Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cel mai sanatos tort pentru copiii tai. Reteta e simpla si te costa doar 9 lei!

Playtech Playtech,
Cel mai sanatos tort pentru copiii tai. Reteta e simpla si te costa doar 9 lei!

Prajituri, ciocolata, bomboane, inghetata, torturi, clatite. Toate intr-un cuvant: dulciuri. Dorinta permanenta de a ne indulci macar o data pe zi are o cauza precisa: dependenta de zahar. Dar ce se intampla cu cei mici, care poate inca nu au atins acest nivel, dar suspina dupa ceva dulce? Exista variante! De exemplu, un tort cu . continuă pe Playtech

Programul Noua Casa 2020. Care este cel mai ieftin credit pentru romani

Programul Noua Casa 2020 a luat startul pe 1 septembrie iar bancile si-au prezentat deja ofertele pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. Iata care este cel mai ieftin credit pentru romani! Noua Casa 2020. La ce banca ai cel mai ieftin credit Dupa succesul incredibil pe care l-a avut Prima Casa, autoritatile .

Ar putea fi cel mai ciudat material pentru a construi baze pe Marte

O echipa de cercetatori sugereaza ca am putea folosi unul dintre cei mai comuni polimeri organici de pe Pamant pentru a construi adaposturi pe Marte. Materialul, numit chitina, este produs.

Semnal de alarma tras de un cunoscut medic pediatru. Simptomele COVID-19, diferite la copii. Care sunt tulburarile cel mai des intalnite

Inceperea scolii in contextul pandemiei de COVID-19 constituie un factor de stres pentru toata lumea. in ciuda beneficiilor pe care elevii le au odata cu reintegrarea in societate, parintilor le este frica din cauza riscului la care sunt expusi copiii. Un motiv in plus de ingrijorare este acela ca simptomele COVID-19 la copii sunt atipice, .

Simona Halep Karolina Plisova 0-0, live video finala de la Roma. Pentru cel mai important titlu din 2020

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15:30, finala turneului WTA Roma, de categorie Premier 5. Vor fi 1. 000 de spectatori, conform reglementarilor stabilite de organizatori. Poate fi al treilea titlu consecutiv pentru Simona Halep, dupa cele obtinute la Dubai si la Roma. Simona Halep are 13 victorii consecutive in circuitul WTA, care au adus .

Cel mai scump viraj la stanga

Podul catre nicaieri. Pasajul care se opreste intr-un mal de pamant. Peste 240 de milioane de lei doar ca traficul sa treaca peste soseaua Virtutii si sa nu mai fie un semafor pentru virajul la stanga la intersectia Ciurel. Un proiect pe care primarul Firea il tot anunta a fi gata de prin 2017 si a carui utilitate este cel putin discutabila. Pana cand va fi gata restul proiectului ce presupune o strapungere - un nou bulevard - pana la autostrada A1, podul de la Ciurel va ramane doar cel mai scump viraj la stanga din Romania.

IONUT STROE: Romania gazduieste cel mai important eveniment atletic din Europa, dupa pandemie

Ministrul Tineretului si sportului, Ionut Stroe, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, cu ocazia inceperii Campionatelor Balcanice de Atletism pentru seniori in aer liber, ca este important faptul ca Romania organizeaza cel mai important eveniment de atletism din Europa dupa perioada de pandemie.

HDMI 2.1, poate cel mai important salt de la inventarea standardului: de ce sa faci tranzitia

HDMI sau High Definition Media Interface este cea mai populara interfata pentru transfer de continut media si tocmai a beneficiat de upgrade important. De cele mai multe ori, interfetele noi.

De ce esti fericit, de fapt, cand mananci inghetata. Si tara in care oamenii consuma cel mai mult

Fara doar si poate, inghetata este unul dintre cele mai populare deserturi din lume, dar si deliciul preferat in special pe timp de vara. Aceasta imbraca o multime de arome si este prezenta pe toate continentele. De ce esti fericit, de fapt, cand mananci inghetata Dar inghetata are si multe secrete pe care e musai .

Ministrul Sanatatii: Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat in acest moment dintre cele trei care se vor construi in Romania si se afla la faza de proiect.

Nelu Tataru: Spitalul Regional Iasi, cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat dintre cele trei care vor fi construite, aflandu-se in faza de proiect.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )