Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai subtire telefon din lume se fabrica in China. Allview l-ar putea aduce in Romania

Adevărul Adevărul,
Cel mai subtire telefon din lume se fabrica in China. Allview l-ar putea aduce in Romania

Producatorul chinez Gionee pregateste un smartphone si mai subtire decat cel aparut anul acesta, Elife 5. Cel mai subtire smartphone din lume, care ar putea aparea si in oferta Allview, va avea 5 milimetri grosime. continuă pe Adevărul

Chinezii pregatesc noul cel mai subtire telefon. L-am putea vedea in Romania prin Allview

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de la care Allview cumpara dispozitivear putea lansa cel mai subtire telefon din lume. Ultimul cel mai subtire model a venit si in Romaniasub numele X2 Soul. Daca ai auzit de Allview X2 Soul, trebuie sa stii ca este construit pe tiparul modelului Gionee Elife S5. Acesta a fost cel mai subtire telefon din lume, cu o grosime de 5,5 milimetri. Acum, noul model, cu numele de cod GN9005, are o grosime de doar [].

Faze tari: Limba romana este folosita oficial in 20 de tari. Pe ce loc se afla in topul celor mai vorbite limbi din lume?; Cercetatorii au gasit in mumia Omului Gheturilor urme de ADN care nu este uman; A lasat imperiul de un miliard de dolari sa se faca

Un baiat de 9 ani din Africa de Sud a devenit cel mai tanar mire din lume. S-a recasatorit cu o femeie de 62 de ani. Saneie Masilela, in varsta de doar noua ani, a devenit pentru a doua oara cel mai tanar mire din lume, dupa ce. Un canadian si-a tatuat la intamplare cuvinte pe cap si corp pentru a ajunge cel mai cunoscut barbat din lume. In varsta de 24 de ani, Vin Los, este deja in atentia unor agentii de modelling. Tanarul a inceput sa-si tatueze pe chip.

Al doilea cel mai bogat om din lume vrea un sistem cu 3 ZILE LUCRATOARE pe saptamana

Chiar daca propunerea a incantat foarte multa lume, mexicanul este de parere ca iesirea la pensie ar trebui amanata pana in jurul varstei de 75 de ani. Carlos Slim, pentru ca despre el este.

Clipul zilei: Cea mai mica tara din lume

Totul despre cea mai mica tara din lume.

FOTO Aretatuate26 de cuvintealese la nimerealasi vrea sa ajunga cel mai celebru barbat din lume

Un tatuaj este un insemn pe care il vei purta toata viata, insa canadianul Vin Los nu s-a gandit la acest lucru cand si-a facut cele 24 de tatuaje, o parte din acestea impodobindu-i intregul chip.

FOTO Aretatuate24 de cuvintealese la nimerealasi vrea sa ajunga cel mai celebru barbat din lume

Un tatuaj este un insemn pe care il vei purta toata viata, insa canadianul Vin Los nu s-a gandit la acest lucru cand si-a facut cele 24 de tatuaje, o parte din acestea impodobindu-i intregul chip.

REVIEW Allview X2 Soul

Cel mai subtire telefon din lume 5,5 mm) a ajuns in Romania sub brandul firmei brasovene Allview si sub numele de X2 Soul. Cu un design si o constructie premium din metal si sticla si specificatii ce, pe hartie cel putin, plaseaza telefonul in zona high-end, X2 Soul intra intr-o lupta cu telefoanele varf de gama al unor producatori mult mai cunoscuti, insa vine cu un pret ce mai degraba se apropie de mijlocul pietei. Cat de bine se comporta telefonul in practica si cum se compara el cu granzii din lumea Android, cititi in review-ul realiziat de HotNews. ro.

Aplicatiile-vampir programele care consuma cel mai mult pe Android

Producatorul de antivirusi pentru desktop si mobil, AVG, a publicat un studiu privind aplicatiile-vampir de pe Android, adica cele care consuma cel mai mult spatiu si baterie. Potrivit CTO-ului AVG, Yuval Ben-Itzhak, aplicatiile sunt cele care un telefon sa fie inteligent, dar pot fi si cele care distrug experienta pe un asemenea device. Uneori, ele consuma bateria, uneori spatiul. AVG a strans statistici anonime de la un milion de utilizatori de Android, dar nu a luat in calcul si aplicatiile [].

Cat castiga pe zi cel mai bine platit top model din lume

Gisele Bundchen, cel mai bine platit top model din lume in 2013, a castigat in ultimele 12 luni suma de 47 de milioane de dolari, ceea ce reprezinta o medie de 148. 000 de dolari pe zi, informeaza Mediafax.

Sushi in foita de aur si costita de vita provenita de la animale hranite cu bere si rasfatate cu masaje, printre cele mai scumpe delicatese din lume

Daca timp de o zi alegi sa traiesti regeste si sa consume cele mai scumpe feluri de mancare din lume, vei ajunge sa scoti din buzunare pana la 70. 300 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )