Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cel mai varstnic infractor din Romania este o babuta de 80 de ani. De ce vor politistii sa puna mana pe ea

Antena3 Antena3,
Cel mai varstnic infractor din Romania este o babuta de 80 de ani. De ce vor politistii sa puna mana pe ea

Cel mai varstnic infractor dat in urmarire generala in Romania este o femeie in varsta de 80 de ani, care a fost condamnata deja la un an si jumatate de inchisoare de Tribunalul din Suceava, pentru furturi din magazine. Magazinele Lidl si Profi se afla printre partile civile la proces. continuă pe Antena3

Cel mai batran infractor voiajor din Romania este o femeie de 80 de ani. Fura mancare si alcool din magazine

O femeie in varsta de 80 de ani, care are domiciliul in Bucuresti, a fost data in urmaritre generala pentru ca are de executat o pedeapsa privativa de libertate. Octogenara a venit la Suceava in 2018, unde a comis mai multe furturi din magazine. Din pacate, nu a fost la prima abatere. Bunicuta are un bogat trecut infractional.

Cel mai rapid computer din lume va fi folosit in descoperirea tratamentului pentru Covid-19

Cel mai rapid computer din lume va fi folosit in incercarea de descoperi un tratament pentru coronavirus.

Cel mai rapid supercomputer din lume foloseste, in premiera, procesoare de telefon

Pentru prima oara in istoria clasamentului Top500, cel mai rapid supercomputer din lume utilizeaza procesoare pe arhitectura ARM. in aceeasi zi in care Apple a anuntat ca migreaza de la.

Cel mai rapid telefon din 2020 ajunge online: de ce este mai bun decat iPhone 11 Pro si Galaxy S20

Cand vine vorba de performanta bruta, cele mai rapide telefoane din piata nu vin niciodata de la Apple sau Samsung, iar asta se va intampla si in 2020 dupa lansarea gadgetului de mai.

Momente de cumpana pentru Catalin Botezatu. Cum arata si cum se simte celebrul designer la un an de la cel mai greu moment din viata lui

Caatalin Botezatu este un nume sonor nu doar in mod romaneasca, ci si in showbiz-ul autohton. Designer si vedeta de televiziune, Bote a surprins intotdeauna fanii cu stilul lui impecabil, dar si cu energia de.

Japonezii au construit cel mai rapid supercomputer din lume

Supercomputerul japonez Fugaku realizat de Institutul de cercetare Riken in parteneriat cu Fujitsu a fost recunoscut ca fiind cel mai rapid supercomputer din lume, au anuntat luni oamenii de stiinta japonezi intr-un comunicat, potrivit AFP si New York Times.

Studiu. Care sunt cele mai curate si cele mai murdare plaje din Romania

In luna mai 2020 s-au inregistrat cele mai mici cantitati de deseuri abandonate pe nisip, o posibila.

Pare un geam spart, dar ar putea fi cel mai complicat puzzle: de ce este special

Ultima data cand ai facut o investitie intr-un puzzle, probabil ca ascundea o imagine frumoasa pe care urma sa o asamblezi. Nu toate puzzle-urile sunt insa la fel, iar acest model ar putea.

Cantareata celebra din Romania, suspecta de coronavirus. Si-a anulat deja toate aparitiile publice

O noua vedeta din Romania este suspecta de coronavirus. A fost deja nevoita sa-si suspende toate spectacolele si aparitiile publice din perioada urmatoare. Este vorba despre Nico. Celebra cantareata ploiesteana a fost obligata sa se autoizoleze la domiciliu dupa ce a intrat in contact cu o persoana bolnava intr-o emisiune TV.

Cel mai mare scandal financiar din ultimii ani: doua miliarde de dolari, pierdute in eter de catre nemti

Printr-un set extraordinar de circumstante, din datele contabilicesti ale unui grup financiar important, au disparut doua miliarde de dolari. Cel mai probabil, este vorba de un furt care a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )