Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Cel mai prost drum judetean din Vrancea, o aventura pentru masinile care se incumeta pe el. Caruta, cel mai folosit mijloc de locomotie

Adevărul Adevărul,
Cel mai prost drum judetean din Vrancea, o aventura pentru masinile care se incumeta pe el. Caruta, cel mai folosit mijloc de locomotie

Drumul judetean DJ 204 L Chiojdeni - Catauti este cu siguranta cel mai prost drum judetean din Vrancea, devenind complet impracticabil cand ploua. continuă pe Adevărul

FOTO. Interzis pe sosele: Cum arata cel mai scump Opel Astra din lume

Producatorul german Opel a lansat cel mai scump Astra, insa care poate fi cumparat pentru a fi condus in circuitele de turisme, nu si pe drumurile publice. Cu 330 CP sub capota modelul se anunta o adevarata bestie.

Gabriel Sandu, audiat in dosarul licentelor Microsoft:Am fost cel mai prost ministru din istoria Romaniei

Fostul ministru Gabriel Sandu a declarat luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, ca perioada in care s-au desfasurat faptele de care este acuzat de procurorii DNA a fost cea mai proasta din viata sa si si-a exprimat regretul in ceea ce priveste activitatea sa ca ministru, transmite Agerpres.

Primul termen in dosarul Microsoft. Gabriel Sandu: Am fost cel mai prost ministru din istoria Romaniei

La inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) se judeca, luni, primul termen din dosarul Microsoft, in care sunt trimisi in judecata Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Nicolae Dumitru Niro si Gheorghe Stefan Pinalti.

Cel mai mare parc natural din Estul Europei, reabilitat dupa 100 de ani de la inaugurare. Va fi inchis pana in luna martie a anului 2016

Cel mai mare parc natural din estul Europei va intra intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Din data de 19 octombrie va fi inchis pana anul viitor in luna martie.

Ambitia unor tineri de 26 ani: Vrem sa ajungem cu Noah cel mai luxos brand de ceasuri de mana din lemn la nivel mondial

Ruben Perju si Iosif Harasemiuc, doi tineri antreprenori in varsta de 26 de ani, despre care Wall-Street. ro a scris anterior , vor sa-si transforme afacerea in cel mai luxos brand de ceasuri de mana din lemn la nivel mondial. Ce planuri au pentru a.

Actiunile Wal-Mart au scazut cel mai mult in 25 de ani

Wal-Mart Stores anticipeaza ca majorarea salariilor, preturile mai mici si investitiile in comertul electronic vor reduce profitul din anul fiscal viitor cu pana la 12%, informatie care provocat declinul actiunilor cu 10%, cel mai amplu declin din ultimii 25 de ani, informeaza Reuters.

Cel mai usor material e incredibil, dar inventia Boeing e veche de patru ani

In urma cu patru ani, era prezentat lumii un supermaterial: era cel mai usor, dar cu o structura aparte. Abia acum Boeing se lauda cu el, dar creatia este a unuia dintre laboratoarele sale.

Cel mai bun compost: ingredientele ideale pentru ingrasamantul natural de gradina

Cel mai bun compost. ingrasamantul agricol natural, rezultat in urma fermentarii lente a diferitelor resturi vegetale si animale, amestecate cu unele substante minerale, reprezinta o solutie perfecta pentru pasionatii de gradinarit. Iata care sunt regulile de baza pentru a produce compost de calitate si ingredientele care nu trebuie sa lipseasca din compozitie.

Toshiba dynaPad este cel mai atragator gadget 2-in-1 al anului

La IFA 2015, Toshiba a prezentat un prototip despre care nimeni nu stia mare lucru in afara faptului ca arata senzational, ca rula Windows si ca venea cu un stylus special. Acum, acel dispozitiv a devenit oficial si poarta numele de Toshiba dynaPad. Toshiba dynaPad este, potrivit companiei japoneze, cea mai subtire si mai usoara [] Toshiba dynaPad este cel mai atragator gadget 2-in-1 al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

increderea investitorilor germani - la cel mai scazut nivel din octombrie 2014

Increderea investitorilor germani a scazut luna aceasta, ajungand la cel mai redus nivel din octombrie 2014, pe fondul scandalului emisiilor de la Volkswagen si a incetinirii cresterii de pe pietele emergente, transmit AFP si Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )