Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cel mai prost hot din Elvetia este roman! A furat un telefon, dar si-a uitat propriul telefon la locul faptei

Antena3 Antena3,
Cel mai prost hot din Elvetia este roman! A furat un telefon, dar si-a uitat propriul telefon la locul faptei

Un cetatean roman a furat un telefon mobil dintr-un magazin din Geneva si a fost prins dupa ce politistii l-au identificat cu ajutorul pozelor din telefonul hotului, pe care acesta il uitase in magazinul. continuă pe Antena3

Cel mai inalt turn din lume va fi construit in China!

In China se va construi cea mai inalta cladire din lume. Turnul va avea 1 kilometru altitudine. a1. ro/news/cel-mai-inalt-turn-din-lume-va-fi-construit-in-china-id351897. html.

Valoarea globala a tranzactiilor ITC a atins in primele trei luni din 2014 cel mai inalt nivel din ultimii 14 ani, respectiv 66,6 miliarde de dolari - studiu EY

Valoarea agregata a tranzactiilor ITC facute publice la nivel global a atins in primul trimestru din acest an cel mai inalt nivel din ultimii 14 ani, respectiv 66,6 miliarde de dolari, in crestere cu 83% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit studiului Global technology Mergers Aquisition, realizat de grupul Ernst Young. Pe primul loc in topul celor mai mari tranzactii anuntate este preluarea WhatsApp de catre Facebook, pentru 19 miliarde de dolari. In Romania, tranzactiile mai proeminente au fost in zona de vanzari on-line, plati on-line, solutii ERP, servicii near-shore, data centers si cloud, a precizat Bogdan Tenu, Senior Manager, Asistenta in Tranzactii, EY Romania.

VIDEO Lotul 3 din autostrada Orastie - Sibiu, filmat din avion. Cum arata cel mai inalt viaduct din tara si dealul care a fost despicat in doua de sapaturi

O noua filmare din avion cu lotul 3 din autostrada Sibiu-Orastie, tronson care a acumulat deja peste un an si jumatate de intarzieri si care are promisiunea constructorilor ca va fi gata in noiembrie in acest an, a fost publicata de catre utilizatorii forumurilor dedicate subiectelor de infrastructura. Pe acest lot se afla in constructie cel mai inalt viaduct din tara, dar se gasesc si cele mai mari probleme cu alunecari de teren de pe vreun santier de autostrazi din tara. Autoritatile au ales ca in loc de un tunel si costuri finale mai mari, sa escaveze puternic un deal intreg si, practic, sa-l despice in doua.

El este cel mai sexy celibatar celebru din lume! 10 FOTO HOT!

Editorii publicatiei People au decis, in urma unui sondaj, ca cel mai sexy celibatar din lume, din randul vedetelor, este Joe Manganiello, cunoscutul actor din serialul True Blood sau din filmul Spiderman.

Victor Ponta, pentru CNN Londra: Poate o sa fiu cel mai tanar presedinte din Europa

Intrebat daca va anunta in aceasta vara ca va candida la alegerile prezidentiale, Ponta a raspuns :Poate da, adaugand ca important este ca Romania isi va pastra parcursul pozitiv si punctand faptul ca, dupa multe dificultati si sacrificii din primii ani dupa integrare, Romania nu mai este o problema pentru Uniunea Europeana, ci mai curand o tara stabila si in rapida dezvoltare la granita estica a Uniunii.

Victor Ponta, pentru CNN Londra: Poate o sa fiu cel mai tanar presedinte din Europa

Premierul Victor Ponta a declarat la CNN Londra ca este posibil sa isi anunte intentia de a candida la alegerile prezidentiale din acest an. intrebat daca va anunta in aceasta vara ca va candida la.

Victor Ponta, pentru CNN Londra: Poate o sa fiu cel mai tanar presedinte din Europa (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat la CNN Londra ca este posibil sa isi anunte intentia de a candida la alegerile prezidentiale din acest an. intrebat daca va anunta in aceasta vara ca va candida la.

iPhone 5s ramane cel mai popular telefon

IPhone 5s continua sa fie cel mai popular telefon din Europa, cu toate ca in ultima vreme au fost lansate terminale cu Android care il concureaza, precum Samsung Galaxy S5 sau HTC One. La sfarstiul anului trecut, in cele mai multe piete europene, au inceput sa se comercializeze noile iPhone 5s si iPhone 5c. Desi interesul pentru varianta de plastic multicolor a inceput sa scada exponential la scurt timp dupa lansare, iPhone-ul 5s continua sa depaseasca recorduri de popularitate. Chiar [].

Valoarea fuziunilor si achizitiilor globale, la cel mai ridicat nivel din 2007

Valoarea fuziunilor si achizitiilor globale a ajuns la 1. 750 miliarde de dolari in primele sase luni din anul curent, fiind cu 75% mai mare decat in perioada similara a anului trecut, respectiv cea mai ridicata din 2007, conform Financial Times.

Cine sunt avocatii care au acordat consultanta pentru oferta Electrica, cel mai mare IPO din Romania

RTPR Allen Overy, Paul Hasting LLP, Musat Asociatii si Clifford Chance sunt firmele de avocatura romanesti si straine care au acordat consultanta juridica in cadrul ofertei publice initiale IPO) realizata de Electrica, cea mai mare facuta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )