Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai mare site de muzica piratata a disparut de pe Internet

Playtech Playtech,
Cel mai mare site de muzica piratata a disparut de pe Internet

Cu toate ca a rezistat aproape 10 ani pe Internet, cel mai mare site de muzica piratata intra acum in istorie, alaturi de alte nume mari din industrie. Din varii motive, majoritatea dintre noi au apelat cel putin o data la site-uri cu muzica piratata sau cu alt fel de continut la fel de discutabil []. continuă pe Playtech

Texas: Un zacamant imens de petrol neexplorat, descoperit de geologi. Ar putea fi cel mai mare identificat vreodata in SUA

Institutul american de geologie USGS) a descoperit in Texas un zacamant de petrol neexplorat, probabil cel mai mare din Statele Unite, informeaza The Guardian. Zacamantul a fost.

Un zacamant de petrol neexplorat identificat in Texas ar putea fi cel mai mare descoperit vreodata in SUA

Un zacamant imens de petrol neexplorat, posibil cel mai mare descoperit vreodata in Statele Unite, a fost identificat de catre Institutul american de geologie USGS) in vestul Texasului, informeaza The Guardian.

PROBLEME pentru moneda nationala: Leul S-A PRABUSIT pe piata valutara - S-a atins CEL MAI MARE CURS DIN ISTORIE

Probleme mari pentru moneda nationala. Moneda nationala se afla la cel mai slab curs in raport cu euro din ultimele patru luni si jumatate. 4,5218 lei pentru un euro e cotatia BNR. in raport cu.

Seagate lanseaza cel mai mare hard-disk portabil

Noul hard-disk Seagate din seria Backup Plus Portablebeneficiaza de cea mai mare capacitate intalnita pe un asemenea dispozitiv. Seagate este una dintre cele mai relevante companii din domeniul mediilor de stocare, atat pentru medii business, cat si pentru utilizatori casnici. Anul 2016 a fost unul in care Seagate a lansat cateva produse extrem de interesante.

Black Friday 2016 la Amazon: cel mai mare comerciant a inceput reducerile

In cazul in care credeati ca scapati atat de usor de evenimentul comercial al anului, cei de la Amazon s-au decis sa inceapa mai repede Black Friday 2016 pentru un avantaj semnificativ in fata concurentei. Black Friday, precum Halloween sau Valentine`s Day, este o sarbatoare importata din Statele Unite ale Americii. Asta inseamna ca are [].

Cel mai mare spital din Baragan are RMN. Director medical: Va asigur ca nu va sta inca trei ani ambalat!

Autoritatile din Calarasi dau asigurari ca pana la inceputul anului viitor, RMN-ul va fi functional. Aparatul ultraperformant care pune diagnostic precise a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi, in urma cu doua zile. Directorul medical, conf. univ. dr. Laurentiu Belusica spune ca acesta nu va sta inca trei ani ambalat.

Misterul celui mai mare penis din lume. Cat masoara cel mai lung organ reproductiv al unui barbat

Potrivit presei internationale, un american de 46 de ani ar avea cel mai lung penis din lume, organul masurand 34 de centimetri. in urma cu un an, un mexican s-a laudat ca barbatia sa ar fi de nu mai putin de 48 de centimetri, insa medicii l-au contrazis.

Cum merge piata masinilor electrice si ce modele se vand cel mai bine

Vanzarile de masini 100% electrice au crescut cu 30% in lume intre ianuarie si august, arata un raport al JATO ce evidentiaza Norvegia ca fiind tara unde electricele au cea mai mare cota de piata. Austria, Franta si Olanda stau extrem de bine, iar in clasamentul marcilor conduce modelul Nissan Leaf.

Samsungpreia Harman pe opt miliarde de dolari

Samsung Electronics Co. , cel mai mare producator mondial de smartphone-uri, preia furnizorul american de piese auto Harman International Industries, pentru opt miliarde de dolari in numerar, grupul sud-coreean devenind astfel un jucator important in domeniul tehnologiei auto.

Vremea se incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend

In acest sfarsit de saptamana, vremea va fi frumoasa, iar valorile de temperatura vor fi in crestere in cea mai mare parte a tarii, mai ales la deal si la munte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )