Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cel putin 230 de raniti in urma unor ciocniri la Islamabad

Adevărul Adevărul,
Cel putin 230 de raniti in urma unor ciocniri la Islamabad

Cel putin 230 de persoane au fost ranite sambata, la Islamabad, capitala Pakistanului, in cursul unor ciocniri intre politie si manifestanti antiguvernamentali, au anuntat duminica surse medicale, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Pakistan: Cel putin 230 de raniti in urma unor ciocniri la Islamabad

Cel putin 230 de persoane au fost ranite sambata, la Islamabad, capitala Pakistanului, in cursul unor ciocniri intre politie si manifestanti antiguvernamentali. Am primit 164 de raniti, dintre care doi in.

Cluj: Cel putin sase raniti intr-un accident in care au fost implicate un troleibuz si un tramvai

Cel putin sase persoane au fost ranite dupa ce un troleibuz si un tramvai s-au ciocnit, joi, in municipiul Cluj-Napoca. Accidentul s-a produs dupa ce soferul unui troleibuz nu a acordat prioritate unui tramvai, su.

Cel putin sase raniti dupa ce un troleibuz si un tramvai s-au ciocnit, in Cluj-Napoca

Cel putin sase persoane au fost ranite dupa ce un troleibuz si un tramvai s-au ciocnit, joi, sub podul Calvaria din cartierul Manastur al municipiului Cluj-Napoca, la ora transmiterii acestei stiri transportul.

Accident grav la Cluj: Un tramvai s-a ciocnit de un troleibuz. Cel putin sase raniti

Un troleibuz si un tramvai s-au ciocnit, joi, sub podul Calvaria din cartierul Manastur al municipiului Cluj-Napoca, accidentul soldandu-se cu ranirea a cel putin sase persoane, potrivit Mediafax.

Steaua pierde cel putin 13 milioane de euro prin ratarea calificarii in grupele Ligii Campionilor

FC Steaua ar urma sa piarda cel putin 13 milioane de euro in urma ratarii calificarii in grupele Ligii Campionilor, daca se tine cont de sumele incasate in sezoanele trecute ale competitiilor europene, din vanzarea biletelor si primele de la UEFA,.

Sapte state NATO vor crea o forta multilaterala cu cel putin 10.000 de membri

Marea Britanie si alte sase state vor crea o forta comuna formata din cel putin 10. 000 de membri, ce va include unitati aeriene si navale, precum si trupe la sol, pentru a consolida capacitatea NATO in fata agresiunii Rusiei din Ucraina, informeaza.

Sapte state NATO vor crea o forta multilaterala cu cel putin 10.000 de membri

Marea Britanie si alte sase state vor crea o forta comuna formata din cel putin 10. 000 de membri, ce va include unitati aeriene si navale, .

Flota rusa de la Marea Neagra va mai primi cel putin 11 nave suplimentare

Flota rusa de la Marea Neagra va primi cel putin 11 nave militare suplimentare, inclusiv doua fregate si doua submarine, inainte de sfarsitul acestui an, anunta comandantul Flotei, amiralul Viktor Sirkov,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )