Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cel mai scump iPhone X e un omagiu pentru Tesla si costa cat o masina la mana a doua

Playtech Playtech,
Cel mai scump iPhone X e un omagiu pentru Tesla si costa cat o masina la mana a doua

Nu cred ca poate afirma cineva ca iPhone X este un telefon ieftin, dar rusii de la Caviar l-au dus la un cu totul alt nivel in editia speciala iPhone X Tesla. Cu un pret de pornire de 1000 de dolari in SUA si aproximativ 5400 lei in Romania, cel mai nou telefon al celor []. continuă pe Playtech

Cel mai scump iPhone X costa cat o masina la mana a doua

Nu cred ca poate afirma cineva ca iPhone X este un telefon ieftin, dar rusii de la Caviar l-au dus la un cu totul alt nivel in editia speciala iPhone X Tesla. Cu un pret de pornire de 1000 de dolari in SUA si aproximativ 5400 lei in Romania, cel mai nou telefon al celor [].

Dacia Duster cu senile, cel mai scump model prezentat la Expozitia pentru Aparare (FOTO)

Dacia Duser cu senile este prezenta, zilele acestea, la cea de-a saptea editie a Expozitiei Internationale dedicata Industriei Aeronautice, Apararii, Securitatii Nationale, Securitatii Cibernetice si.

Cel mai mare Bookfest din istorie ncepe pe 30 mai

O experienta extraordinara ii asteapta pe vizitatorii celei de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest, care anul acesta va avea loc in perioada 30 mai - 3 iunie, in cel mai mare spatiu expozitional de la Romexpo, pavilionul B2. Standuri considerabil mai mari decat in anii trecuti, deci si o oferta de carte mult mai diversa, cu reduceri considerabile de pret, precum si mai multe spatii de evenimente gandite astfel incat sa ajute publicul sa se bucure de cele mai diverse lansari de carte ale celor peste 150 de expozanti si ale Invitatului de Onoare, Statele Unite ale Americii. Vor fi circa un milion de carti la aceasta editie, cu reduceri care merg pana la 80% din pretul de coperta, cateva sute de evenimente, proiectii de filme si lansari de carte de care publicul se poate bucura in cele cinci zile de Bookfest, toate desfasurate pe o suprafata expozitionala cu circa 50% mai mare decat la oricare dintre editiile anterioare.

Avengers Infinity War a devenit cel mai profitabil film cu super eroi

Foarte multi au fost de parere ca Avengers Infinity War va depasi numeroase recorduri de profitabilitate. Speculatiile au fost confirmate, iar noua creatie Marvel tocmai a devenit cel mai profitabil film cu super eroi. Daca ai dezvoltat o fascinatie teribila pentru filmele din Universul Cinematografic Marvel, este foarte probabil sa fi facut o vizita la [].

Ce se intampla cu cel mai ieftin model de Dacia Duster: Anuntul care ii vizeaza pe toti soferii

Cea mai ieftina varianta disponibila pentru Dacia Duster a fost testata de jurnalistii publicatiei germane Der Spiegel, acestia avand, in cele din urma, o serie de comentarii negative. Versiunea testata a.

UPDATE Rovana Plumb, despre plngerea penala a lui Orban mpotriva lui Dancila: Cel mai josnic gest al opozitiei; PNL - unealta a unor interese oculte / Doina Federovici vorbeste de tentativa de lovitura de stat

Ministrul Rovana Plumb, liderul organizatiei de femei din PSD, acuza PNL ca devine o unealta a unor interese oculte prin plangerea penala depusa astazi de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, despre care spune ca este cel mai josnic gest al opozitiei. intr-un alt comunicat, vicepresedintele PSD Doina Federovici afirma ca actiunea PNL este tentativa de lovitura de stat.

UPDATE Ce spun liderii PSD despre despre plngerea penala a lui Orban mpotriva lui Dancila: Cel mai josnic gest al opozitiei; interese oculte; tentativa de lovitura de stat; acelasi scenariu ca n 2015

Ministrul Rovana Plumb, liderul organizatiei de femei din PSD, acuza PNL ca devine o unealta a unor interese oculte prin plangerea penala depusa astazi de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, despre care spune ca este cel mai josnic gest al opozitiei. intr-un alt comunicat, vicepresedintele PSD Doina Federovici afirma ca actiunea PNL este tentativa de lovitura de stat. UPDATE in aceeasi nota comenteaza si alti lideri ai partidului, precum ministrii Mihai Fifor si Carmen Dan.

ROMANIA, al treilea cel mai mic SALARIU MINIM pe economie din UE

Romania se numara printre statele membre UE cu cel mai mic salariu minim brut pe economie 416 EUR), ocupand a treia pozitie in acest top negativ, dupa Bulgaria 261 EUR) si Lituania 400 EUR), potrivit KPMG. La.

Dacian Ciolos: 2016 a fost cel mai performant an, au intrat n tara peste 7 miliarde de euro

Fostul premier, Dacian Ciolos, a scris, miercuri, pe Facebook, citand raportul SAR, ca 2016 a fost cel mai performant an, au intrat in tara peste 7 miliarde de euro. Daca noi am fost guvernul zero atunci, comparativ, guvernele PSD/ALDE sunt cateva miliarde bune pe minus, a scris liderul Miscarii Romania impreuna.

Cel mai nou sondaj Avangarde. Rezultate surprinzatoare

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, miercuri, la Punctul de intalnire, cel mai recent sondaj Avangarde. Sondajul are o marja de eroare de 3%, a fost incheiat pe 16 mai, au fost 1047 de persoane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )