Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ULTIMII ZECE ANI 110 tranzactii in piata noastra de fuziuni si achizitii, anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ULTIMII ZECE ANI 110 tranzactii in piata noastra de fuziuni si achizitii, anul trecut

Piata noastra de fuziuni si achizitii M and A) a numarat 110 tranzactii, anul trecut, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani al sectorului de M and A. Spre comparatie, in 2018, numarul tranzactiilor a fost de 98, iar in anul anterior, 106, arata specialistii de la Deloitte. Potrivit estimarilor acestora, valoarea totala a tranzactiilor din 2019, inclusiv cele care nu au avut o valoare comunicata, a fost de 4-4,4 miliarde euro fata de 3,8-4,3 miliarde euro in 2018), in timp ce tranzactiile comunicate au totalizat 1,7 miliarde euro 1,9 miliarde euro in 2018). continuă pe Ziarul Bursa

Pretul aurului - la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Cotatia aurului a urcat, ieri, la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, iar uncia de paladiu a atins un nivel record de peste 2. 000 de dolari, pe masura ce investitorii s-au indreptat spre protectia oferita de metalul galben, pe fondul escaladarii tensiunilor dintre SUA si Iran, transmite Reuters, conform Agerpres.

Aurul, la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Cotatia aurului a urcat luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, iar uncia de paladiu a atins un nivel record de peste 2. 000 de dolari, pe masura ce investitorii s-au indreptat spre protectia oferita de metalul galben, pe fondul escaladarii tensiunilor dintre SUA si Iran, transmite Reuters.

Pretul aurului a explodat, pe fondul tensiunilor SUA-Iran. Este cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Cotatia aurului a urcat luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, iar uncia de paladiu a atins un nivel record de peste 2. 000 de dolari, pe masura ce investitorii s-au indreptat spre protectia oferita de metalul galben, pe fondul escaladarii tensiunilor dintre SUA si Iran.

De ce productia auto germana a atins cel mai mic nivel din ultimii 23 de ani

Productia auto germana a atins anul trecut cel mai mic nivel din ultimii 23 de ani, iar acest lucru se intampla din cauza mai multor motive precum conflictele comerciale globale, cheltuielile mari cu electrificarea, dar si a cererii in scadere la nivel global. Productia a fost la nivelul din 1996, adica 4,7 milioane de masini, anii de maxim fiind 2011, cu 5,9 milioane si 2007, cu 5,7 milioane.

Pretul aurului, la cel mai mare nivel din ultimii 20 ani. Ce arata datele Bancii Nationale

Pretul aurului a ajuns, luni 6 ianuarie), la cel mai mare curs inregistrat in ultimii 20 de ani cel putin, se arata in datele Bancii Nationale ale Romaniei BNR). Mai exact, pretul aurului a urcat pana.

Industria auto germana, in declin! Productia a atins cel mai scazut nivel din ultimii 23 de ani

Industria auto din Germania trece printr-o perioada dificila, productia inregistrand cel mai scazut nivel din anul 1996. Cifrele publicate luni de Asociatia Industriei Auto Germane VDA) arata ca, anul.

Productia de automobile a Germaniei, la cel mai scazut nivel din ultimii 23 de ani

Productia de automobile a Germaniei a coborat anul trecut la cel mai scazut nivel de dupa 1996, in contextul in care prima economie europeana sufera de pe urma consecintelor razboiului comercial global, transmite Bloomberg.

Productia auto din Germania, la cel mai scazut nivel din ultimii 23 de ani

Productia de automobile a Germaniei a coborat, anul trecut, la cel mai scazut nivel de dupa 1996, in contextul in care prima economie europeana sufera de pe urma consecintelor razboiului comercial global, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Stare de urgenta in Porto Rico, in urma celui mai puternic cutremur din ultimii 102 ani

Guvernatoarea din Porto Rico, Wanda Vazquez, a declarat, marti, stare de urgenta si a activat Garda Nationala, dupa o serie de cutremure, dintre care unul de o magnitudine de 6,4, cel mai puternic cutremur produs in insula caraibiana din ultimii 102 ani.

ANALIZA DELOITTE IN 2019: Activitate consistenta in piata de fuziuni si achizitii

Piata de fuziuni si achizitii a numarat 110 tranzactii in Romania in 2019, cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani. Spre comparatie, in 2018, numarul tranzactiilor a fost de 98, iar in anul anterior, 106, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )