Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cel mai modern spital din Moldova va fi construit la Odobesti. Cine este investitorul si cati bani costa

Adevărul Adevărul,
Cel mai modern spital din Moldova va fi construit la Odobesti. Cine este investitorul si cati bani costa

Unitatea medicala va avea 160 de paturi si personalul medical va fi format atat din romani, cat si medici de alte nationalitati. continuă pe Adevărul

Cel mai bun an din ultimii 20 la Aeroportul Kogalniceanu

Desi traficul creste, este foarte departe de cel inregistrat de aeroportul din Cluj, de exemplu.

Cel mai tulbure secret din viata Mirabelei Dauer. Unde se ascunde fiul ei?

Il cheama Alexandru Popovici, insa nimeni nu stie aproape mai nimic despre el. Este vorba despre fiul aproape renegat al Mirabelei Dauer, copil dupa care a suferit cand a fost luat de langa.

Deputat batut pe stadion, la cel mai ciudat meci din fotbalul ucrainean (VIDEO)

Scandal-monstru in fotbalul ucrainean, la meciul FC Dnipro - SC Dnipro-1, scor 2-0, din liga a treia. Unul dintre conducatorii oaspetilor, deputatul Iuri Bereza, a fost batut de ultrasii lui Dnipro, care i-au.

Sorana Cirstea, dupa victoria cu numarul 400 din cariera: A fost cel mai lung tiebreak din viata mea. Nu mai stiam nici macar cat era scorul

Sorana Cirstea a bifat victoria cu numarul 400 din cariera, dupa ce a invins-o pe Natalia Vikhlyantseva, scor 7-614), 6-4, in optimile turneului de la Linz. Romanca a avut nevoie de doua ore si 12 minute de joc pentru a triumfa in fata rusoaicei. Doar primul act a durat 80 de minute, Sorana impunandu-se in tiebreak, scor 7-6 16/14), dupa ce a salvat cinci mingi de set.

Iohannis participa sambata la inaugurarea celui mai modern complex de golf din Romania, o investitie privata realizata de patronul Transavia

Presedintele Klaus Iohannis participa, sambata, in judetul Alba, la inaugurarea celui mai modern resort de golf din Romania, dupa o investitie privata de 15 milioane de euro realizata de Ioan Popa, detinatorul companiei Transavia. In acest domeniu reusiti sa puneti Romania pe harta mondiala, a declarat seful statului, transmitand felicitari celor care au investit intr-o facilitate publica, ce nu este destinata profitului, potrivit News. ro.

Localnicii cer ca fostul episcop de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, sa fie sters de pe peretii bisericilor

Episcopul de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, a parasit functia, dar imaginea inca apare pictata in zeci de biserici. Corneliu Barladeanu a fost pictat.

Alegeri parlamentare in Austria. Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume

Austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate. Favorit in aceste alegeri este Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern.

Alegeri parlamentare anticipate in Austria: Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume!

6,4 milioane de austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate, principalul favorit fiind Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Gu.

Alegeri anticipate in Austria: Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume, dar si SPAIMA MIGRANTILOR din tara

6,4 milioane de austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate, principalul favorit fiind Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Gu.

Glyphosat, pesticidul cel mai utilizat din lume, otrava din farfuria noastra

Europa trebuie sa decida daca reautorizeaza sau nu pesticidul cel mai utilizat din lume, clasat de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) probabil cancerigen pentru om.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )