Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai recent sondaj. PSD si alte partide, in picaj inainte de alegeri. Ce se intampla cu PNL si USR-PLUS

Antena3 Antena3,
Cel mai recent sondaj. PSD si alte partide, in picaj inainte de alegeri. Ce se intampla cu PNL si USR-PLUS

In cel mai recent sondaj realizat de IMAS, in luna iunie, PNL ramane primul partid in preferintele romanilor. PSD continua sa scada in intentiile alegatorilor, iar alianta USR-PLUS inregistreaza o usoara crestere de incredere fata de datele colectate in luna februarie. continuă pe Antena3

Romanul care detinea titlul de cel mai batran barbat din lume a murit: La ce varsta s-a stins din viata bucuresteanul Dumitru Comanescu

Bucuresteanul considerat a fi cel mai batran barbat din lume a murit. Dumitru Comanescu a decedat la varsta de 111 ani si 231 de zile. Acesta primise, recent, distinctia de la Cartea Recordurilor, dupa decesul.

Robert Cazanciuc (PSD): in sase luni, Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, afirma ca in Monitorul Oficial al Romaniei tocmai ce s-a publicat OUG 100, el adaugand ca in numai sase luni Guvernul Orban a emis cel mai mare numar de OUG-uri vazut vreodata.

Cel mai mare porumbel din lume este si cel mai frumos: cat de spectaculoasa este specia

Porumbelul incoronat Victoria sau Victoria Crowned Pigeon este cel mai spectaculos exemplar din aceasta familie de pasari pe care, in cea mai mare parte a anului, le intalnesti pe toate.

Cel mai cunoscut circ contemporan din lume se inchide din cauza pandemiei, dupa 36 de ani de activitate

Cirque du Soleil, celebra companie de divertisment si cel mai mare producator de circ contemporan din lume, a depus cerere de faliment. Compania a anuntat ca ii va concedia pe cei 3. 500 de angajati.

Unde poti vedea online 5Gang, filmul in care joaca Selly, cel mai popular vlogger din Romania (VIDEO)

Selly este cel mai cunoscut vlogger din Romania, iar filmul 5 Gang: Un altfel de Craciun s-a bucurat de un real succes dupa ce a fost lansat in cinematografe, mai ales in randul tinerilor. in cazul in.

Batranul cel mai batran din lume a murit. Cati ani avea romanul

Cel mai batran barbat din lume a murit ieri. Acesta era internat in Bucuresti la un centru de ingrij.

Dumitru Comanescsu, declarat acum o luna cel mai varstnic barbat al Planetei, a murit, la 111 ani

Dumitru Comanescu, care a fost timp de o luna cel mai varstnic barbat al Planetei, a incetat din viata sambata dimineata, la 111 ani si 231 de zile.

Cutremurator! Ultimul mesaj transmis romanilor de cel mai varstnic barbat din lume. Dumitru Comanescu a murit la 111 ani

A murit Dumitru Comanescu, cel mai longeviv barbat in viata al planetei. Bucuresteanul avea 111 ani si 231 de zile. Fusese declarat cel mai varstnic barbat din lume pe 28 mai 2020, dupa moartea britanicului Robert Weighton.

A murit Dumitru Comanescu, bucuresteanul care in urma cu o luna a devenit cel mai batran barbat din lume. Avea 111 ani

Dumitru Comanescu, care in urma cu o luna a fost declarat cel mai varstnic barbat al Planetei, a incetat din viata sambata dimineata, la 111 ani si 231 de zile, potrivit unui comunicat al Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucuresti.

Sondaj. PSD, in picaj inainte de alegeri. PNL si USR-PLUS, in usoara crestere

PNL se mentine pe primul loc in preferintele romanilor, in timp ce PSD este al doilea partid ca intentie de vot, dar care a mai pierdut un procent de la cercetarea anterioara, arata ultimul sondaj al IMAS, realizat la comanda Europa FM.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )