stat pana in 2007, ministru al Pamantului si rezervelor naturale pana in 1999 si presedintele Corporatiei Nationale Chineze a Petrolului pana in 2012, cand s-a retras. Acum, noua putere a presedintelui Xi Jinping a declansat o operatiune anticoruptie impotriva lui Ciu si a confiscat bunuri in valoare de 90 miliarde yuani, 14,5 miliarde dolari) de la rudele si apropiatii acestuia. N-au trecut nici trei zile de cand scriam despre coruptia . continuă pe România Liberă

Pastila ITC: Cel mai mare producator de telefonie din China a lansat smartphone-ul Nubia X6 (VIDEO)

Cel mai mare producator de telefonie din China a lansat smartphone-ul Nubia X6 care costa 650 de dolari. Telefonul inteligent detine un procesor quad-core la 2,3 GHz. Interesant este faptul ca producatorul a echipat.

Dusa, dupa moartea militarului roman in Kandahar: Afganistanul ramane cel mai periculos loc din lume

Afganistanul ramane cel mai periculos loc din lume, aminteste ministrul Apararii,Mircea Dusa, duminica, adresand un mesaj de condoleante in legatura cu moartea militarului ClaudiuConstantin.

Selena Gomez, fotografiata alaturi de cel mai mare hater al lui Justin Bieber! Afla aici despre cine este vorba!

Lipsa de respect fata de Justin Bieber! Asa a fost catalogata fotografia realizata de Selena Gomez alaturi de cel mai.

Indiana Pacers a produs surpriza in cel mai tare duel din Est

Confruntare de zile mari in Conferinta de Est, unde Indiana Pacers a primit miercuri noapte vizita celor de la Miami Heat in cel mai asteptat duel al saptamanii in NBA.

SEAT genereaza cele mai mari venituri din istoria sa, de aproape 6.500 de milioane de euro

Bucuresti, 27/03/2014. - SEAT isi imbunatateste situatia, in ciuda recesiunii economice. Cu o crestere majora a volumului de vanzari, a cererii si a productiei, SEAT a inchis anul 2013 cu cel mai mare venit din istoria sa, declarand o cifra de afaceri de 6. 473 milioane euro, cu 6,3% mai mult decat in anul anterior.

China a inregistrat cel mai mare numar de pedepse cu moartea

China a ocupat anul trecut primul loc in lume in privinta executiilor, fiind urmata de Iran si Irak, potrivit presei internationale.

BMW investeste 1 MLD. $ in cea mai mare fabrica grupului

BMW, cel mai mare producator de automobile de lux la nivel mondial, va investi 1 miliard de dolari in extinderea unei fabrici de SUV-uri detinuta in Statele Unite, care va deveni cea mai mare unitate de productie a grupului, relateaza Bloomberg .

Tratamente de infrumusetare care se transforma in cel mai mare cosmar al unei femei

A venit primavara, ceea ce inseamna ca femeile incep deja sa se gandeasca la pedichiurile care vor iesi din sandale si la manichiurile mai speciale, in culorile pastelate ale anotimpurilor insorite. insa, tratamentele de infrumusetare pot lua o turnura grava.

Lewis Hamilton, cel mai rapid in antrenamentele din Malaysia

Britanicul Lewis Hamilton Mercedes) a fost cel mai rapid in primul antrenament liber de la Marele Premiu din Malaysia, de pe circuitul de la Sepang. El a fost urmat indeaproape de pilotul , Kimi Raikkinen, in timp ce Alonso nici nu a intrat in top 10.

VIDEO Mai tare decat Chuck Norris: cel mai interesant barbat din lume

Sofisticat, bogat, cu o personalitate fascinanta, un gentleman desavarsit despre al carui sange se spune ca are mirosul celei mai barbatesti ape de colonie. Bineinteles, curajul dus la extrem nu putea sa lipseasca din aceasta insiruire, totul culminand cu atractia pe care o exercita asupra sexului frumos. Faceti cunostinta cu cel cunoscut drept cel mai interesant barbat din lume!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )