Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cel mai scump joc video produce primul miliard de dolari in cateva zile. Destiny a depasit si filmul Avatar

Adevărul Adevărul,
Cel mai scump joc video produce primul miliard de dolari in cateva zile. Destiny a depasit si filmul Avatar

Compania Activision are un nou succes in gradina proprie. Se numeste Destiny si este cel mai scump titlu de entertainment, depasind in cost de productie si filmul Avatar. A costat peste 500 de milioane de dolari si se asteapta sa aduca peste un miliard de dolari profit in cateva zile. continuă pe Adevărul

Brasovenii de la Preh Romania produc componente pentru cel mai scump model Porsche

Compania Preh Romania, care are o fabrica la Brasov, va produce comutatoarele de volan si elemente de comanda din consola centrala pentru modelul Porsche 918 Spyder, cea mai scumpa masina a constructorului.

General Motors va produce primul Cadillac autonom

General Motors GM), cel mai mare producator auto din Statele Unite ale Americii, va introduce din 2017 un model Cadillac care va putea circula pe autostrada fara ca soferul sa fie nevoit sa controleze volanul sau sa actioneze pedalele, potrivit Bloomberg.

Litoralul romanesc a devenit mai scump decat cel spaniol si cel turcesc

Litoralul romanesc a devenit in 2014 mai scump decat cel spaniol sau turcesc, dupa ce cu doi ani in urma era devansat doar de cel bulgaresc intr-un top al celor mai ieftine litoraluri, reiese dintr-un studiu al FPTR, care analizeaza costurile cosurilor.

Litoralul romanesc, mai scump decat cel spaniol?

Litoralul romanesc a devenit in 2014 mai scump decat cel spaniol sau turcesc, dupa ce cu doi ani in urma era devansat doar de cel bulgaresc intr-un top al celor mai ieftine litoraluri. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, condusa de Mohammad Murad, unul dintre cei mai importanti investitori de pe litoral.

STUDIU Litoralul romanesc a devenit in acest an mai scump decat cel spaniol si cel turcesc

Litoralul romanesc a devenit in 2014 mai scump decat cel spaniol sau turcesc, dupa ce cu doi ani in urma era devansat doar de cel bulgaresc intr-un top al celor mai ieftine litoraluri, potrivit unui studiu al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR), care analizeaza costurile cosurilor de vacanta din mai multe destinatii de vara.

Biletele pentru derby-ul Petrolul Steaua, de marti, la vanzare. 300 de lei, cel mai scump tichet

Clubul Petrolul Ploiesti pune in vanzare, incepand de marti, 9 septembrie, bilete pentru meciul cu Steaua, din etapa a 8-a a Ligii 1. Un loc in loja costa 300 de lei.

VIDEO Infidelitatea femeilor, printre motivele cel mai des invocate in divorturile dintre romani. Explicatia psihologilor

S-au inmultit divorturile, iar statisticile oficiale arata ca motivele invocate cel mai frecvent sunt violenta domestica si infidelitatea nevestelor. Pe de alta parte insa, psihologii explica faptul ca aceste cifre arata ca femeile sunt sincere si atunci cand inseala. Prefera sa divorteze decat sa duca o viata dubla, pe cand barbatii continua ambele relatii, chiar daca isi mint partenerele.

Dan Sova: Cel mai important este sa nu avem un al treilea mandat pentru regimul Basescu, cu Udrea, Macovei sau Iohannis presedinte

Purtatorul de cuvant al PSDDan Sova afirma ca cel mai important lucru este sa nu existe un al treilea mandat pentru regimul Basescu. Cel mai important este sa nu avem un al treilea mandat pentru .

FAO: Preturile produselor alimentare din august, la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial, elaborat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a coborat in luna august 2014 la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, in conditiile in care vremea buna a condus la o supraoferta de cereale, iar importurile de lactate au incetinit, transmite Reuters.

Nascut, crescut si evadat din cel mai de temut lagar din Coreea de Nord

Shin Dong-hyuk, singurul nord-coreean care s-a nascut, a crescut si a evadat din cel mai de temut lagar din Coreea de Nord, a povestit, joi, la un colegiu din Buzau, despre ororile traite in cei 24 de ani petrecuti in lagar. Tanarul, aflat pentru prima data in Romania, a spus ca a evadat macinat de foame, din dorinta de a avea burta plina, noteaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )