Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel mai popular telefon cu Windows Phone este un Nokia, dar nu este nici pe departe un supergadget

Adevărul Adevărul,
Cel mai popular telefon cu Windows Phone este un Nokia, dar nu este nici pe departe un supergadget

Nokia si-a imbunatatit strategia anul acesta, lansand mai multe dispozitive cu Windows Phone, care sa acopere diverse segmente din piata. Cel mai popular telefon al finlandezilor nu este insa Nokia Lumia 920, cel mai bun terminal din acest moment, ci unul mult mai ieftin. continuă pe Adevărul

Microsoft o ia de la zero cu Windows Phone 9. De ce?

Surse apropiate de Microsoft au confirmat ca urmatoarea versiune majora de Windows Phone va fi creata de la zero, nu va fi un update incremental. Cu o serie de aparate performante si estetice cu Windows Phone 8 pe piata, e de neinteles de ce Microsoft ar vrea sa stearga tot si sa o ia de la zero cand vine vorba de WP9. Aparent, vanzarile de terminale nu sunt in conformitate cu asteptarile companiei si, desi sunt convins ca problema este .

WhatsApp primeste un update important pe Windows Phone 8

Una dintre aplicatiile vitale pentru fiecare smartphone modern, WhatsApp a primit zilele trecut un update la versiunea pentru Windows Phone 8. Nu a trecut nici o saptamana de cand cei de la Microsoft celebrau aducerea in portofoliul de aplicatii din Windows Store a unor jucatori importanti precum Path, Flipboard si Vine. Lansarea Vine in format WP8 a fost confirmata chiar de un oficial al Twitter. In acest caz particular este vorba de WhatsApp, o aplicatie cross-platform care este disponibila si .

Windows Phone 8 se pregateste de primul update important: GDR2

La aproximativ opt luni dupa lansarea oficiala a primelor terminale cu Windows Phone 8, Microsoft anuntat al doilea update la WP8, GDR2. Microsoft tocmai a anuntat oficial zilele trecute, printr-un post pe blogul companiei, ca pana la sfarsitul lunii iulie va incepe distributia celui de al doilea update semnificativ la WP8 cu numele de GDR2. Abrevierea vine de la general distribution release, in timp ce doiul de la capat face referire la faptul ca aceasta este cea de a doua .

Cel mai scump automobil vandut vreodata la licitatie este un Mercedes. Cat valoreaza bijuteria

Un model vintage de curse, fabricat de compania Mercedes, a devenit cel mai scump automobil vandut vreodata la licitatie, dupa ce a fost achizitionat de un colectionar cu suma de 19,6 milioane lire sterline 29,6.

Descoperire importanta pe un camp din Scotia. Arheologii sustin ca este cel mai vechi calendar din lume

Un numar de 12 vetre preistorice, vechi de circa 10. 000 de ani, au fost descoperite pe un teren din comitatul scotian Aberdeenshire si alcatuiesc cel mai vechi calendar lunar din lume, afirma arheologii britanici,.

Cel mai mare producator de sucuri din lume inregistreaza pierderi in Europa. Cu cat a scazut profitul companiei

Profitul grupului american Coca-Cola, cel mai mare producator de bauturi racoritoare din lume, a scazut cu 4% in trimestrul al doilea, dupa ce cererea din Europa a fost afectata de inundatiile puternice si.

Happy Tour a incasat 400.000 euro din cel mai scump eveniment organizat

Happy Tour, una dintre cele mai importante agentii de turism din Romania, a organizat anul trecut circa 1. 500 de evenimente, la care au participat peste 45. 000 de persoane,iar pentru cel mai scump dintre acestea a incasat 400. 000 euro.

Cel mai mare aeroport din Europa ar putea fi iNCHIS

Primarul Londrei, Boris Johnson, urmeaza sa prezinte unei comisii guvernamentale o serie de propuneri privind inchiderea sau redimensionarea aeroportului Heathrow, cel mai mare din Europa. Potrivit The Guardian, viito.

Liviu Marian Pop, PSD: Legea salarizarii trebuie aprobata in cel mai scurt timp

Legea salarizarii trebuie sa intre in vigoare, in cel mai scurt timp, potrivit senatorul PSD Liviu Marian Pop. Parlamentarul de Maramures si membrii PSD isi doresc sa acorde mai multa flexibilitate conducatorilor de institutii, se arata intr-un comunicat transmis redactiei.

Cel mai vechi calendar lunar din lume, descoperit de arheologi pe un camp scotian: Are aproape 10.000 ani

Pe un teren din comitatul scotian Aberdeenshire au fost gasite 12 vetre preistorice, vechi de aproape 10. 000 ani, ce alcatuiesc cel mai vechi calendar lunar din lume, potrivit arheologilor britanici, citati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )