Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cel mai vechi spital din judetul Ialomita se modernizeaza. Unitatea medicala din Tandarei, reabilitata cu 11 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Cel mai vechi spital din judetul Ialomita se modernizeaza. Unitatea medicala din Tandarei, reabilitata cu 11 milioane de lei

Autoritatile locale din Tandarei au in plan modernizarea spitalului orasenesc, una dintre cele mai vechi unitati medicale din judetul Ialomita. continuă pe Adevărul

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, nu e cel mai bogat om din istorie. Cine e fruntas si cum arata clasamentul

Cu o avere estimata la 131 de miliarde de dolari, fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezoseste cel mai bogat om din epoca moderna. Totusi, comparativ cu averile detinute de-a lungul timpului in lume, el nu este nici pe departe cel mai bogat din istoria umanitatii. Mansa Musa, un lider din vestul Africii, din secolul al XIV-lea, [] .

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, nu este nici pe departe cel mai bogat om din istorie. Cine detine primul loc in top

Fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, este cel mai bogat om din lume, potrivit topului Forbes din 2019 dat publicitatii saptamana trecuta. Cu o avere estimata la 131 de miliarde de dolari, Bezos este cel mai bogat om din epoca moderna, insa nu este nici pe departe cel mai bogat din istoria umanitatii, relateaza BBC News.

BOMBA in Ortodoxie: Cel mai CAUTAT PREOT din Romania a fost gasit! Care este starea parintelui in aceste momente. HALUCINANT ce i s-a intamplat... (FOTO)

Veste bomba chiar la inceputul postului ortodox! Dupa o absenta de cateva luni, parintele Hrisostom Filipescu a revenit in Romania si s-a intors la Manastirea Secu. Acest lucru a fost confirmat de.

Real Madrid si Neymar pregatesc de CEL MAI SCUMP transfer din istoria fotbalului

Real Madrid vrea sa bubuie urmatoarea perioada de mercato si a pregatit o oferta extravaganta pentru a-l aduce pe Neymar in capitala Spaniei. Mutarea este, pe de o parte, alimentata de rezultatele slabe ale.

Postul Pastelui 2019. A inceput cel mai greu si cel mai lung post din an

Postul Pastelui 2019. A inceput Postul Pastelui 2019! Pentru credinciosii ortodocsi a inceput Postul Pastelui care va tine 40 de zile, pana pe 28 aprilie. Postul Pastelui 2019. in aceasta.

VIDEO Bibliotecarul Avram Iancu a luat startul in cel mai dur maraton 6633 Arctic Ultra

Bibliotecarul Avram Iancu, cunoscut dupa ce a traversat inot Canalului Manecii si a parcurs traseul Dunarii de la izvoare si pana la varsare, a luat startul in cel mai dur maraton din lume, 6633 Arctic Ultra, care se desfasoara la temperaturi extreme.

A MURIT cel mai longeviv angajat al Camerei Reprezentantilor din SUA! Avea 95 de ani

Ralph Hall, cel mai longeviv congresmen din istoria Statelor Unite, a murit la varsta de 95 de ani. Acesta a decedat in propria lui casa, din Rockwall, Texas. Hall avea 91 de ani atunci cand a.

ANM: Cod galben de vijelii in judetul Ialomita. Vantul puternic face ravagii

Vantul puternic face prapad in mai multe judete din tara, printre care si Ialomita. pentru Baragan, Administratia Nationala de MeteorologieANM), a emis cod galben de vijelii.

Cel mai puternic BMW e un ursulet cu record de viteza pe gheata

Batranul BMW E30 M3 a stabilit un record greu de batut de alte masini din aceeasi categorie si de aceeasi varsta. Cel mai puternic si mai rapid ursulet din lume a depasit 340.

Orban demasca jocul lui Dragnea: Fondul Suveran, cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace

Ludovic Orban sustine ca Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii este cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace. Liderul PNL promite un audit extern la companiile din portofoliul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )