Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cel mai rapid supercomputer din lume, Titan, se afla in SUA. Proiectul a costat 100 milioane de dolari

B1 B1,
Cel mai rapid supercomputer din lume, Titan, se afla in SUA. Proiectul a costat 100 milioane de dolari

Proiectul Titan al laboratoarelor Oak Ridge National Laboratory, din statul american Tennessee, a fost desemnat cel mai rapid supercalculator din lume. Investitia s-a ridicat la 100 milioane de dolari, relateaza. continuă pe B1

Faze Tari: Cel mai ciudat penis din lume. Cand il vezi, te trec fiori; Bunul samaritean: A condus-o acasa cu taxiul pentru ca era prea beata, dupa care a violat-o; Extravaganta sau mit? Printul Charles solicita sapte oua fierte la micul-dejun din care isi

Cercetat de politisti dupa ce a furat telefonul unui tanar mort intr-un accident. Suspect de furtul unui telefon mobil de la victima unui accident rutier, un barbat este. Organizatia Mondiala a Sanatatii cere scumpirea tutunului! Scumpirea tutunului! Asta cer delegati din 176 de state, la Seul, unde are loc Conferinta ministeriala a statelor.

Sunt numit sarac, dar nu ma simt sarac. Sunt saraci cei care tin cu dintii de un stil de viata luxos. Jose Mujica, cel mai sarac presedinte din lume

Stilul de viata al politicienilor este, in cele mai multe cazuri, mult mai ridicat decat cel al electoratului. Nu si in Uruguay insa, unde presedintele tarii locuieste intr-o ferma darapanata si isi.

Italia a vandut titluri la cel mai mic randament din ultimii doi ani

Italia a vandut, ieri, titluri de stat de 3,5 miliarde euro 4,46 miliarde dolari) cu maturitatea la trei ani, la cel mai mic randament din ultimii doi ani.

Ce cadou va primi persoana care va trimite cel mai inspirat mesaj din cadrul campaniei Pe tricolor e scris UNIRE

Doua saptamani mai aveti la dispozitie pentru a trimite un mesaj, o fotografie sau un filmulet in cadrul campaniei Antena 3 Pe tricolor e scris unire. Cel care va reusi sa ne trimita cel mai convingator.

Top cele mai scumpe reptile din lume.

Iguanele sunt printre cele mai populare specii de reptile atunci cand vorbim de animale de casa exotice. De obicei, in magazinele de specialitate, se gasesc pui de iguana la preturi incepand de la 100 de dolari. Pitonii sunt, de asemenea, animale de companie populare. In functie de specie, dimensiuni, culoare si model, preturile variaza intre 10. 000 si 15. 000 de dolari. Python molurus Albino, este la fel ca Python molurus normal, diferenta fiind facuta de culoare nu au toti pigmentii). Un .

Ce cadou va primi cel care va trimite cel mai inspirat masaj din cadrul campaniei Pe tricolor e scris UNIRE

Doua saptamani mai aveti la dispozitie pentru a trimite un mesaj, o fotografie sau un filmulet in cadrul campaniei Antena 3 Pe tricolor e scris unire. Cel care va reusi sa ne trimita cel mai convingator.

Obama, doi tineri indragostiti si o poveste de dragoste. Probabil cel mai simpatic moment din campania prezidentiala

Un nou filmulet cu Barack Obama face furori pe internet. Presedintele American i-a felicitat pe doi tineri din staff-ul sau de campanie care au decis sa ramana impreuna pentru tot restul vietii. Imaginile au.

VIDEO Messi l-a depasit pe Pele - E cel mai bun jucator din istoria fotbalului?

Prin dubla reusita in partida cu Mallorca Barcelona s-a impus cu 4-2), Lionel Messi l-a depasit pe legendarul Pele la golurile marcate intr-un an calendaristic, argentinianul ajungand la cota 76 de goluri Pele a bifat 75 in anul 1959). Recordul ii apartine lui Gerd Muller 85 de goluri, in 1972). Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase goluri marcate de Messi si Pele.

VIDEO Presedintele uruguayan Jose Mujica este cel mai sarac sef de stat din lume

Presedintele Uruguayului, Jose Mujica, este considerat cel mai sarac presedinte din lume, scrie BBC. Potrivit ultimei sale declaratii de avere, Mujica detine doar o ferma unde el si sotia sa se ocupa personal de agricultura si cresterea animalelor si doua masini. In plus, Jose Mujica doneaza lunar 90% din salariul sau de sef al statului unor organizatii de caritate.

Faze Tari: Vrei sa te mantuiesti? Acum e mai ieftin. O biserica a scos cupoane de reduceri pentru iertarea pacatelor; Un american a avut parte de socul vietii dupa o vizita la muzeu. Vezi ce s-a intamplat; Oferta la cel mai cunoscut bordel din lume: de Ap

Moartea a uitat de el! A fost declarat decedat in 1936, dar va implini in curand 106 ani. Nu scapati asa usor de mine!, e zicala preferata a lui Lucky Sam Ledward, batranelul. Profesoara prinsa prin satelit cand facea sex cu elevul. Caz socant in SUA! Un barbat a descoperit, cu ajutorul unui telefon mobil cu GPS, ca era inselat de sotie. Omul a innebunit.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )