Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cel mai mic intrerupator din lume este de marimea unui atom

Playtech Playtech,
Cel mai mic intrerupator din lume este de marimea unui atom

In ultimii ani, electronicele si tranzistoarele au ajuns sa sparga recorduri de marime unul dupa altul. Dupa ce tranzistoarele procesoarelor ating marimi atomice, a venit si randul intrerupatoarelor sa intre in acelasi clasament. Dezvoltat de Institutul Federal de Tehnologie din Zurich, infimul intrerupator a fost folosit la conectarea unei retele optice de date. De fapt, []. continuă pe Playtech

Cel mai scump din lume ajunge in garajul unui fotbalist de talie internationala. Vezi cum arata bijuteria

Starul argentinian Lionel Messi este banuit ca ar fi cumparatorul celui mai scump din lume, vandut la licitatie cu 32 milioane de euro, in cadrul Salonului automobilelor clasice de la Paris,.

Topul celor mai mizerabile economii din lume. Pe ce loc se situeaza Romania

Din cauza hiperinflatiei, Venezuela isi pastreaza pentru al doilea an consecutiv, titlul de cea mai mizerabila economie din lume. Inflatia galopanta, care a atins o medie anuala de 98,3% impreuna cu o rata a somajului de 6,8% a situat tara.

Transelectrica, cel mai bun randament din BET

Actiunile TranselectricaTEL) s-au apreciat cu 3,77%, raportat la euro, in perioada 27 ianuarie - 3 februarie 2016, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, care urmareste evolutia celor mai lichide zece actiuni listate.

FOTO: Romanca Tina Olari, aleasa cel mai bun designer din Spania, in 2015

Designerul Tina Olari va primi premiul Degetarul de aur pentru cel mai bun designer din Spania in anul 2015. Astfel, ea va deveni primul roman care primeste aceasta distinctie.

Cel mai mare hotel din centrul Parisului ar putea fi instrainat

Detinatorul celui mai mare hotel din Paris, Le Meridien Etoile, analizeaza vanzarea proprietatii, spun surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg, adaugand ca aceasta cladire, situata la 15 minute de Arcul de Triumf, este evaluata la circa 400 de milioane de euro.

Stocurile de titei din Statele Unite, la cel mai mare nivel din ultimii 80 de ani

Furtunile care au avut loc in ultima perioada in Statele Unite ale Americii nu au reusit sa creasca semnificativ cererea de petrol, astfel ca stocurile au atins 500 de milioane de barili, acesta fiind cel mai mare nivel din ultimii 80 de ani, potrivit unei analize Saxo Bank citate de Agerpres.

Locul cu cel mai pur aer din tara va deveni statiune turistica de interes local. Colibita, un proiect al judetului Bistrita-Nasaud

Colibita este o viitoare statiune de interes local din judetul Bistrita-Nasaud. Locul e cunoscut ca avand o calitate cu totul deosebita, aerul pur. Se inscrie astfel in topul national, din acest punct de vedere. Autoritatile sunt acum in stadiul obtinerii tuturor avizelor pentru demararea unui amplu proiect, al unei statiuni turistice, anunta Mediafax.

X-Men: Apocalypse. Imagini din cel mai asteptat SF din 2016

La Super Bowl 2016 a fost lansat trailerul unuia dintre cele mai asteptate filme din 2016, X-men: Apocalypse, ultimul capitol din franciza X-Men. in noua confruntare, echipa de mutanti condusa de Charles.

Imagini unice. Acesta este cel mai periculos drum din lume

Pana acum, se credea ca drumurile din Bolivia sau Chile ofera cele mai tari senzatii pentru soferi. Un jurnalist indian, Charanpreet Singh,a tinut sa demonstreze ca cel mai periculos drum din lume nu este.

A fost vandut cel mai scump autovehicul din lume

Un model foarte rar a devenit cel mai scump autovehicul din lume dupa ce a fost vandut la o licitatie din Paris cu suma de 32 milioane de euro. Masina, un 335 S Spider Scaglietti din 1957 are o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )