Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania a primit unda verde. Cat aur se va extrage de la Rovina

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania a primit unda verde. Cat aur se va extrage de la Rovina

Un nou pas a fost facut spre deschiderea exploatarii aurifere si de cupru de la Rovina, judetul Hunedoara, una dintre cele mai mari din Europa. continuă pe Adevărul

Romania, promovata de Ministerul Turismului la Londra, la cel mai mare targ de turism din lume

Ministerul Turismului participa la cel mai mare targ de turism de tip business-to-business din lume, World Travel Market, organizat la Londra in perioada 5-7 noiembrie.

Cel mai mare spital veterinar din Romania: unde va fi deschis, cat costa si ce servicii va presta

Cel mai mare spital veterinar din sud-estul Europei se va deschide in cateva luni, la Bucuresti. Proiectul este initiat de Facultatea de Medicina Veterinara din Capitala, iar costul acestuia este de 20 de milioane de lei, dupa cum afirma reprezentantii institutiei de invatamant superior.

[P]Daca va casatoriti n 2019, atunci este obligatoriu sa mergeti la cel mai mare trg de nunti al sezonului de la Palatul Parlamentului!

Mariage Fest este cel mai mare targ de nunti al Romaniei, cu peste 150 de expozanti din domeniu. Evenimentul da startul sezonului nuptial 2019, la Palatul Parlamentului, incepand de vineri, 9 noiembrie.

Cel mai mare rival al Alibaba investeste n inteligenta artificiala si livrarea cu drone

Compania chineza de eCommerce JD. com, cel mai mare rival al Alibaba, investeste puternic in inteligenta artificiala si procese de automatizare, livrari cu drone, camioane autonome, depozite inteligente.

Cel mai mare producator de senzori pentru industria aviatica din lume deschide o fabrica la Timisoara

Compania americana TE Connectivity Solutions va inaugura, in 13 noiembrie, unitatea de la Timisoara, care urmeza sa devina cea mai mare fabrica a companiei, din Europa, in divizia de senzori.

Markit: Activitatea din industria si serviciile zonei euro, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Un studiu realizat de compania de analize financiare Markit arata ca activitatea economica din zona euro a inregistrat, in octombrie, cel mai semnificativ declin din ultimii doi ani, pe fondul sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, transmite Reuters.

VIDEO: CNAIR a filmat cel mai mare nod rutier din Romania

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a publicat un video cu cel mai mare nod rutier din Romania inaugurat anul aceasta, care uneste autostrazile Sebes-Turda A10, Transilvania A3 si DN1.

Eugen Carpov: Prezenta trupelor ruse pe teritoriul Moldovei este cel mai mare pericol pentru securitatea nationala

Prezenta trupelor ruse pe teritoriul Republicii Moldova a devenit cel mai mare pericol pentru securitatea nationala. Aflarea trupelor militare straine, a tehnicii militare, munitiilor pe teritoriul unui stat pericliteaza situatia in domeniul securitatii militare, a declarat presedintele Comisiei parlamentare pentru securitate nationala, aparare si ordine publica, Eugen Carpov, transmite IPN.

Discounterul Kik deschide al treilea magazin din Romania, in urma unei investitii de 20.000 de euro

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanti discounteri de imbracaminte din Germania, cu o retea de peste 3. 500 de magazine in Europa, anunta lansarea celui de-al treilea magazin din Romania, in Uvertura Mall, cel mai mare centru.

Cel mai musculos om al planetei nu mai poate merge. Cum a ajuns cel care a depasit recordul lui Schwarzenegger

Ronnie Coleman este unul dintre cei mai mari culturisti din istorie, daca nu chiar cel mai mare. Americanul in varsta de 54 de ani a ajuns insa intr-o stare deplorabila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )