Libnet.ro
UNICEF

07:30

in cel mult trei luni, primele doze de vaccin anti-COVID vor ajunge in Moldova

Adevărul Adevărul,
in cel mult trei luni, primele doze de vaccin anti-COVID vor ajunge in Moldova

In maxim trei luni primele doze de vaccin anti-COVID vor ajunge in Republica Moldova, iar din toamna 2021 ar putea demara un program national accesibil de vaccinare. Este opinia sefului adjunct al Directiei municipale in sanatate, Boris Gilca, trasmite IPN. continuă pe Adevărul

COVID - Primele doze de vaccin au sosit in Franta

Primele doze de vaccin contra Covid-19 dezvoltat de compania americana Pfizer si cea germana BioNTech au ajuns, sambata, inainte de ora 7. 00, la farmacia centrala a Spitalelor din Paris, potrivit AFP.

Primele doze de vaccin anti-COVID au ajuns la Institutul Cantacuzino. Duminica dimineata incepe campania de vaccinare. De ce s-a ales transportul terestru VIDEO

Primele 10. 000 de doze de vaccin anti-COVID au ajuns sambata dimineata la depozitul de la Institutul Cantacuzino, din Capitala, unde au fost prezenti prim-ministrul Citu, seful DSU Raed Arafat, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita , ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si ministrul Apararii Nicolae Ciuca.

CORONAVIRUS |Primele doze de vaccin au ajuns in Franta

Primele doze de vaccin anti-COVID dezvoltate dePfizer-BioNTech au sosit, sambata,la farmacia centrala a Spitalelor din Paris, potrivit AFP, citata de News. ro. Campania de vaccinareva.

Vaccin COVID-19 in Romania: Cum au fost repartizate primele doze de vaccin din prima transa catre 10 spitale din tara. Cate doze primesc initial unitatile din prima linie din Bucuresti, Cluj, Iasi sau Timis

Primele 10. 000 de doze de vaccinuri au ajuns in Romania, iar de duminica va fi demarata oficial campania de vaccinare anti-COVID19. Prima transa de peste 3. 000 de vaccinuri a fost repartizata la 10 spitale cheie din Bucuresti si din tara, primele persoane vaccinate urmand a fi cadre medicale din prima linie. Numai in Bucuresti la doua spitale au fost acum repartizate peste 1. 000 de doze.

VIDEO. Primele doze de vaccin anti-COVID-19 au ajuns in Romania

Primele 10. 000 de doze de vaccin anti-COVID-19 au ajuns in Romania, pe cale terestra, fiind aduse cu.

Primele 10.000 de doze de vaccin anti-COVID au ajuns in Romania, la Vama Nadlac 2. Raed Arafat si Valeriu Gheorghita, prezenti la frontiera VIDEO

Furgoneta care aduce primele 10. 000 de doze de vaccinuri impotriva COVID-19 a ajuns in Romania astazi, in jurul orei 13:30. Este luminita de la capatul tunelului a spus Raed Arafat despre acest prim transport al vaccinului ajuns in tara noastra.

Primele doze din vaccinul PfizerBioNTech anti-COVID-19 au inceput sa ajunga in mai multe tari europene

Primele doze din vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de companiile Pfizer SUA) si BioNTech Germania) au ajuns astazi, cu putin timp inainte de ora 7:00, la farmacia centrala din reteaua sanitara Assistance Publique-Hopital de Paris AP-HP), potrivit unui jurnalist AFP aflat la fata locului.

VIDEO: Primele doze de vaccin au ajuns la Institutul Cantacuzino. Declaratiile premierului Citu

Premierul Florin Citu, ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si seful DSU Raed Arafat s-au aflat la In.

incepe vaccinarea impotriva Covid-19. Unde au ajuns primele doze

Peste 3. 000 doze de vaccin au ajuns in cele 10 unitati medicale alese pentru prima faza a campaniei .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )