Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cel mai mic salariu din Politie este de 1776 lei, plus normele de hrana si echipament (1240 lei), sporurile si orele suplimentare / Ct cstiga cei cu functii de conducere

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mic salariu din Politie este de 1776 lei, plus normele de hrana si echipament (1240 lei), sporurile si orele suplimentare / Ct cstiga cei cu functii de conducere

Cel mai mic salariu net din Politie al unui agent debutant) a crescut de la 1. 373 in decembrie 2016, la 1. 776 in ianuarie 2018, la care se adauga norma de hrana de 990 lei si norma de echipament de 250 de lei si alte sporuri, afirma ministerul de interne intr-un comunicat dat in contextul protestelor de sambata ale unor angajati MAI. continuă pe Hotnews

Romania isi vinde pamantul la cel mai mic pret din Uniunea Europeana

Romania este tara cu cel mai ieftin teren arabil din Uniunea Europeana, dupa ce pretul mediu pentru un hectar era in 2016 sub 2. 000 de euro, scrie Digi24.

Cel mai mic computer din lume nu poate fi vazut fara microscop

IBM este una dintre companiile care au deschis portile industriei calculatoarelor, desi acum, poate, este depasita de Apple sau Microsoft. Chiar si asa, International Business Machines a creat un calculator cum nu ai mai vazut. Poate cel mai mare dezavantaj al calculatoarelor puternice este marimea lor. Din fericire, IBM a gasit o solutie inedita si [].

Actiunile europene au scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Bursele au inregistrat, astazi, scaderi importante la nivel mondial, iar actiunile europene au coborat la cel mai redus nivel din mai mult de un an, din cauza tensiunilor comerciale, transmite Bloomberg.

Grupul ArcelorMittal face demersuri sa preia cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE, scrie News. ro.

Grupul ArcelorMittal face demersuri pentru a prelua cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE.

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: Cel mai grav lucru in viata este sa risti sa iti pierzi viata

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3,pilda zilei. Cel mai grav lucru in viata este sa risti sa iti pierzi viata. Celelalte lucruri se rezolva, a spus.

Manolescu pentru Presedinte al Scriitorilor: Cel mai alarmant fenomen din toate consta n rarefierea spiritului critic, care este sita, ciurul, fara de care grul nu se poate alege de neghina

Nicolae Manolescu vs Dan Lungu suna competitia deschisa pentru pozitia suprema in fruntea Uniunii Scriitorilor. Nicolae Manolescu vorbeste in prezentul interviu despre un bilant pozitiv al mandatelor sale. Reflectarea negativa este doar vina mediei virtuale. Ceea ce ar trebui sa ne preocupe este acest Post-adevar, forma letala a absentei spiritului critic, din societate, ca si din arta; un exemplu tragi-comic din societatile actuale, din Romania cu asupra de masura. Incapacitatea cronica a cetatenilor de a face alegerile corecte. CLICK pentru programul candidatilor si detalii privind alegerile 2018. Cititi si interviul cu Dan Lungu, publicat saptamana trecuta, de Perspektiva.

Cel mai periculos produs din supermarket. Specialistii spun ca ne poate ucide

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca zaharul ne ingrasa si ne distruge dintii. Recent, insa, numeroase cadre medicale au tras un semnal de alarma, afirmand ca aceasta placere dulce reprezinta mai.

Huawei P20 Pro, cel mai impresionant telefon din punct de vedere al camerei foto (FOTO)

Huawei P20 Pro este asteptat cu mult interes sa iasa pe piata, mai ales ca promite trei camere foto. Huawei P20 Pro va avea un senzor de 40 de megapixeli si, mai mult, va imita modul in care functioneaza.

Carmen Dan le raspunde politistilor care protesteaza: Vi s-au marit salariile de trei ori in sase luni!

Ministerul de Interne reactioneaza in contextul protestelor declansate de politistii nemultumiti de salarii. Potrivit M. , cel mai mic salariu din Politie, care apartine unui agent debutant, a crescut de la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )