Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cel mai mare TRICOLOR din lume va flutura pentru prima oara pe aerodromul de la Clinceni

Antena3 Antena3,
Cel mai mare TRICOLOR din lume va flutura pentru prima oara pe aerodromul de la Clinceni

Cel mai mare drapel din lume va fi desfasurat pe aerodromul de la Clinceni pe 27 mai. Se va intinde pe o suprafata de 7 hectare si va cantari 5 tone. Este campania initiata de Antena 3 si Fabrica de. continuă pe Antena3

Cine e cea mai sexy femeie din lume.

Cea mai sexy femeie din lume este actrita Mila Kunis, conform topului alcatuit de revista pentru barbati FHM, informeaza Realitatea. net. Topul a fost realizat in urma votului a peste un milion de barbati din toata lumea. Jennifer Lawrence19. Beyonce Knowles18. Mollie King17. Megan Fox16. Katy Perry15. Rita Ora14. Rosie Jones13. Jorgie Porter12. Taylor Swift11. Tulisa Contostavlos10. Georgia Salpa9. Cheryl Cole8. Kate Upton7. Pixie Lott6. Kaley Cuoco5. Kelly Brook4. Michelle Keegan3.

Varful noului complex World Trade Center din New York a fost instalat: A devenit cel mai inalt edificiu din emisfera vestica

Varful noului complex World Trade Center din New York a fost instalat definitiv, vineri, pe cladirea care a devenit, astfel, cel mai inalt edificiu din emisfera vestica, anunta CBS News. Autoritatea.

Cel mai mare maraton de biciclete din tara, la a cincea editie: Prima Evadare are loc duminica

Prima Evadare, concursul dedicat amatorilor de ciclism, va avea loc duminica, 12 mai. Participantii vor parcurge un traseu de 55 de km, intre Bucuresti si Snagov, prin paduri si drumuri de tara. Maratonul strange biciclisti din toata tara, iar anul trecut s-a bucurat de un real succes.

Cel mai mare mit despre casatorie

Casatoria reprezinta numeroase aspecte, in moduri dintre cele mai diferite si interesante, de cele mai multe ori. Poate fi amuzanta, salbatica, sexy, frustranta, plictisitoare, incitanta, productiva si, brusc, se poate transforma in alte 15 lucruri.

Constantin Nita: Romania are un excedent de energie, trebuie sa vindem rapid ce n-am consumat. De sarbatori am avut cel mai redus consum din istorie

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a declarat vineri seara, in cadrul emisiunii Interviurile lui Ion Cristoiu de pe B1 TV ca Romania are un excedent de energie si trebuie sa gaseasca.

Dolarul - la cel mai ridicat curs din ultima luna, fata de euro

Moneda americana, dolarul, s-a apreciat vineri, pe pietele externe, pe fondul semnelor de redresare a sectorului muncii din SUA. in conditiile date, investitorii cred ca Federal Reserve banca centrala) ar putea reduce stimulentele mai devreme decat alte banci centrale.

Treasure Hunt de Ardeal. Cel mai mare concurs de cautat comori din tara va avea loc de Zilele Clujului. Marele premiu: 1.000 de euro

Primaria Cluj-Napoca si Asociatia AEGEE pastreaza traditia organizarii celui mai mare concurs de Treasure Hunt din tara in cadrul Zilelor Clujului, intre 24 si 31 mai. Premiul cel mare la cea de a treia editie a concursului va fi de 1. 000 de euro si il ofera firma Farmec.

Cel mai grandios steag romanesc, la un pas de Guinness Book. Ponta vorbeste despre o redescoperire a identitatii nationale

Dupa marele steag al Uniunii Europene, pe care Antena 3 si Primaria Capitalei l-au daruit romanilor si europenilor, acum se fac ultimele pregatiri pentru urmatoarea surpriza. Este vorba de cel mai mare steag.

Constructia celui mai mare parc eolian din Romania va fi demarata anul acesta, in Masivul Sureanu

O companie romano-germana vrea sa construiasca un parc eolian pe o suprafata de 30 de hectare pe Muntele Dobraia, din Masivul Sureanu, la circa 2. 000 de metri altitudine. Parcul eolian va fi cel mai mare parc.

Care sunt cele mai vizitate tari din lume? Pe ce loc se afla Romania?

Exista un motiv anume pentru care mii de persoane se strang in fiecare zi in jurul Turnului Eiffel. Nu numai ca este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Franta, dar, potrivit datelor oferite de Banca Mondiala, si pentru ca Franta este cea mai vizitata tara din lume, scrie Huffington Post.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )