Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cel mai scump aliment pentru romani. Pe ce au dat mai multi bani, inca de la 1 septembrie

Playtech Playtech,
Cel mai scump aliment pentru romani. Pe ce au dat mai multi bani, inca de la 1 septembrie

Luna septembrie a adus scumpiri pentru mai multe categorii de alimente, comparat cu luna august, iar acest lucru s-a intamplat ca urmare a cererii mari a populatiei pentru produsele respective. Potrivit datelor furnizate de Consiliul Concurentei, zaharul este alimentul care a crescut cel mai mult in luna septembrie, fata de luna august, inregistrand o crestere . continuă pe Playtech

Zaharul, cel mai scump aliment al lunii septembrie

Luna septembrie a venit cu scumpiri pentru mai multe categorii de alimente fata de luna august iar acest lucru s-a intamplat ca urmare a cererii mari a populatiei pentru astfel de produse. Potrivit datelor furnizate de Consiliul Concurentei, zaharul este alimentul care s-a scumpit cel mai mult in luna septembrie, fata de luna august, respectiv cu 14%.

Cel mai bun lapte pentru sanatatea oamenilor. Romanii ar trebui sa il consume incepand de acum

O vizita la supermarket ofera cumparatorilor un numar coplesitor de optiuni de lapte, iar alternativele de lapte pe baza de plante devin obisnuite. Cel mai bun lapte pentru sanatatea oamenilor Aceste alternative pot fi potrivite pentru persoanele care sunt intolerante la laptele sau care au preferinte etice sau de alta natura. Acestea tind sa fie .

Cel mai rapid test: primesti rezultate fiabile in 39 de minute

Bosch a dezvoltat un test rapid pentru dispozitivul sau de analiza Vivalytic, pentru detectarea agentului patogen SARS-Cov-2. Testul ofera un rezultat fiabil in 39 de minute si in prezent este.

Ce ii sperie cel mai mult pe romani cand vine vorba de viitorul lor financiar?

Primul raspuns care imi vine in minte la intrebarea ce ii sperie cel mai mult pe romani cand vine vorba de viitorul financiar este simplu Nu ii sperie nimic, foarte multi se comporta ca si cand viitorul este luminos si nu ar trebui sa isi faca nici un fel de griji in privinta viitorului lor financiar, apropiat sau indepartat. Analizand insa statisticile care indica Romania drept codasa in Europa cand vorbim de educatie financiara si datele care arata ca avem putin peste 400 de mii de romani care au ales sa economiseasca inteligent veniturile suplimentare, imi dau seama ca realitatea este de fapt alta: nivelul de constientizare a importantei economisirii este unul relativ scazut, mai ales in ceea ce priveste romanii cu varsta sub 35 de ani.

Alimentul toamnei pentru romani. Toti ar trebui sa-l consumam, este perfect pentru sanatate

Vedeta lunii octombrie este, fara indoiala, gutuia, iar medicii ne recomanda sa o consumam in cantitati cat mai mari. Habar nu aveai cate beneficii aduce acest fruct al toamnei organismului. Gutuia, alimentul perfect pentru sanatate Gutuia este cu siguranta fructul cel mai des asociat cu toamna tarzie, iar aroma sa speciala este inconfundabila. in aceasta .

Alexandru Rafila, previziune dezastruoasa pentru romani dupa atingerea unui nou record negativ

Medicul Alexandru Rafila revine cu vesti ingrijoratoare pentru cetateni dupa o noua explozie de infectari cu COVID-19. Din pacate, ieri s-a atins un nou record al numarului de infectari, fiind pentru prima data cand se depasesc 2000 de cazuri. Situatia Romaniei dupa explozia de cazuri Romania, asemeni altor tari, tinde sa fie atinsa de cel .

Pensii 2020. Cand vor creste pensiile din nou pentru romani. Anuntul oficial

Una dintre cele mai intens dezbatute probleme de anul acesta in Romania au fost veniturile batranilor. Iata ca majorarea acestora este din nou pusa in discutie! A fost anuntat cand vor creste pensiile, din nou, pentru romani. Cand vor creste, din nou, pensiile Majorarea pensiilor cu doar 14% a starnit controverse in randul pensionarilor care .

Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume. Unde se va trai regeste

Salariu minim pe economie este unul din cele mai importante criterii cand vine vorba de orasele mari europene. Se pare ca unul dintre acestea va deveni, daca nu tentant, cel putin ofertant din acest punct de vedere. Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume Locuitorii orasului Geneva au aprobat duminica propunerea pentru un .

CU CEL MAI BUN RITM LUNAR DIN ULTIMII DOI ANI Sectorul constructiilor rezidentiale a continuat revenirea, in august

Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale eliberate in Romania, in luna august 2020, a urcat cu 15% fata de luna august 2019, la 4. 331 de unitati, cel mai ridicat nivel lunar din iulie 2018 incoace, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Cel mai popular joc online se inchide: motivul din spatele disparitiei FarmVille

Pana nu demult, FarmVille a fost cel mai popular joc de pe internet, cu milioane de fani in fiecare colt al mapamondului. Din pacate, va disparea pentru totdeauna. in momentul in care au fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )