Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cel putin 10.000 de oameni au protestat la Viena impotriva masurilor anticoronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 10.000 de oameni au protestat la Viena impotriva masurilor anticoronavirus

Cel putin 10. 000 de oameni au manifestat sambata la Viena impotriva masurilor sanitare adoptate pentru a combate coronavirusul, cerand intre altele demisia guvernului si denuntand presa mincinoasa, relateaza presa internationala. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Mii de oameni au protestat la Viena fata de masurile de restrictie Austria, la al treilea lockdown

Mii de oameni au marsaluit prin centrul Vienei, sambata, in semn de protest fata de restrictiile decise de guvern in contextul pandemiei de COVID-19, scrie Reuters.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, despre pensii:Cel putin indexarea cu rata inflatiei se va produce in anul 2021

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat marti seara ca in acest an pensiile vor fi indexate cel putin cu rata inflatiei. Totodata, reprezentanta Guvernului a precizat ca si-a propus sa elaboreze o.

VOICULESCU: Medicii de familie primesc cel putin 30 de lei per pacient in campania pentru vaccinare anti-COVID

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca medicii de familie vor fi platiti cu cel putin 30 de lei pentru fiecare pacient pe care il programeaza pentru vaccinarea anti-COVID, cei imunizati urmand sa fie supravegheati de medicul de familie si ulterior.

Indonezia: Cel putin 42 de morti si sute de raniti, dupa un cutremur puternic VIDEO UPDATE

Cel putin 42 de persoane au murit si alte cateva sute au fost ranite, dupa ce un cutremur cu magnitudinea de 6. 2 grade pe scara Richter a lovit insula Sulawesi din Indonezia vineri dimineata, au anuntat autoritatile locale. Bilantul victimelor este asteptat sa creasca in conditiile in care echipele de salvatori continua cautarile printre daramaturi.

Studiu: Infectia cu coronavirus asigura imunitate timp de cel putin 5 luni

Persoanele care au avut Covid-19 e mult mai probabil sa fie imune la boala timp de cel putin cinci luni. Cu toate acestea, exista dovezi ca indivizii cu anticorpi pot fi in continuare purtatori ai virusului si il pot raspandi.

YouTube a blocat canalul lui Donald Trump pentru cel putin 7 zile

Platforma video YouTube a blocat canalul presedintelui american Donald Trump pentru cel putin 7 zile, invocand riscul de incitare la violenta.

Donald Trump, blocat pe YouTube: Pe canalul presedintelui in exercitiu nu se mai poate posta continut timp de cel putin sapte zile

YouTube a blocat canalul oficial al presedintelui american Donald Trump de la a mai incarca continut pentru cel putin o saptamana, invocand posibilitatea de a izbucni noi violente dupa asaltul de la.

Turcan: Salariul minim va fi indexat maine, in sedinta de Guvern; pensiile vor fi majorate in acest an cel putin cu rata inflatiei

Salariul minim va fi indexat miercuri, in sedinta de Guvern, cu 3,1%, iar pensiile vor fi majorate in acest an cel putin cu rata inflatiei, a afirmat, marti seara, ministrul Muncii, Raluca Turcan, la Digi 24.

Turcan: Salariul minim va fi indexat maine, in sedinta de Guvern; pensiile vor fi majorate in acest an cel putin cu rata inflatiei

Salariul minim va fi indexat miercuri, in sedinta de Guvern, cu 3,1%, iar pensiile vor fi majorate in acest an cel putin cu rata inflatiei, a afirmat, marti seara, ministrul Muncii, Raluca Turcan. De asemenea, ministrul a precizat ca se doreste corelarea pensiilor speciale cu contributivitatea.

Cutremur devastator in Indonezia. Cel putin opt morti si cateva sute de raniti

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter s-a produs in Indonezia, putin dupa miezul noptii. Seismul de mica adancime a zguduit insula Sulawesi, provocand alunecari de teren. Epicentrul cutremurului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )