Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai norocos om din lume! A cazut cu avionul, a scapat dintr-o explozie si din doua accidente rutiere, iar apoi a castigat si 1.000.000 de dolari la loto

Antena3 Antena3,
Cel mai norocos om din lume! A cazut cu avionul, a scapat dintr-o explozie si din doua accidente rutiere, iar apoi a castigat si 1.000.000 de dolari la loto

Un profesor de muzica octogenar din Croatia poate fi considerat pe buna dreptate cel mai norocos om din lume. Totul a inceput in 1962, atunci cand trenul in care se afla a deraiat si a plonjat intr-un rau. continuă pe Antena3

Cele mai mari superyachturi din lume!

Revista Boat International a publicat un Top 200 Al Celor Mai Mari Yachturi din Lume. Toate sunt magnifice, cu dotari de 5 stele, piscine, locuri de distractie si multe alte facilitati. Iata care sunt superyahcturile care ocupa primele cinci pozitii din acest top.

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018 au fost anuntate odata cu publicarea unui studiu anual care la ultimele trei editii a indicat acelasi castigator: Bangkok, noteaza.

HALUCINANT. Ce gest a facut o videochatista din Bucuresti pentru copii!? Este vorba despre fata care a castigat premiul pentru cel mai bun model din 2018

Alexandra B. este o videochatista de 22 de ani din Bucuresti si a devenit consacrata dupa ce a castigat premiul pentru Cel mai bun model de videochat al anului 2018, scrie cancan. ro. Publicatia.

Vrei o schimbare de look? Unde gasesti cel mai bun coafor din sectorul 1 (P)

Orice femeie are din cand in cand pofta sa schimbe ceva la aparitia sa. Si cel mai usor de modificat se dovedeste intotdeauna parul. Fie ca visezi sa te faci blonda sau te intrebi cum ti-ar sta cu un bob nou, salonul de.

Cel mai nou Huawei vine cu premiere importante si camere record

Huawei Nova 4 este cel mai nou smartphone din portofoliul companiei si unul pe care il vom tine minte ca definind trendurile anului viitor. in urma cu cateva saptamani, am inceput sa.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 DECEMBRIE Crestere de 1,78% pentru SIF Oltenia

Marcand o apreciere a cotatiei de 1,78%, in intervalul 7 - 14 decembrie, in raport cu moneda euro, titlurile SIF Oltenia SIF5) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicilor BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP) si BET-XT, ce include in structura sa cele mai lichide actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Kendal Jenner, cel mai bine platit model al anului! Cati bani a castigat in 2018?

Kendall Jenner a devenit cel mai bine platit model in 2018, dupa ce a castigat 22,5 milioane de dolari in 12 luni. Si starurile Bella si Gigi Hadid, Karlie Kloss, Gisele Bundchen si Cara Delevingne se afla in topul celor mai bine platite modele ale anului.

Mircea Badea: Asta mi s-a parut suprem. E cel mai bun lucru pe ziua de azi

Mihai Gadea i-a intrebat duminica pe invitatii sai de la emisiunea Sinteza zilei care este cel mai bun lucru care s-a intamplat pe scena politica pe parcursul zilei. Mircea Badea crede ca mesajul lui.

Cristina Neagu, despre CE si accidentare: Sunt suparata, dar asta stiu sa fac cel mai bine, sa revin n momentele grele

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a declarat, duminica, la finalul CE din Franta, ca este suparata ca nu a putut juca in cele doua meciuri de la Paris din cauza accidentarii, dar ca va reveni, pentru ca asta stie sa faca cel mai bine in momentele grele. Handbalista a vorbit si despre cum se simte in urma accidentarii din meciul cu Ungaria, care a fost urmata de un diagnostic trist pentru cariera sa: ruptura de ligament incrucisat anterior la genunchiul drept.

Crina Pintea, desemnata cel mai bun pivot al Campionatului European de Handbal Feminin

Federatia Europeana de Handbal a desemnat-o pe Crina Pintea drept cel mai bun pivot al acestei editii a Campionatului European din Franta. Anuntul a venit cu putin timp inainte ca Romania sa dispute finala mi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )