Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cel mai redus rulaj din ultimele sapte saptamani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai redus rulaj din ultimele sapte saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis ieri in crestere, dar cu cel mai redus rulaj din ultimele sapte saptamani, dupa ce investitorii au preferat o abordare mai precauta in contextul apropierii perioadei de raportari financiare de catre companii. continuă pe Ziarul Bursa

Australian Open 2015: Begu a castigat cel mai mare premiu din cariera, prin calificare in turul 3

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, 42 WTA, calificata in premiera in turul al treilea al unui turneu de Grand Slam, a castigat cel mai mare premiu din cariera.

Smiley, cel mai prolific artist din 2014

Interpretul de muzica pop Smiley se afla pe primul loc in topul celor mai difuzati artisti din tara noastra, realizat de Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti CREDIDAM).

Andone, cel mai rapid gol din Primera Division. Mesajul romanului, dupa ultima reusita

Florin Andone, atacantul echipei Cordoba, a marcat, in acest week-end, cel de-al treilea gol al sau in Spania. Romanul a declarat, dupa ce echipa sa a remizat cu Eibar, scor 1-1, in etapa a XIX-a, ca este dezamagit ca golul sau nu a adus victoria pentru echipa sa.

Cel mai adanc eveniment din istoria CE. Unde vor avea loc tragerile la sorti pentru CE handbal 2016

EHF va organiza tragerile la sorti pentru Campionatului European de handbal masculin din 2016 intr-o mina din Polonia, la 136 de metri sub nivelul marii.

Argentina: Moartea suspecta a procurorului care ancheta cel mai mare antentat din istoria tarii/ Acuze la adresa presedintelui Fernandez

Procurorul argentinian Alberto Nisman, care ancheta atentatul cu bomba din 18 iulie 1994 al Hezbollah asupra unui institut evreiesc din Buenos Aires, atentat in care au murit 85 de persoane, a fost gasit gasit mort in locuinta sa, potrivit BBC. Nisman a acuzat-o direct pe presedinta tarii, Cristina Fernandez de Kirchner, ca a incercat sa musamalizeze cazul si sa opreasca ancheta deoarece dovezile duceau spre o implicare a Iranului, iar presedinta isi dorea un acord comercial important Argentina-Iran.

VIDEO Specialistii estimeaza mii de morti in cazul unui cutremur ca in 1977. Unde se afla cel mai important adapost din Capitala

Activitatea seismica intensa din ultima perioada impinge autoritatile de la spate. In Bucuresti mai multe scoli au fost deja dotate cu paturi de campanie si sunt pregatite sa devina oricand zone de prim ajutor.

Romania a raportat in noiembrie cel mai rapid avans din UE al productiei din constructii

Romania a raportat in noiembrie cea mai mare crestere lunara a productiei din sectorul constructiilor la nivelul Uniunii Europene. Cresterea de 5,8% nu compenseaza totusi declinul de 5,4% din octombrie, potrivit datelor Eurostat.

Bute a semnat cu managerul lui Mayweather! Romanul, cel mai popular pugilist din Canada

Lucian Bute are un nou manager, dupa ce a semnat un contract cu americanul Al Haymon, care il reprezinta si pe pugilistul Floyd Mayweather Jr.

VIDEO Xonia, videoclip SPECTACULOS pentru primul sau single in Romana Vino inapoi! Uite cum arata CEL MAI BUN CLIP din cariera artistei

Vino Inapoi este primul single al Xoniei in limba romana si a fost produs in studiourile baietilor de la Deepcentral.

Economia Chinei, in cel mai lent ritm de crestere din ultimii 24 de ani

Economia Chinei a inregistrat, in 2014, cel mai redus ritm de crestere din ultimii 24 de ani, chiar daca a depasit SUA, devenind cea mai mare din lume dupa puterea de cumparare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )