Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cel mai recent bilant al inundatiilor din Galati. in doar cateva ore, a plouat cat pentru doi ani. Sute de oameni au fost evacuati

Antena3 Antena3,
Cel mai recent bilant al inundatiilor din Galati. in doar cateva ore, a plouat cat pentru doi ani. Sute de oameni au fost evacuati

Noua oameni, printre care o fetita de 8 ani, au murit in inundatiile care au lovit, noaptea trecuta, 17 localitati din judetul Galati. Specialistii spun ca, in doar cateva ore, la Galati a plouat cat. continuă pe Antena3

DreamHack, cel mai mare festival digital din lume, se tine si in Bucuresti.

Cel mai mare festival digital din lume, DreamHack, este, din nou, in Romania. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, in perioada 14-15 septembrie, si va cuprinde competitii de jocuri pe computer, manifestari de arta digitala si concerte live, potrivit comunicatului de presa remis redactiei. In cadrul Dreamhack Bucuresti 2013 vor exista turnee de StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si Dota 2, iar premiile oferite vor consta in console si .

Faza zilei in sport: Cel mai prost batut corner din acest an

Fotbalistul armean Aras Ozbiliz a fost protagonistul a ceea ce ar putea fi cel mai prost batut corner din acest an. S-a intamplat marti seara, in timpul meciului dintre Armenia si Danemarca, din grupa B a.

Business report: Pretul petrolului a explodat! A incheiat saptamana la maximul ultimilor doi ani; Amenzi de sute de mii de euro, in loc de retele de apa pe banii UE; Cel mai mare paradis fiscal din Uniunea Europeana

Sanatatea romaneasca 65506; evaluare prin comparatie: eficienta medie cu bani putini. Trecerea de la consumul social la investitia sociala. Mai multe spitale judetene au ajuns deja la fundul sacului. Nuclearelectrica - Astazi incepe oferta publica pentru vanzarea a 10% din actiuni. Nuclearelectrica este principalul beneficiar al liberalizarii pietei de energie din tara noastra, a declarat, vineri, Daniela Lulache, directorul general al companiei.

DreamHack 2013 - cel mai mare turneu de jocuri pe calculator organizat vreodata in Romania se desfasoara in weekend la Bucuresti

In perioada 14-15 septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, va avea loc turneul DreamHack 2013. Evenimentul este cel de-al patrulea dintr-o serie de cinci organizate in acest an in diferite orase europene. DreamHack, originar din Suedia, este cel mai mare festival digital din lume, incluzand competitii de jocuri pe computer StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si Dota 2), manifestari de arta digitala si concerte live. In editia din acest an, ca premiera, participantii se vor lupta si in competitii pe console si telefoane mobile.

MAXIM va fi cel mai tare proiect romanesc, sustinut de Adrian Sina!

Adrian Sina a semnat cel mai promitator proiect romanesc din ultimii ani la Premium Artist, compania de management, productie si impresariere pe care o conduce. Liderul trupei Akcent a descoperit o noua trupa de baieti pe YouTube, a ramas impresionat de talentul lor oferindu-le un contract la Premium Artist. Sunt extrem de entuziasmat ca i-am .

Sase persoane, decedate in urma inundatiilor din judetul Galati

Update 09:31 Ultimul bilant al inundatiilor din judetul Galati arata ca sase persoane au decedat si trei sunt date disparute.

Bilantul inundatiilor din Galati a ajuns la 9 morti: Sute de oameni, evacuati din zonele afectate

Numarul victimelor inundatiilor din judetul Galati a ajuns la noua, relateaza B1 TV. Doua persoane au suferit infarct, iar alte sapte au murit inecate. intre timp, Nicolae Bacalbasa, presedintele.

Bilantul inundatiilor din Galati a ajuns la 9 morti: Sute de oameni, evacuati din zonele afectate (VIDEO)

Numarul victimelor inundatiilor din judetul Galati a ajuns la noua, relateaza B1 TV. Doua persoane au suferit infarct, iar alte sapte au murit inecate. intre timp, Nicolae Bacalbasa, presedintele.

HARTA INTERACTIVA Orasele cu cel mai mare numar de caini fara stapan din Romania si topul oraselor fara maidanezi

Bucuresti, Constanta si Galati sunt orasele cu cel mai mare numar din caini fara stapan din toata tara. In jur de 100. 000 de maidanezi traiesc pe strazile celor trei orase, iar mii de persoane au fost muscate de caini numai anul acesta. La polul opus se situeaza Targu Mures, Vaslui si Zalau, potrivit presei locale. Vezi in articol numarul de maidanezi pe fiecare oras resedinta de judet, o fotografie a situatiei din tara inainte ca legea care permite eutanasierea maidanezilor sa fie promulgata de presedinte.

DESCOPERIRE: Care este cel mai MARE vulcan de pe Pamant.

Cel mai mare vulcan de pe Pamant este subacvatic si se situeaza la 1. 600 kilometri est de coastele Japoniei, in Oceanul Pacific, transmite Digi 24. Denumit Tamu Massif, vulcanul are o suprafata de 310. 000 kilometri patrati, cat Insulele britanice, si este de 60 de ori mai mare decat Mauna Loa din Hawaii, care detinea pana acum recordul mondial, sustin geologii americani. Tamu Massif este doar cu 25% mai mic decat Olympus Mons de pe Marte, cel mai mare vulcan din sistemul nostru solar. Acesta .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )