Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cel mai popular serial de pe Netflix! in el joaca si o romanca. Putini si-au dat seama cine este

Antena3 Antena3,
Cel mai popular serial de pe Netflix! in el joaca si o romanca. Putini si-au dat seama cine este

Lansata la sfarsitul lunii martie, in plina pandemie, miniseria Unorthodox a facut senzatie pe Netflix inca de la debut. A intrat direct pe locul 1 in trending si a primit numai critici favorabile. Romanii au ales sa-l urmareasca in numar foarte mare. Putini stiu ca si o romanca joaca in aceasta productie. continuă pe Antena3

Unde poti vedea online 5Gang, filmul in care joaca Selly, cel mai popular vlogger din Romania (VIDEO)

Selly este cel mai cunoscut vlogger din Romania, iar filmul 5 Gang: Un altfel de Craciun s-a bucurat de un real succes dupa ce a fost lansat in cinematografe, mai ales in randul tinerilor. in cazul in.

Reteta Nutella de casa. Cel mai bun desert cu doar 5 ingrediente

Oare cine poate rezista ciocolatei. Starea de bine si papilele gustative se activeaza de cum vedem tableta cu patratele lucioase, borcanul cu celebra Nutella sau prajiturile inecate in delicioasa crema de cacao. Reteta Nutella de casa Dar cum se prepara acasa o crema de ciocolata care ar putea impresiona si cel mai exigent cofetar. Cu .

Care este cel mai poluat oras din Europa

Cel mai poluat orasdin Europa. Orasul cucel mai poluataer, potrivit statisticilor, este in Macedonia. Pe urmatoarele locuri se claseaza orasele din Serbia, Portugalia, Italia si.

Cel mai important proiect al CFR pentru urmatorii ani: o autostrada pe care se va putea circula cu pana la 160 kmh

Ministerul Transporturilor a prezentat vineri, la Timisoara, planurile pentru dezvoltarea infrastructurii din vestul tarii. Directorul general al CFR SA a declarat ca modernizarea liniei de tren Caransebes-Timisoara-Arad este cel mai important proiect al companiei de cai ferate in urmatorii ani.

VIDEO Acest SUV sfideaza criza si e un monstru pe roti: cel mai puternic modelul Fiat Chrysler din istorie

Fiat Chrysler pregateste un nou model de SUV care e prezentat drept un monstru pe roti. Ar urma sa fie cel mai puternic SUV din istorie, dupa cum se lauda producatorul. Fiat Chrysler are.

Fiat Chrysler a prezentat Dodge Durango Hellcat, ca fiind cel mai puternic SUV din istorie

Fiat Chrysler a prezentat joi un nou model Hellcat SRT al SUV-ului Durango 2021, pe care l-a numit cel mai puternic SUV din istorie, relateaza CNBC.

Tesla este noul cel mai mare producator auto din lume

Tesla a devenit miercuri cel mai valoros producator auto din lume, cu o capitalizare de piata care a depasit pentru prima oara valoarea de piata a Toyota, transmite CNBC, transmite News. ro.

Tesla a devenit cel mai valoros producator auto din lume

Tesla a devenit miercuri cel mai valoros producator auto din lume, cu o capitalizare de piata care a depasit pentru prima oara valoarea de piata a Toyota.

Coronavirus Israel: Cel mai mare numar de infectii zilnice de la izbucnirea pandemiei

Israelul a inregistrat in ultimele 24 de ore 859 de cazuri, cel mai mare numar de infectii zilnice cu coronavirus de la izbucnirea pandemiei, la putin timp dupa ce a impus noi restrictii in urma unei relaxari precipitate, relateaza miercuri Times of Israel si Agerpres.

Transfagarasanul, deschis circulatiei rutiere: de cand poti sa te plimbi pe cel mai frumos drum

In cazul in care vrei sa iesi din casa si sa te plimbi pe Transfagarasan, cel mai frumos drum din Romania este deschis circulatiei rutiere incepand de astazi, 1 iulie, cu un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )