Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cel mai mare secret al Elenei Udrea s-a aflat! S-a logodit cu Adrian Alexandrov. Primele imagini

Playtech Playtech,
Cel mai mare secret al Elenei Udrea s-a aflat! S-a logodit cu Adrian Alexandrov. Primele imagini

Elena Udrea s-a logodit in secret! Viata fostului ministru pare ca decurge din ce in ce mai bine. Dupa ce a revenit in tara, a botezat-o in sfarsit pe micuta ei, iar acum si-a intarit legatura cu cel pe care il iubeste. Care a fost detaliul care a dat-o de gol? Elena Udrea si Adrian . continuă pe Playtech

China a inaugurat CEL MAI MARE AEROPORT din lume: Cum arata GIGANTUL din Daxing in valoare de 11,5 miliarde (FOTO)

China a inaugurat vineri cel mai mare aeroport din lumea, cu ocazia aniversarii celor 70 de ani de comunism. Impresionanta constructie in forma de stea a costat 11,5 miliarde de dolari si este situata.

Cel mai mare IPO din 2019, din Europa: TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa

Compania germana de software TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa, iar investitorii se asteapta ca aceasta sa fie una dintre cele mai mari oferte publice initiale IPO) din Europa, din acest an. Potrivit Reuters, tranzactia ar putea evalua compania la circa 5,3 miliarde de euro, fiind singura IPO din Germania din 2019 de dimensiuni mari, in afara de IPO-ul unitatii de camioane a Volkswagen Traton.

Moneda euro, la cel mai mare nivel din ultimele trei luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7432 leieuro, in cres.

Dana Budeanu i-a botezat fetita Elenei Udrea. Dupa crestinare, nasa a imbracat-o intr-o rochie Catalin Botezatu

Elena Udrea si Adrian Alexandrov si-au botezat fetita, vineri, la Manastirea Casin din Bucuresti. Una dintre nasele micutei Eva a fost Dana Budeanu. Creatoarea de moda a fost si cea care s-a ocupat de tinutele Elenei Udrea si a fiicei acesteia. Dana Budeanu i-a botezat fetita Elenei Udrea Fostul ministru al Turismului si-a botezat fetita, .

Cine sunt nasii fetitei Elenei Udrea si a lui Adrian Alexandrov. Multi credeau ca Traian Basescu o va crestina pe Eva Maria

Cu toate ca se credea ca Traian Basescu va fi parintele spirirtual al micutei Eva Maria, Udrea a infirmat imediat orice zvon si a sustinut ca nu el va fi nasul. Cine o va crestina pe fiica Elenei Udrea si a lui Adrian Alexandrov? Nu sunt persoane publice! Nasii fetitei Elenei Udrea Eva Maria este .

Aparitie surprinzatoare a Elenei Udrea. Mesajul ascuns transmis de fosta blonda de la Cotroceni - VIDEO

In cea mai importanta zi din viata Elenei Udrea, cand isi va boteza astazi fetita, fosta blonda de la Cotroceni, a avut o aparitie surprinzatoare. Fostul ministru al Turismului a ales sa poarte o sapca c.

Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea. Ce a facut partenera lui Adrian Alexandrov, inainte de a ajunge la biserica

Elena Udrea si Adrian Alexandrov au parte azi de mari emotii. Cu toate ca cei doi isi faceau griji ca micuta nu va putea fi crestinata in Romania, din cauza problemelor mamei cu legea, planurile au mers intocmai cum si-au dorit. Iata primele imagini de la eveniment! Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea .

UPDATE Mario Iorgulescu a ramas tot la Elias, din cauza unor defectiuni la aeronava cu care trebuia transferat in Italia. Operatiunea, in mare secret

Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, se afla in stare grava dupa accidentul pe care l-a provocat pe 8 septembrie. El a fost transferat atunci, imediat, la spitalul Elias din Bucuresti. Dar se pare ca nu s-ar mai afla acolo. UPDATE: Surse din cadrul Spitalului Elias au declarat in cursul diminetii de sambata ca transferul lui .

Iasi: Prelevare de organe de la un barbat de 76 de ani, cel mai in varsta donator din Moldova

Medicii ieseni au prelevat ambii rinichi ai unui barbat de 76 de ani, aflat in moarte cerebrala, care a devenit astfel cel mai in varsta donator din zona Modovei. Cei doi rinichi au fost transplantati la Spitalul Clinic C. Parhon unei femei de 62 de ani si unui barbat de 54, scrie Mediafax.

Salariul astronomic al unui medic primar de la cel mai mare spital din Moldova. Castiga cat presedintele Romaniei

Dupa majorarile salariale din sistemul bugetar, lefurile cadrelor medicale de la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi au crescut vertiginos. Astfel, un medic sef la Anatomie Patologica ia in mana aproape 20. 000 de lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )