Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cel mai simpatic interviu: Ce a putut sa zica Naomi Osaka dupa calificarea in finala de la US Open. Mesaj pentru Serena

Adevărul Adevărul,
Cel mai simpatic interviu: Ce a putut sa zica Naomi Osaka dupa calificarea in finala de la US Open. Mesaj pentru Serena

Japoneza de 20 de ani s-a bucurat ca un copil, dupa ce a trecut de Madison Keys 14 WTA). Pentru ea urmeaza intalnirea cu idolul ei. continuă pe Adevărul

US Open: Naomi Osaka si face curaj nainte de finala cu Serena Williams: Nu ma gndesc ca este mult mai buna ca la Miami

Japoneza Naomi Osaka o intalneste a doua oara pe americanca Serena Williams, in finala US Open, dupa ce a castigat partida din primul tur al Miami Open, in martie, cu scorul de 6-3, 6-2. Atunci, fostul lider WTA era la al patrulea meci dupa ce a nascut, acum este la a doua finala de Grand Slam consecutiva dupa cea de la Wimbledon).

VIDEO US Open: Naomi Osaka s-a calificat n prima semifinala de Grand Slam din cariera

Jucatoarea japoneza, Naomi Osaka, a trecut in sferturile US Open de ucrainianca Lesia Tsurenko, scor 6-1, 6-1, si a devenit prima jucatoare din Japonia care a reusit performanta de a ajunge in semifinalele unui turneu de Grand Slam dupa mai mult de 20 de ani, dupa ce Kimiko Date s-a calificat in semifinale la Wimbledon in 1996.

VIDEO US Open: Serena Williams si Naomi Osaka se vor ntlni n finala de la New York

Nu a fost loc de surprize in prima semifinala de la US Open, Serena Williams cedand doar trei game-uri in meciul cu Anastasija Sevastova 6-3, 6-0). in a doua partida a sesiunii de seara de pe Arthur Ashe, Naomi Osaka a invins-o pe Madison Keys favorita gazdelor si finalista la editia din 2017 a competitiei americane), scor 6-2, 6-4.

Acordarea premiului Oscar pentru cel mai popular film se va amana

In august, Academia Americana de Film anunta o noua categorie de premii - mai exact, cel mai bun film popular, care ar fi oferit o sansa filmelor de tip blockbuster sa castige si la alte.

Indicele Robor la trei luni a coborat la 3,12%, cel mai mic nivel din iunie

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a continuat sa scada, pana la 3,12%,cel mai mic nivel din 22 iunie pana in prezent,.

Borsec, cel mai puternic brand romanesc

Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, lansat de Biz si compania de cercetare Unlock Research. Borsec este liderul brandurilor romanest.

Cel mai mare parc eolian offshore de pe planeta a inceput sa produca electricitate

Cel mai mare parc eolian offshore de pe planeta a inceput, ieri, sa produca energie electrica in apropiere de coasta de nord-vest a Marii Britanii, a anuntat compania daneza Orsted, informeaza CNBC, conform Agerpres.

Cel mai mare fake-news al zilei, devoalat la Antena 3. Nu va lasati manipulati!

Andreea Sava a devoalat, joi, la Editie speciala, cel mai mare fake-news al zilei, o stire care o avea ca subiect pe Viorica Dancila. Parlamentul European o cheama pe Viorica Dancila in plen, in.

Care este secretul unei casnicii de peste 80 de ani. Ce a declarat cel mai batran cuplu din lume

Care este secretul unei casnicii de opeste 80 de ani. Ce a spus cel mai batran cuplu din lume Un cuplu din Japonia a batut recordul mondial pentru cea mai lunga casnicie, trecand.

Japonia - Taifunul Jebi, cel mai puternic din ultimii 25 de ani

Taifunul Jebi care a lovit ieri vestul Japoniei, cel mai puternic din ultimii 25 de ani, a ucis 10 oameni, a lasat 2 milioane de gospodarii fara curent electric si a cauzat anularea a aproximativ 800 de zboruri.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )