Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cel mai mediatizat membru al vestelor galbene a fost arestat

Adevărul Adevărul,
Cel mai mediatizat membru al vestelor galbene a fost arestat

Cel mai mediatizat membru al vestelor galbene, Eric Drouet, a fost arestat de politia franceza, arestare despre care aceasta miscare de protest si opozitia sustin ca este motivata politic. continuă pe Adevărul

Video Eric Drouet, lider al miscarii Vestele Galbene, a fost arestat ieri

Unul dintre liderii demonstratiilor antiguvernamentale ale vestelor galbene, Eric Drouet, a fost retinut de politia franceza miercuri pentru organizarea unui protest central la Paris, fara a obtine autorizatie in prealabil, potrivit unei surse din cadrul parchetului, informeaza France24.

Liderul vestelor galbene din Franta a fost arestat! Acesta se afla chiar la un omagiu al victimelor decedate in ciocnirile violente de strada

Eric Drouet 33 de ani), unul dintre cei mai cunoscuti membri ai celebrelor veste galbene, a fost arestat de politia franceza. Protestatarii si opozitia din Hexagon sustin ca aceasta miscare ar fi fost.

Franta: Protestele Vestelor Galbene au afectat vzarile auto n decembrie Dacia a avut cel mai bun an, cu vnzari de peste 140.000 de masini

In Franta, protestele Vestelor Galbene Gilets jaunes) au avut impact negativ si asupra vanzarilor auto, la fel cum au avut asupra intregului segment de retail. in decembrie piata masinilor noi a scazut cu 15%, iar pe tot anul a fost o crestere de 3%. Dacia a avut un an record, cu vanzari totale de 140. 000 automobile, ceea ce o plaseaza pe locul cinci, dupa cele trei marci locale mare si dupa Volkswagen.

Franta: Protestele Vestelor Galbene au afectat vnzarile auto n decembrie Dacia a avut cel mai bun an, cu vnzari de peste 140.000 de masini

In Franta, protestele Vestelor Galbene Gilets jaunes) au avut impact negativ si asupra vanzarilor auto, la fel cum au avut asupra intregului segment de retail. in decembrie piata masinilor noi a scazut cu 15%, iar pe tot anul a fost o crestere de 3%. Dacia a avut un an record, cu vanzari totale de 140. 000 automobile, ceea ce o plaseaza pe locul cinci, dupa cele trei marci locale mari si dupa Volkswagen.

Fiul unui imam condamnat pentru terorism n SUA a fost arestat, dupa uciderea unui romn ntr-un incident din Marea Britanie

Fiul imamului Abu Hamza care a fost condamnat pentru terorism in SUA, Imran Mostafa Kamel, a fost arestat pentru detinerea ilegala de arme, fiind implicat intr-un incident care ar avea legatura cu uciderea romanul Tudor Simionov, fostul canotor al clubului Dinamo, la intrarea intr-un bar.

Cel mai bizar satelit care a orbitat vreodata Pamantul [VIDEO]

Mii de sateliti orbiteaza Pamantul, insa unul dintre acestia era cu totul aparte si, cu siguranta, e cel mai ciudat dintre cei pe care i-ai putea observa. Pe 3 februarie 2006, comandatul Bill McArthur si inginerul de zbor Valery Tokarev au pasit in afara Statiei Spatiale Internationale, iar sesiunea lor de lucru a fost transmisa [] .

CEL mai PIRATAT SERIAL din 2018: A detronat Game of Thrones dupa ani intregi de suprematie

The Walking Dead a fost cel mai piratat serial tv din 2018, detronand, pentru prima data in ultimii sase ani, celebra productie HBO Game of Thrones, informeaza Agerpres, citand un top publicat de.

ROBOR la trei luni, cel mai scazut nivel din ultima jumatate de an

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,99%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate joi de.

HOROSCOP. Zodiacul egiptean 2019. Este cel mai precis si sigur. Afla ce zodie esti

Zodiacul egiptean este cel mai precis si sigur horoscop si este alcatuit din 12 semne zodiacale. Diferite zile ale anului sunt reprezentate de diverse semne. Fiecare semn astrologic este reprezentat de un.

HOROSCOP. Zodiacul egiptean 2019. Este cel mai precis si categoric. Afla ce zodie esti

Zodiacul egiptean este cel mai precis si categoric horoscop si este alcatuit din 12 semne zodiacale. Diferite zile ale anului sunt reprezentate de diverse semne. Fiecare semn astrologic este reprezentat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )