Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cel mai sangeros atac din Kabul, de la semnarea acordului de pace dintre SUA si talibani: Cel putin 27 de persoane decedate si alte 55 ranite

B1 B1,
Cel mai sangeros atac din Kabul, de la semnarea acordului de pace dintre SUA si talibani: Cel putin 27 de persoane decedate si alte 55 ranite

Oameni inarmati au descins la o ceremonie din capitala Kabul, vineri, omorand cel putin 27 de persoane, in cel mai sangeros atac din capitala Afganistanului de la momentul in care SUA ajungeau la un acord privind. continuă pe B1

Ce partid o sustine pe vedeta PRO TV in alegeri, dupa demisie: Va fi cel mai tare oras din Romania

Vedeta Pro Tv are deja deciziile luate pentru functia de primar. Aceasta face parte dintr-un partid care, spera ea, o va ajuta sa se ridice. De asemenea, a dat si declaratii despre plecarea de marele post de televiziune, care a ajutat-o sa ajunga pana aici. Ce partid o sustine pe vedeta PRO TV in alegeri, .

CEL MAI REDUS NIVEL DIN 2012 Economia Elvetiei a inregistrat anul trecut un avans de 0,9%

Cresterea economiei elvetiene a incetinit in trimestrul patru din 2019, din cauza scaderii exporturilor si a industriei, pe fondul incertitudinilor globale, a informat marti Secretariatul de Stat pentru Afaceri Economice SECO), transmit Bloomberg si Reuters, potrivit Agerpres.

Business report: Numarul angajatilor straini din Romania s-a dublat fata de 2018; Subventiile ajung a doua sursa de bani la Fondul Sanatatii si sunt la cel mai ridicat nivel din 2014 incoace: 5,7 miliarde de lei; 2020 moment de cotitura pentru echilibrul

Soferii, contabilii si economistii, cei mai activi in cautarea unui job, in februarie. Topul companiilor in care vor sa lucreze romanii. Romanii au continuat sa-si caute joburi noi si in luna februarie. Ungaria, victorie importanta la Curtea de Justitie a UE. Curtea de Justitie a Uniunii Europene a decis ca taxele aplicate pentru aceste companii nu sunt discriminatorii.

IN FEBRUARIE: Inflatia in zona euro a ajuns la cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Rata anuala a inflatiei in zona euro a incetinit la 1,2% in februarie, de la 1,4% luna precedenta, arata o estimare preliminara publicata, marti, de Oficiul European de Statistica Eurostat), in linie cu estimarile analistilor.

Acest site te protejeaza de virusuri in cel mai enervant mod

Acest site ar putea fi cel mai util instrument din aceasta perioada prin care sa te poti proteja ceva mai bine de virusuri. Epidemia de coronavirus ne-a facut in ultima perioada ceva mai.

VIDEO 43 de ani de la cutremurul din 1977, cel mai puternic din istoria recenta a Romaniei. Raed Arafat: Pe partea de prevenire, nu am avansat mult pentru ca prevenire inseamna consolidarea cladirilor

Astazi se implinesc 43 de ani de la cel mai puternic cutremur din istoria recenta a Romaniei, care a lasat in urma peste 1. 500 de morti, 11. 000 de raniti si zeci de mii de cladiri prabusite sau avariate. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca cea mai mare problema o reprezinta in continuare starea imobilelor: Pentru cladirile vechi care sunt cu risc seismic si despre care continuam sa spunem ca trebuie sa fie consolidate sau chiar demolate si inlocuite, aici pot sa spun ca evolutia este lenta si nu este numai vorba de Bucuresti.

Inflatia din Zona Euro este la cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Rata anuala a inflatiei in zona euro a incetinit la 1,2% in februarie, de la 1,4% luna precedenta, a.

Primul atac al SUA asupra talibanilor, dupa semnarea acordului privind Afganistanul

SUA au lansat miercuri atacuri aeriene asupra insurgentilor talibani din Afganistan, in provincia Helmand din sudul tarii, a precizat un purtator de cuvant al armatei americane, acesta fiind primul atac de la semnarea, duminica, a acordului pentru pace de la Doha. Americanii au reactionat astfel fata de incalcarea angajamentelor de catre talibani, scrie Reuters.

Bucurie mare pentru Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman. Cel mai important eveniment

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, actorii din Sacrificiul: Alegerea, de pe Antena 1, au trait recent un moment unic, pe care artista l-a numit simplu: cel mai important eveniment. Cel mai important eveniment pentru Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman implinesc opt ani de relatie. Actrita care o interpreteaza pe Iris .

Lovitura pentru romani. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras

Preturile apartamentelor vechi, cat si noi au crescut fata de perioada anului trecut. Majorari se inregistreaza mai ales in Cluj-Napoca si Capitala Banatului. Bucuresti a inregistrat ieftiniri la apartamentele noi. Cat de mult au crescut preturile apartamentelor si care este cel mai scump oras in luna februarie, preturile unui apartament a crescut cu 1,6% mai .

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )